تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 299 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

pes-konami واقعا باید گفت خوش به حالت.برا تو انگار پول کشکه.که هر وقت حوصلت سر رفت بری یه ایکس باکس بخری.من که 2 ماهی میشه میخوام ولی کو پول؟در ضمن فیفا همیشه طرفدارای خودشو داره.ولی بدی این فیفا اینه که خیلی لاف زنه.مثلا قبل از اومدن دمو میگفتن نمیدونم 400 تا ویدئو به بازی اضافه شده پس چی شد؟
    ariyan_kh جان بابت عکسا ممنون.اگه میشه از این بازیکنایی که میگم هم بذار:
    کاکا-نیستلروی-نستا-پیرلو-لمپارد.اگه میشه از اینا هم بذار.ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

pes-konami واقعا باید گفت خوش به حالت.برا تو انگار پول کشکه.که هر وقت حوصلت سر رفت بری یه ایکس باکس بخری.من که 2 ماهی میشه میخوام ولی کو پول؟در ضمن فیفا همیشه طرفدارای خودشو داره.ولی بدی این فیفا اینه که خیلی لاف زنه.مثلا قبل از اومدن دمو میگفتن نمیدونم 400 تا ویدئو به بازی اضافه شده پس چی شد؟
    ariyan_kh جان بابت عکسا ممنون.اگه میشه از این بازیکنایی که میگم هم بذار:
    کاکا-نیستلروی-نستا-پیرلو-لمپارد.اگه میشه از اینا هم بذار.ممنون.
    پیرلو :

نستا :

زامبروتا :

کاناوارو :

دکو :

کاکا :

نیستلروی :

لمپارد :

فقط میشه گفت دکو - پیرلو - زامبروتا و تا حدودی نستا شبیه هستند نیستلروی و کاناوارو و لمپارد و مخصوصا کاکا اصلا مدل سه بعدی قشنگی ندارند

3. این کاربر از Aryan.kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوست عزیز یعنی چه فوتبال بازی نکنیم؟؟!!!! پس PES 2009 چیه؟؟؟
    دوست عزیز اگر نمیخوای به خاطر فیفا 09 بری و Xbox360 بخری پس بشین و با PES 2009 از یک فوتبال واقعی لذت ببر. من هر دو تاش رو میخوام امسال بازی کنم. هر چند PES یک سر و گردن بالاتره اما خب فیفا هم روی کسنول ها خوب پیشرفت کرده و دوست دارم اون رو هم بازی کنم. امروز که جمعه هست . فردا باید برم یه ایکس باکس بخرم
    فقط دوستان کسی اینجا خبری از قیمت ایکس باکس 360 نداره؟؟؟
    اینجا تاپیک fifa هست در مورد pes اظهار نظر نکنید.قیمت کنسول 360 هم اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اریان جان بسیار ممنون اما در فوتبال گیم پلی مهمه که اگه تغییری نکرده باشه بسیار بده.(08 کنسول 360 گیم پلی بسیار زیبایی دارد.)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من که میگم گند زدن.چرا پوست پیرلو اینقدر چروکه؟کاناوارو تو 08 بهتر بود.یقیه هم بدن.کاکا که دیگه میشه گفت شبیه هر کسی هست به غیر از خودش.چشای کاکا خماره.انگار معتاده.بازم خیلی ممنون.اگه بازم داشتی بذار.
    Last edited by EASPORTS-FIFA; 12-09-2008 at 14:46.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

مگه رئال لباس آبي هم تا حالا پوشيده؟ منكه يادم نمياد رئال آبي پوشيده باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

مگه رئال لباس آبي هم تا حالا پوشيده؟ منكه يادم نمياد رئال آبي پوشيده باشه
    من که میگم گند زدن.چرا پوست پیرلو اینقدر چروکه؟کاناوارو تو 08 بهتر بود.یقیه هم بدن.کاکا که دیگه میشه گفت شبیه هر کسی هست به غیر از خودش.چشای کاکا خماره.انگار معتاده.بازم خیلی ممنون.اگه بازم داشتی بذار.
    نسبت به نکست جالب نیست اما پیشرفت خوبی داشته.نسبتا!!!
    با توجه به عکس ها بازی اون کارت گرافیک یا رمی که می گفتن نیازی نداره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پیشرفت که داشته.ولی بازم خوب نیستن.دوستان خواهش میکنم به من هم لینک تاپیک بازی نکست فیفا 09 رو بدید.میخوام برم ببینم.لطفا اگه کسی میدونه لینکشو بده.

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

پیشرفت که داشته.ولی بازم خوب نیستن.دوستان خواهش میکنم به من هم لینک تاپیک بازی نکست فیفا 09 رو بدید.میخوام برم ببینم.لطفا اگه کسی میدونه لینکشو بده.
    اگر میخوای قدرت و کیفیت بالای فیفا نکست رو ببینی به لینک زیر برو و حالشو ببر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اریان جان بسیار ممنون اما در فوتبال گیم پلی مهمه که اگه تغییری نکرده باشه بسیار بده.(08 کنسول 360 گیم پلی بسیار زیبایی دارد.)
    خواهش می کنم بله متاسفانه این بازی در گیم پلی رشد چندانی نکرده البته 2 یا 3 نکته جالب رو من از دیشب تا به حال دیدم یکی تنه های فنی بازیکنان هست که شما می تونید از اون ها عبور کنید و البته کمی تعادلتون رو از دست می دید این قسمت جالب کار شده قسمت دیگه حفظ توپ هست که اون هم در نوع خودش جالبه قبلا عکسش رو گذاشته بودم ولی در کل گیم پلی بازی زیاد دلچسب نیست و نکته دیگر هم اینکه به نظر من گرافیک تاثیر بسزایی در زیبایی یک بازی داره و تمام بازی گیم پلی نیست برای مثال قرار بود در این بازی بیش از 300 انیمیشن جدید وجود داشته باشه ئلی حتی یک انیمیشن جدید هم من ندیدم تمام انیمیشن ها مثل FIFA08 هست از صورت بازیکن ها هم که نگو جدا ضعیف کار شده مخصوصا جنس پوستشون اون قسمت هایی که دوستمون گفت روی صورت پیرلو مثل چروک می مونه همون رفلکس پروژکتور های ورزشگاهه که مثل لک و چروک روی صورت میمونه به رنگ پوست ها هم اصلا توجه نشده تازه هیگوان در رئال مادرید براش رنگ پوست تعریف نشده و شما با هر بازیکنی تعویضش کنید رنگ بازیکنی رو که به جاش وارد زمین شده به خودش میگیره من با دیارا تعویضش کردم سیاه پوست شد و با روبن تعویضش کردم سفید پوست خودشم اگر از ابتدا در زمین باشه قرمز و سبزه پوستش به نظر من فیفا وحشتناک ضعیف کار کرده واقعا دلم می خواد یکبار با فیفای کنسول بازی کنم ببینم اون چه طوره فیفای pc که امسال بدجوری گند زد فکر می کنم همین دمو باعث شه که خیلی از طرفدارای فیفا نسخه اصلی رو حتی تهیه نکنن البته در ایران نمی گم چون اینجا با 2000 تومان میشه خرید و مطمئننا هر بازی ضعیفی هم 2000 تومان میارزه ولی مطمئن باشید فیفا امسال در دنیا فروش کمی خواهد کرد (البته روی pc ) مخصوصا با توجه به این نکته که امسال کونامی در گرفتن لیسانس از سال های قبل موفق تر بوده اگر کسی با نسخه کنسولی فیفا بازی کرده عکس و اطلاعاتی از اون در اینجا قرار بده نسخه کامپیوتر که هر چی گفتنی داشت گفتیم

11. این کاربر از Aryan.kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من دارم میگم تاپیک بازی نکست فیفا ساخته شده یا نه؟اگه آره لینکشو بدید ما هم بریم.
    Last edited by EASPORTS-FIFA; 12-09-2008 at 15:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •