سلام.
من دوتا ویندوز دارم.و برای کپی کردن فایلها از ویندوز دوم استفاده کردم.(هم بار اول هم بار دوم)
البته اگر همه فایلها به درستی کپی بشن سر جای خودشون تفاوتی نداره که چطور این کار انجام بشه.
سلام.
من دوتا ویندوز دارم.و برای کپی کردن فایلها از ویندوز دوم استفاده کردم.(هم بار اول هم بار دوم)
البته اگر همه فایلها به درستی کپی بشن سر جای خودشون تفاوتی نداره که چطور این کار انجام بشه.
خوشحالم که بعد مدتها کرکش پیدا شد فقط یه خواهش فوری از دوستان اگه میشه یه جای درست و حسابی واسه ما آپش کنید که هر کاری میکنم دانلود نمیشه این لینکی هم که ایران کینگ عزیز گذاشتن کار نمیکنه خرابه ممنون میشم
سلام.
دوست عزیز این کرک نسبت به کرک های مشابه تا الان بهترین بوده ولی بازم ناقصه.
یعنی آنتی ویروس بعد از گذشت زمان نامعین از کار می افته.
البته میشه دو باره مراحل کرک را دنبال کرد و آنتی ویروس رو دوباره فعال کرد.ولی اینکار مطلوب نیست.
توصیه میشه فعلا دست نگه دارید تا این نقص برطرف بشه.![]()
خوبه بتمن جون حداقل تکلیفمون رو روشن کردی
سلام بر دوستان عزیز.
من این Patch رو برای Norton Internet Security 2008 ساختم.
برای عملکرد صحیح این Patch شرایط زیر لازم است:
1- فقط روی Norton Internet Security 2008 عمل میکند.
2- فقط در Windows XP SP2 عمل میکند.
3-برای اجرای Patch باید Microsoft .Net Framework 2 یا ورژن جدیدتر روی سیستم نصب باشد.
================================================== ===
چگونه از Patch استفاده کنیم؟
1-ابتدا تمامی نسخه های قبلی نورتون را پاک میکنید (اگر قبلا نصب کرده اید) و اقدام به نصب مجدد NIS2008 می کنید.فقط NIS را نصب کنید و هیچ اقدام اضافی انجام ندهید.
2-بعد از نصب به پیغام های صادر شده از طرف آنتی ویروس توجه نکنید و نصب و راه اندازی آن را به اتمام برسانید.(ممکن است آنتی ویروس پیغامی مبنی بر اتمام تاریخ انقضاء بدهد)
3-حالا سیستم را Restart کنید.وارد حالت Safe Mode شوید. Patch را اجرا کنید و روی دکمه Check Status کلیک کنید. اگر پیغام موافق به شما داد (مبنی بر اینکه "اکنون میتوانید Patch را اجرا کنید") روی دکمه Patch کلیک کنید.اگر عمل Patch درست انجام شود پیغامی مبنی بر موفقیت کار دریافت میکنید و باید سیستم را Restart کنید.در غیر اینصورت دوباره تلاش کنید.
اگر بعد از کلیک روی Check Status به شما پیغام خطا داد سیستم را ریست کنید.وارد ویندوز در حالت Normal شوید.حالا Quick Scan را اجرا کنید یا برخی از تنظیمات آنتی ویروس را به دلخواه تغییر دهید.هدف این است که آنتی ویروس را به کار وادارید. بعد Restart کنید و مجددا وارد Safe Mode شوید و دوباره تلاش کنید.
توضیح 1:اگر بعد از زدن دکمه Check Status با پیغام موافق (مبنی بر اینکه "اکنون میتوانید Patch را اجرا کنید") روبرو شوید دکمه Patch فعال می شود و میتوانید آنتی ویروس را Patch کنید.
توضیح2:این Patch یک پوشه با نام system در کنار خود دارد.فایلهای موجود در آن با فایلهای اصلی NIS جایگزین میگردد.علاوه بر آن این برنامه روی چند فایل مهم دیگر تاثیر می گذارد.پس پوشه System را از کنار فایل اجرایی Patch دور نکنید تا مجبور به کپی کردن دستی فایلها نشوید.
توضیح3:این Patch هیچگونه آسیبی به سیستم عامل شما و اطلاعات محرمانه شما نمیرساند.ولی من تضمین نمیکنم که این Patch به طور قطع پاسخگو باشد.
توضیح4:بنده بعد از تحقیقات و مطالعات فراوان تونستم این Patch برای Norton Internet Security 2008 درست کنم.برای من جواب داد. امیدوارم شما هم استفاده کنید و مفید واقع بشه.
اگر برنامه به خوبی عمل نکرد وNIS08 فعال نشد من را ببخشید.تمام تلاش خودمو کردم.و ازتون تشکر میکنم که این Patch رو تست میکنید.
اگر به مشکلی یا پیغامی برخوردید مطرح کنید.
Download
Size = 970 KBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by *Batman*; 08-02-2008 at 19:37. دليل: Patch Updated
batman عزيز بنده از طرف خودم و ديگر دوستان از تلاش بي وقفه شما در جهت
پاسخگويي و برطرف كردن نياز كاربران اين فروم بي نهايت سپاسگزارم ...
درباره نيس 08 و اپ ديت ان متاسفانه به مشكل برخوردم . در مرحله نخست
يك پكيج اپ ديت مربوط به تاريخ 06/02/2008 از سايت سيمانتك دانلود كردم و
البته روي نورتون اينستال كردم تا اينجا مشكلي نبود و ايكون نورتون به حالت تيك خورده
درامد اما از ان روز تاكنون موفق به اپ ديت مجدد نشدم به تصاوير توجه كنيد .
در نيس 07 اگر خاطرتان باشد به محض اتصال به نت live update بلافاصله فعال شده
و شروع به اپ ديت مي كرد اما اين ( نيس 08 ) نه تنها اتوماتيك شروع به اپ ديت نمي كند
بلكه به اپ ديت دستي هم بعد از گذشت 2 ساعت اينچنين ارور مي دهد در حالي كه
هم سرعت نت مطلوب است ( 4 پرسكنت ) و هم تمام اولويت هاي نيس تيك خورده
اتوماتيك اپ ديت ، محافظت از اسپاي ورها و ...
سپاسگزار مي شوم اگر پاسخم را بدهيد ...
سلام دوست عزیز.
من هم دو روز پیش مورخ 8/2/2008 آپدیتها رو از سایت سیمانتک دانلود و نصب کردم. دیروز هم با LiveUpdate این کار را کردم.مشکلی وجود نداشت.
مشکل شما اینه که ارتباط شما با سرور قطع میشه.خوب بعضی مواقع این مشکل پیش میاد.منم قبلا بهش برخوردم.ولی فکر نکنم این مشکل پایدا باقی بمونه.
همچنین بد نیست یه نگاهی هم به تنظیمات Live Update در Control Panel بندازید و در صورت نیاز تغییرات لازم رو انجام بدید.
و در آخر اینکه سیمانتک هم برای مشکل شما راه حل هایی ارائه کرده که میتونید استفاده کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by *Batman*; 09-02-2008 at 23:12.
سلام بتمن جان
من كرك رو دانلود كردم بعد نورتن رو نصب كردم نگام اكتيو من 15 روزه فعال كردم بعد اومدم طبق گفته شما تو حالت safe mode كرك رو اجرا كردم و با موفقيت انجام شد حالا هنوز مينويسه نسخه 15 روزه يعني از بين نرفته
مشكل چيه؟
دوستان این کرکهایی که گذاشتید بر روی norton anti virus 2008 کار میکند؟
batman جان حرف نداري براي من كه كار كرد
ولي من توسط live update خودش آپديت نمي كنم و فايل هاي آپديت رو دانلود مي كنم
در هر حال مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)