امتیازهای کارت Sapphire HD 4850x2 1gig که تا چند وقت روانه بازار میشود.
تصاویر بزرگ و اطلاعات :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امتیازهای کارت Sapphire HD 4850x2 1gig که تا چند وقت روانه بازار میشود.
تصاویر بزرگ و اطلاعات :
اخبار جديد حاکی از آماده سازی کارت گرافيکی Radeon 4850 X2 توسط کمپانی AMD-ATI دارد. اين کارت که از دو پردازشگر RV770 بر روی يک برد بهره می برد دارای توانايی پردازشی 2TFLOPS بوده که هر کدام از اين پردازشگرها همانند Radeon 4850 دارای فرکانس هسته 625MHz و فرکانس حافظه 999MHz می باشند.
با توجه به استفاده Radeon 4850 X2 از دو چيپ RV770 متعاقباً اين کارت دارای 1600 ريز پردازنده گرافيکی خواهد بود البته خاطر نشان می کنم اين کارت 256 بيتی بوده و مجهز به 2GB حافظه GDDR3 نیز می باشد.
در ابتدا کمپانی AMD-ATI قصد داشت که از 2GB حافظه فوق سريع GDDR5 بر روی Radeon 4850 X2 استفاده کند که با توجه به قيمت بالای اين نوع از حافظه ها و با توجه به اينکه Radeon 4850 X2 بايد با قيمتی حدود 399$ در بازار جهانی به فروش برسد AMD-ATI مجبور به استفاده از GDDR3 بر روی اين کارت شد.
البته انتظار می رود در نهايت نسخه 1 گيگابايتی اين کارت نيز توسط شرکای تجاری AMD-ATI روانه بازار شود که در اين صورت اين کارت با قيمتی در حدود 349$ به فروش خواهد رسيد اما نکته جالب توجه اينکه کارت گرافيکی Radeon 4870 دارای قيمت 290$ می باشد.
اما در مورد کارایی Radeon 4850 X2 جالب است بدانيد اين کارت در شرايط مختلف 8 الی 30 درصد از GeForce GTX 280 يعنی قدرتمند ترين کارت گرافيکی معرفی شده توسط کمپانی Nvidia سريع تر عمل می کند.
Radeon 4850 X2 برای فعاليت خود نياز به دو اتصال برق (6 پين و 8 پين) دارد البته اين کارت قابليت عمل در حالت Multi-GPU يا همان CrossFireX را نيز دارا می باشد.
مشاهده:
winbetaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من امروز 4870 رو از دو برند Sapphire و Club قیمت گرفتم.
Club با گارانتی اهتمام :
4870 - 512 : 390
4870 : 1 : 450
--------------
Sapphire با گارانتی فونیران :
4870 - 512 : 350
4870 : 1 : 450
این قیمت ها رو از شرکت فونیران و اهتمام گرفتم.
!!!!!!!
سلام.
مرسی.
اینا هر دو یکی هستند؟!
اگر اینو نصب نکنیم بازی ها چه مشکلی پیدا میکنند؟!
کمپانی Sapphire کارت HD 4850x2 به صورت کامل نمایش داد.البته این کارت هنوز به بازار جهانی عرضه نشده و درچند روز آینده روانه بازار خواهد شد.این کارت از دو هسته معماری RV7700 Pro بهره میگیرد.حجم مموری کارت در دو مدل 2 و 1 گیگابایتی از نوع DDR3 خواهد بود.
مشخصات کلی کارت :
Shader Unite : 2x800
Rops : 2x16
GPU : 2xRV770
Transistors : 2x956M
Memory Size : 2x1024 MB - 1024 MB
Memory Bus Width : 2x256 Bit
Core Clock : 625 MHz
Memory Clock : 993 MHz
Price : 420$
![]()
کمپانی Palit کارت گرافیک اور شده HD 4870x2 با کولینگ جدید به بازار معرفی کرد.
هسته : 750MHz
مموری : 3800MHz
سلام دوستان
یه سوال از شما داشتم
من وقتی بازی crysis 1 رو بالا میارم موقعی که دموی اصلی لود میشه پاور دستگام یه مقدار سوت میکشه
بعد از اینکه دمو fade میشه صدا قطع میشه و رو دموی بعدی دوباره صدا میده اونم یه صدایی که کمی با صدای اولی فرق میکنه یعنی زیر تره...
حالا این به کنار
تو مرحله هایی که detail زیادتری داره وقتی که به اون منظره نگاه میکنم بازم سوت میکشه اما متفاوت
اما وقتی به دریا یا جاهای کم detail نگاه میکنم سوت ارومتری میکشه
یعنی میخواد بگه توان برق رسانی به 4870 رو نداره؟؟؟؟؟؟
عجیبه
یا اینکه بازی مشکل داره؟؟؟؟؟
ولی با همین سیستمم من بازی far cry 2 رو با 60-65 فریم بازی کردم که به نظرم عالی میاد
این مشکله من تو xp و vista هم همینجوریه اما تو ویندوز مشکلی نیست و آرومه
تازه این کاتالیزور جدید رو هم ریختم
لازمه که مشخصات سیستمم رو بگم
p5q deluxe asus
core 2 quad 9450 12mb L2 cash intell
power 780 green 100-240 V (ac) 12A
radeon 4870 512 mb 256bit (connect 3d ) brand
2*2 gig ram Geil 800
نظزتون رو بگید ...
ممنون
دوست من 12 ولت پاورت چند امپر جریان داره؟
در ضمن این جور موقع ها به به قسمتی که 2 کانکتور 4 پین رو متصل کردین خوب دقت کنین چهار تا چراغ وجود داره اگر کارت با پاور مشکل داشته باشه اون چهارچرا قرمز روشن میشن حالا در هر شرایطی که باشه.
کمپانی Gainward پس از عرضه HD 4850 GS و HD 4870 GS کارت HD 4870x2 Golden Sample را هم معرفی کرد. سری Golden Sample شرکت Gainward جز کارتهای با کولینگ مناسب و خوب به حساب می آید.
سلام
من منظورت رو تو اولین سوالت نفهمیدم
ولی در مورد دوم واسه من چراغهاش روشن نمیشه
فقط وقتی دستگام رو ریست میکنم دوتا از چراغاش روشن میشن و سریع خاموش میشن
ببینم آیا از بین این دوتا سیم کانکتور برق، اگه ما اونا رو جابه جا بزنیم ؛موردی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)