تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 104 اولاول ... 246470717273747576777884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1039

نام تاپيک: ▓ تاپیک اختصاصی OutPost Firewall ( کلیه مباحث در اینجا ) ▓

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

با سلام
    حرف شما کاملا صحیح دکتر جان.
    اما دقت کنید که بنده فقط اسم سوئیت امنیتی outpost را بردم.
    و منظورم این بود که کسانی که فقط از outpost استفاده می کنند مخرب های ناشناخته را بر روی سیستم تست نکنند(در صورتی که SANDBOXIE داشته باشند حرف شما کاملا صحیح).
    در مورد تریال ریست هم باید بگم :
    به نظر من حتی اگر تریال ریست مشکل هم نداشته باشد چون در کد برنامه تغییر ایجاد می کند توصیه نمی شود :
    برنامه های که بر روی ویندوز قابل اجرا هستند به 2 دسته تقسیم می شوند :
    1- ان های که به زبان ماشین کامپایل شده اند.
    2- ان های که به زبان میانی ماکروسافت کامپایل شده اند(که برای اجرا به .net framework نیاز دارند).
    بیشتر کرکر ها بدون به دست اوردن سورس برنامه به زبان سطح بالا ان نرم افزار را کرک می کنند و چون تغییر مسقیم بر روی زبان ماشین یا زبان سطح میانی انجام می شود من توصیه نمی کنم که از تریال ریست استفاده کنید.
    با تشکر
    بله فرمایش شما برای کرک درسته که ساختار نرم افزار رو تغییر میده ، و همیشه هم بعد از کرک کردن یا نرم افزار کار نمیکنه یا آپدیت نمیشه. حتی نرم افزار ساده ای مثل تروجان ریمور بهترین کرکی که براش انجام میدن دیگه آپدیت نمیشه. فقط لایسنسش تمام نمیشه.

اما تریال ریستر معمولا با تغییر در ریجیستری ، زمان نصب شدن روی سیستم رو تغییر میده تا مدت رایگان رو صفر کنه.

نکته مهم تر: اگر فرضا تریال ریستری یا حتی کرکی علاوه بر کرک کردن یا ریست کردن تریال ، بیاد مثلا یک آلودگی رو تزریق کنه یا حتی قسمتی از فایروال رو برای یک خراب کاری از بین ببره یا هرچیزی که امنیت رو از بین ببره دیگه آلودست و وقتی که یک کرک یا تریال ریستر پاک اعلام میشه اصلا نباید نگران این مورد بود و تا حالا من هیچ ایرادی نه توی این فروم نه فروم های دیگه مبنی بر ایراد پیدا کردن نرم افزار با استفاده از تریال ریستر ندیدم. پس نه نگرانی آلودگی هست نه ایراد پیدا کردن نرم افزار.

تریال ریستری که برای outpost معرفی شده از box ، هم پاکه هم بدون هیچ ایرادی 30 روز رایگان نرم افزار رو تمدید میکنه.

2. 8 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ورژن 7.1 هم منتشر شد.

Outpost Firewall Pro 7.1

Release date: February 4, 2011

The following improvements have been made:

• New applications were added to the list of applications controlled by Application Guard
    • Most commonly reported crashes are fixed

يكي از ويژگيهايي كه Outpost داره اينه كه تنظيمات فايروال و application control بسياري از نرم افزارها رو بصورت اتوماتيك انجام ميده.

توي ورژن 7.1 اين ليست نرم افزاها كامل تر شده و بنابراين Outpost ميتونه براي بسياري از نرم افزار بصورت اتوماتيك، قوانين مناسب اعمال كنه.

قبلا خودم يه تستي كردم ؛ حتي براي ناشناخته ترين برنامها هاي مديريت دانلود ، توي Outpost دستورات و قوانين مخصوص به اون برنامه وجود داشت.

بنابر اين بازهم سوالاتي كه Outpost از كاربر ميكنه ، كاهش پيدا ميكنه.

4. 5 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

استقبال خوب و Feed Back مناسب از Outpost Security Suite FREE

داشتم توي CNET چرخ ميزدم. يه نگاهي به بخش نرم افزارهاي Internet Security انداختم. Outpost Security Suite FREE در اكثر هفته در مقام سوم پر دانلودترين سوييت امنيتي قرار گرفته بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن كامنتهايي كه كاربرا از Outpost Security Suite FREE نشون ميده كه از اين نرم افزار راضي هستن.

به شخصه فكر ميكنم Outpost Security Suite FREE كاملترين و قويترين سوييت امنيتي رايگان محسوب ميشه و آمار Cnet هم گواه اين مطلبه.

کد:
    اين هم سايت رسمي Outpost Security Suite FREE
    کد:

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

استقبال خوب و Feed Back مناسب از Outpost Security Suite FREE

داشتم توي CNET چرخ ميزدم. يه نگاهي به بخش نرم افزارهاي Internet Security انداختم. Outpost Security Suite FREE در اكثر هفته در مقام سوم پر دانلودترين سوييت امنيتي قرار گرفته بود.

کد:

در ضمن كامنتهايي كه كاربرا از Outpost Security Suite FREE نشون ميده كه از اين نرم افزار راضي هستن.

به شخصه فكر ميكنم Outpost Security Suite FREE كاملترين و قويترين سوييت امنيتي رايگان محسوب ميشه و آمار Cnet هم گواه اين مطلبه.

کد:
    اين هم سايت رسمي Outpost Security Suite FREE
    کد:
    با سلام
    من که چنین چیزی را در cnet ندیدم.
    این هم مدارک من :

اینم لینک cnet که من ازشون عکس گرفتم :
    کد:
    این هم یک عکس دیگر :

این هم لینکش :
    کد:
    دوست عزیز ممکنه برای گفته های خود مدرکی ارائه دهید.
    با تشکر
    Last edited by M.Hashemi; 05-02-2011 at 19:22.

7. 9 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام

آمار دقیق دانلود اینطوریه(نام سوییت و دفعات دانلود):

[Norton Internet Security 20111,327,067

Webroot Internet Security 47,727

Trend Micro Titanium Maximum Security56,683

BitDefender Total Security310,480

ZoneAlarm Extreme Security 201067,281

Avast Internet Security 886,452

Kaspersky Internet Security 3,145,915

Agnitum Outpost Security Suite Free 53,687

Agnitum Outpost Security Suite Free (64-bit) 8,265

ESET Smart Security 364,689

McAfee Internet Security 2,092,263

Panda Internet Security 2010 1,392,242

Panda Internet Security 2011 1,431,080

Quick Heal Total Security 2010 32-bit 29,405
    Rising Internet Security 2011 31,904

خداییش اوتپوست تو دفعات دانلود سومه؟

اگه منظورتون توی هفته اخیره؛ از کی تا حالا دانلود کل رو ول کردی وچسبیدی به دفعات دانلود هفته اخیر؟؟!!!

راستی من که 64 بیت میخوام چی؟ به آمار نسخه 64 نگاه کن.

به شخصه فكر ميكنم Outpost Security Suite FREE كاملترين و قويترين سوييت امنيتي رايگان محسوب میشه
    اگه نظر شخصی شماست که هیچی بحثی نیست.....

آمار Cnet هم گواه اين مطلبه.
    از کی تا حالا آمار دانلود یک هفته اخیر یک سوییت امنیتی در یک سایت دلیل برتر بودن اونه؟!!

نکنه اوتپوست توی این یک هفته توی سوییتش معجزه کرده؟ که تونسته بهترین بشه؟!!
    Last edited by Jadda; 05-02-2011 at 21:17.

9. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

خوشبختانه بسیاری wakoopa.com را معتبرترین مرجع در آمارگیری از نرم افزارهای مورد استفاده کاربران می دونن....
    چون اطلاعات این سایت مستقیما برگرفته از کامپیوتر کاربران عضو این سایت هست....

کد:

در لینک زیر می بینید،که از صدها هزار کاربر فعال wakoopa تنها 6 نفر به مدت 2ساعت و 27 دقیقه و 45 ثانیه تا به حال از سوئیت امنیتی outpost استفاده کردن!

کد:
    --------------------------------------------------------------------------------------------

این رقم برای کومودو ،اینه :2840 نفر کاربر فعال به مدت 5 ماه و چهار روز و 13 ساعت و 26 دقیقه و 34 ثانیه از کومودو استفاده کردن....

به خاطر این امار فوق العاده عنوان
    The most popular anti-virus tool on Windows
    به کومودو اعطا شد....

کد:
    اگه عضو این سایت نیستید،عضوش بشین و با دانلود نرم افزاری کوچک اطلاعات و آمار نرم افزارهایی که استفاده می کنید ،در سایت ثبت کنید....
    موفق باشید....
    Last edited by santamove; 05-02-2011 at 21:33.

11. 6 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام
    من که چنین چیزی را در cnet ندیدم.
    برادر ، يكم دقت كن ، شما رفتي تو قسمت Security Software كه شامل آنتي ويروس ، سوييت ها ، آنتي اسپاي وير ها ، آنتي كيلاگرها و...... ميشه.

من لينك گذاشتم و در اون لينك مشخصا آمار Internet Security Suite ها ارايه شده .

من كه لينك براتون گذاشتم. چرا نميريد لينكها رو ببينيد.

کد:
    الان من چند هفته هست كه اين صفحه رو چك ميكنم و در هر هفته Outpost در مقام سوم دانلود بوده.

اينم عكس همون صفحه .

اگه منظورتون توی هفته اخیره؛ از کی تا حالا دانلود کل رو ول کردی وچسبیدی به دفعات دانلود هفته اخیر؟؟!!
    تعداد دانلود Outpost Security Suite FREE الان هفته هاي زيادي هستش كه در مقام سوم قرار داره.

تعداد كل دانلود Outpost Free در مقام پايين تري هستش ، چون قبلا اصلا Outpost Security Suite FREE وجود نداشته ولي در اين چند وقت كه اومده ، هر هفته در مقام سوم دانلود بوده.

اگه نظر شخصی شماست که هیچی بحثی نیست.....

حتما ميخواي بگي كه Comodo بهترين سوييت امنيتي رايگان هستش. نگو كه خندم ميگيره.

Outpost تمام گواهينامه هاي VB100 رو گرفته ولي كمودو در تمام تستهاي آنتي ويروس شكست خورده.

Outpost داراي فايروال و Network Attack Detection بسيار قوي هستش و خيلي از شركتها از فايروال Outpost در محصولاتشون استفاده ميكنن ولي كمودو Network Attack Detection نداره ، حتي نميتونه IP هكر رو ببره تو بلك ليست.

Outpost داراي Web Control بسيار قوي هستش كه در كمودو به هيچ وجه وجود نداره.

Outpost طبق آزمايش سايتهاي معتبر ( اگه خواستيد لينك بزارم ) داراي Self Defense قويتري نسبت به كمودو هستش.

Outpost داراي Rules هاي زيادي در Application Control هستش و ميتونه براي بسياري از نرم افزارهاي قوانين مناسب بزاره. ولي كمودو حتي يه قانون درست حسابي براي ياهو مسنجر نميتونه بزاره.

Outpost داراي Application Guard هستش كه ميتونه از اطلاعات ، كليد هاي رجيستري ، پسوردها ، كوكي ها و فايلهاي نرم افزارهاي شما محافظت كامل بكنه.

Outpost داراي تكنولوژي SmartScan هستش كه سرعت اسكن فايلها رو به شدت افزايش ميده.

Outpost در سوييت امنيتي خودش داراي امكانات ريز و درشت ديگه اي هم هست مثل File & Fokder Lock يا Anti Spam كه شما بايد اينها رو بصورت نرم افزارهاي جداگانه از كمودو بگيريد و جزو سوييت امنيتي نيستن.

در نسخه پولي Outpost هم Online Banking Mode هستش كه تبادل اطلاعات مالي ، پسوردها و ... در كمال امنيت انجام ميده.چيزي كه حتي در نسخه پولي كمودو هم وجود نداره.
    خوشبختانه بسیاری wakoopa.com را معتبرترین مرجع در آمارگیری از نرم افزارهای مورد استفاده کاربران می دونن....
    چون اطلاعات این سایت مستقیما برگرفته از کامپیوتر کاربران عضو این سایت هست....
    در مورد اين كه كاربران كلي كمودو از Outpost بيشتره شكي نيست ، چون Outpost Security Suite كلا چند ماهه كه بصورت مجاني داره عرضه ميشه ولي كمودو سالهاست كه بصورت مجاني عرضه ميشه.پس خيلي روشنه كه كاربراي كلي كمودو بيشتر باشن. صحبت سر اين هستش كه Outpost Security Suite Free در اين چند وقت كه اومده ، هر هفته در مقام بالاترين دانلودهاي Cnet بوده.
    Last edited by outpost; 06-02-2011 at 11:20.

13. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

برادر ، يكم دقت كن ، شما رفتي تو قسمت Security Software كه شامل آنتي ويروس ، سوييت ها ، آنتي اسپاي وير ها ، آنتي كيلاگرها و...... ميشه.

کد:
    الان من چند هفته هست كه اين صفحه رو چك ميكنم و در هر هفته Outpost در مقام سوم دانلود بوده.

اينم عكس همون صفحه .

تعداد دانلود Outpost Security Suite FREE الان هفته هاي زيادي هستش كه در مقام سوم قرار داره.

تعداد كل دانلود Outpost Free در مقام پايين تري هستش ، چون قبلا اصلا Outpost Security Suite FREE وجود نداشته ولي در اين چند وقت كه اومده ، هر هفته در مقام سوم دانلود بوده.

Outpost تمام گواهينامه هاي VB100 رو گرفته ولي كمودو در تمام تستهاي آنتي ويروس شكست خورده.

Outpost داراي فايروال و Network Attack Detection بسيار قوي هستش و خيلي از شركتها از فايروال Outpost در محصولاتشون استفاده ميكنن ولي كمودو Network Attack Detection نداره ، حتي نميتونه IP هكر رو ببره تو بلك ليست.

Outpost طبق آزمايش سايتهاي معتبر ( اگه خواستيد لينك بزارم ) داراي Self Defense قويتري نسبت به كمودو هستش.

Outpost داراي Rules هاي زيادي در Application Control هستش و ميتونه براي بسياري از نرم افزارهاي قوانين مناسب بزاره. ولي كمودو حتي يه قانون درست حسابي براي ياهو مسنجر نميتونه بزاره.

Outpost داراي Application Guard هستش كه ميتونه از اطلاعات ، كليد هاي رجيستري ، پسوردها ، كوكي ها و فايلهاي نرم افزارهاي شما محافظت كامل بكنه.

Outpost داراي تكنولوژي SmartScan هستش كه سرعت اسكن فايلها رو به شدت افزايش ميده.

Outpost در سوييت امنيتي خودش داراي امكانات ريز و درشت ديگه اي هم هست مثل File & Fokder Lock يا Anti Spam كه شما بايد اينها رو بصورت نرم افزارهاي جداگانه از كمودو بگيريد و جزو سوييت امنيتي نيستن.

در نسخه پولي Outpost هم Online Banking Mode هستش كه تبادل اطلاعات مالي ، پسوردها و ... در كمال امنيت انجام ميده.چيزي كه حتي در نسخه پولي كمودو هم وجود نداره.

در مورد اين كه كاربران كلي كمودو از Outpost بيشتره شكي نيست ، چون Outpost Security Suite كلا چند ماهه كه بصورت مجاني داره عرضه ميشه ولي كمودو سالهاست كه بصورت مجاني عرضه ميشه.پس خيلي روشنه كه كاربراي كلي كمودو بيشتر باشن. صحبت سر اين هستش كه Outpost Security Suite Free در اين چند وقت كه اومده ، هر هفته در مقام بالاترين دانلودهاي Cnet بوده.
    پس چرا تو سایت زیر عبارت زیر نوشته شده؟؟؟؟؟؟؟؟

The 1st Free Complete Internet Security Suite

کد:

در ضمن تعداد کاربران در سایت ویکوپا ملاک نیست،کسپر با وجود 8503 کاربر در رده هفتم هست....
    Last edited by santamove; 06-02-2011 at 11:43.

15. 2 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

کد:

اينم عكس همون صفحه .

با سلام
    1- اتفاقا من لینک شما را دیدم اما تا جای که من میبینم outpost سوم نیست و norton اوله و webroot دومه و trend micro سومه . این هم لینک و عکس :
    کد:

حالا من نمیدونم شما کجا دیدید که out post سومه. من که هرچی نگاه کردم ندیدم. لطفا مدارک خورد را ارائه دهید.
    -----------------
    در مورد اقای jadda باید بگم :
    اصلا ایشان در مورد comodo صحبت کردند؟ خیر .... شما چرا مسئله را می پیچانید. ما فقط داریم در این تاپیک در مورده out post صحبت می کنیم. شما دلایل خود را در مورد این که out post در cnet سوم شده ارائه دهید.
    اگر می خواهید comodo و out post را مقایسه کنید لطفا به تاپیک مقایسه سوئیت های امنیتی مراجعه کنید.
    -----------------
    در نهایت باید بگم حتی اگر out post مقام اول دانلود در cnet را هم داشت باز هم دلیل بر قدرتمند بودن ان نبود (حال فرق نمی کند که چه سوئیت امنیتی باشد).
    با تشکر

17. 2 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

يه فايل PDF پيدا كردم كه درباره تكنولوژي هاي بكار رفته در قسمت آنتي ويروس Outpost هستش.

بسيار جالبه و پيشنهاد ميكنم حتما بخونيدش.

کد:
    چندتا عكس ار محيط اين فايل PDF

جوايز دريافت شده توسط آنتي ويروس Outpost

تاثير بر پايين آمدن سرعت بوت ويندوز بر اساس آمار
    Anti-Malware-Test

تاثر بر سرعت راه اندازي نرم افزارهاي مختلف براساس آمار
    Anti-Malware-Test

سرعت اسكن دوباره ي فايلها با تكنولوژي Smart Scan

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •