pes-konami واقعا باید گفت خوش به حالت.برا تو انگار پول کشکه.که هر وقت حوصلت سر رفت بری یه ایکس باکس بخری.من که 2 ماهی میشه میخوام ولی کو پول؟در ضمن فیفا همیشه طرفدارای خودشو داره.ولی بدی این فیفا اینه که خیلی لاف زنه.مثلا قبل از اومدن دمو میگفتن نمیدونم 400 تا ویدئو به بازی اضافه شده پس چی شد؟
ariyan_kh جان بابت عکسا ممنون.اگه میشه از این بازیکنایی که میگم هم بذار:
کاکا-نیستلروی-نستا-پیرلو-لمپارد.اگه میشه از اینا هم بذار.ممنون.

جواب بصورت نقل قول

.gif)

.gif)
که مثل لک و چروک روی صورت میمونه به رنگ پوست ها هم اصلا توجه نشده تازه هیگوان در رئال مادرید براش رنگ پوست تعریف نشده و شما با هر بازیکنی تعویضش کنید رنگ بازیکنی رو که به جاش وارد زمین شده به خودش میگیره من با دیارا تعویضش کردم سیاه پوست شد و با روبن تعویضش کردم سفید پوست خودشم اگر از ابتدا در زمین باشه قرمز و سبزه
پوستش به نظر من فیفا وحشتناک ضعیف کار کرده واقعا دلم می خواد یکبار با فیفای کنسول بازی کنم ببینم اون چه طوره
فیفای pc که امسال بدجوری گند زد فکر می کنم همین دمو باعث شه که خیلی از طرفدارای فیفا نسخه اصلی رو حتی تهیه نکنن البته در ایران نمی گم چون اینجا با 2000 تومان میشه خرید و مطمئننا هر بازی ضعیفی هم 2000 تومان میارزه ولی مطمئن باشید فیفا امسال در دنیا فروش کمی خواهد کرد (البته روی pc ) مخصوصا با توجه به این نکته که امسال کونامی در گرفتن لیسانس از سال های قبل موفق تر بوده اگر کسی با نسخه کنسولی فیفا بازی کرده عکس و اطلاعاتی از اون در اینجا قرار بده نسخه کامپیوتر که هر چی گفتنی داشت گفتیم