سلام
گفتم امروز با برنامه COMODO Leak Test یک تست بزنم ولی بدون سوییت امنیتی و تنها با ویندوز خالی و حتی فایروال ویندوز هم غیرفعال کردم !!
خودم کف کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام
گفتم امروز با برنامه COMODO Leak Test یک تست بزنم ولی بدون سوییت امنیتی و تنها با ویندوز خالی و حتی فایروال ویندوز هم غیرفعال کردم !!
خودم کف کردم
![]()
ایول بابا عجب مغزی داری
خوب شد روی کومودو رو کم کردی حال کردم.من کسپر 2013 دارم با کلی تنظیمات پیشرفته تازه به زور میرسید به 200
پس معلوم شد همش الکی و مفته
متوجه نشدم !ایول بابا عجب مغزی داری
با تنظیمات بهینه تره کسپر میشه تا 330 هم امتیاز گرفت ولی در اصل همان 340 هست ...و چیزی که هست تنظیمات شما هنوز نیمه پیشرفته هست : دی
Last edited by Hidden-Hunter; 20-10-2012 at 00:17.
این هم تستی که نشان می دهد کسپر 340 امتیاز را کسب میکنه ، چون با مدرک این دفعه ارائه دادم !و چیزی که هست برای بدست اوردن این امتیاز باید تنظیماتی هم برای کسپر در نظر گرفت وگرنه خیلی امتیاز دریافت کند حدود 280 یا نهایت 300 امتیاز هست .
عیب من اینه : چون به تنظیمات کسپر اشنا شدم و باهم راحت هستیم ، دیگه نمی تونم سوییتی جایگزین کنم ، و وقتی هم نصب میکنم سوییت جایگزین را ، بعد دو روز ریمو میکنم ...
چون هرکسی با یک سوییتی راحت هست و میتونه باهاش کار کنه ...
لینک دانلود از مدیا فایر :
موفق باشید.
Last edited by Hidden-Hunter; 20-10-2012 at 00:40.
با سلام ،
Hidden-Hunter عزیز در صورت امکان یکمقدار در مورد تنظیماتی که در کاسپر
انجام داده اید توضیح بدهید
ممنونم علی
این تنظیمات پیشرفته تون رو به کسی نگین یوقت!
تنظیمات پیشرفته شما فعلا در حد وبندور بدون کسپرسکی هست. تحسین برانگیزه!![]()
Last edited by pcsoft; 20-10-2012 at 12:37.
سلام
هرکسی برای خودش تنظیماتی اعمال میکند و شاید تنظیمات من بدرد کس دیگر ینخورد !
ایشالا سرفرصت اگر بشه تنظیماتی از کل HIPS قرار می دهم ، ولی قول نمی دم .
آره در واقع تنظیمات خاصی اعمال نکردم فقط موندم چطوری ویندوز اونم بدون فایروال این امتیاز رو گرفت
آره منم میخواستم همینو بگم اگه میشه لطف کن تنظیماتت رو برامون بذار.خواهشا واضح باشه.ممنون
شما نگران اون نباشین.تنظیمات پیشرفته من همون تنظیمات پیشفرض کسپر هست آقای پرفسور.من تنظیمات خاصی اعمال نکردم
اون که آره ولی اگه لطف کنی بذاری ممنون میشم.چون من تازه kis 2013 نصب کردم زیاد با تنظیماتش آشنایی ندارم.قبلا همش از kav استفاده میکردم که خب اون تنظیماتش خیلی راحتتره
حمیدرضا 2010 عزیز
به لینک زیر بروید و تنظیمات را اعمال کنید.
این هم تست COMODO Leak Test با ویندوز XP و فایروال خاموش
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)