تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 1004 اولاول ... 246470717273747576777884124174574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزيز ميشه اطلاعات دقيقي از وضعيت اكانت خودتون بدين، مثل سرعت دانلود در شب و روز و اينكه آيا شبها افت سرعت دارين يا نه؟

128 3ماهه 8-7 گيگ حجم چقدر ميگيرن؟
    سرعت دانلود در روز که تا ۱۰۰ و نهایت ۱۱۰ می رسه. شب ها هم دانلود نمی کنم. دی و اسفند که چند باری دانلود کردم. شبی ۴۰۰ ۵۰۰ مگ دانلود می کرد. سرعتش کم میشه شب ها.
    در مورد قیمت ۱۲۸ سه ماهه هم خبر دقیق ندارم چون قیمت هاش تفاوت کرده.
    اگر کسی از دوستان پارس آن لاین خرید خوشحال میشم اسم من رو به عنوان معرف بزنند (البته بعد این که من راهنماییشون کردم )

2. این کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

پس شبانه سرعت كم ميشه،5ساعته 500 مگ ميشه 28kb كه اصلا خوب نيست،مخابرات با اين كه كلا خيلي داغونه ولي تا اين حد سرعت دانلود پايين نمياد. من 7 ساعته 1 گيگ دانلود ميكنم كه ميشه 42kb در حالي كه روزانه با 55kb دانلود ميكنم.

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان شما هم دیروز حدود های ساعت 10 الی 11:30 شب مشکل قطعی داشتید ؟ البته تو تنظیمات مودم می نویسه که وصله و آی پی هم میده ولی سایت ها بالا نمیان

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دوستان شما هم دیروز حدود های ساعت 10 الی 11:30 شب مشکل قطعی داشتید ؟ البته تو تنظیمات مودم می نویسه که وصله و آی پی هم میده ولی سایت ها بالا نمیان
    از ماه بعد اینترنتت 128 میگیرم یا شاید اگه باشه 64!

دانلود هام رو هم تو دانشگاه انجام میدم، از وقتی پسورد وارلسش رو چیز کردم هر روز 2 3 گیگ دانلود میکنم، اونم توی 4 5 ساعت!

به شماها هم توصیه میکنم بجای اینترنت پسورد وارلس اینجور جاهارو چیز کنید، خیلی بهتر هست.(هرکس راهنمایی خواست در خدمتم!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه poolpool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دانلود هام رو هم تو دانشگاه انجام میدم، از وقتی پسورد وارلسش رو چیز کردم هر روز 2 3 گیگ دانلود میکنم، اونم توی 4 5 ساعت!
    به شماها هم توصیه میکنم بجای اینترنت پسورد وارلس اینجور جاهارو چیز کنید، خیلی بهتر هست.(هرکس راهنمایی خواست در خدمتم!)
    میشه توضیح بدی پسورد چیو و چجوری پیدا کردی؟
    ما که تو دانشگاه هر وقت میخوایم وصل شیم یوزر و پسوورد مونو میخواد که یوزرمون ش دانشجویی یه و .....

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

کسی اطلاعی نداره

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من که از ترکانت سرویس دارم؛ وضع جالبی نداره. دیسکانکت میشه یا بعضی وقتا ترنسفر صفر میشه و ...
    کلا امسال وضع اینترنت خوب نیست و البته همه اش هم بخاطر اینترانتی هست که قراره راه اندازی کنن. سال پیش خیلی اوضاع adsl بهتر بود.

9. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

منم كه از مخابرات دارم مشكلم هميشه روزهاست معمولا بين ساعات 12 تا 4 بعدازظهر زياد پيش مياد كه سند و ريسايو ندارم و مجبور ميشم ريستارت كنم تا درست بشه،اوائل فكر ميكردم مشكل از سيستم خودمه ولي بعد كه از همسايه مون پرسيدم اونم گفت كه همين مشكلو داره.
    اينم اضافه بكنم كه ديگه مثل چند ماه قبل مخصوصا فروردين ماه سرعت شبانه زياد افت نميكنه،نسبت به روز حدود 12-10 كيلوبايت دانلود افت داره.
    Last edited by urumchi; 22-05-2011 at 01:54.

11. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

لطفا یه نفر از دوستان که از مخابرات اکانت داره نگاه بکنه ببینه اکثر قطعی هاش رو با چه عنوانی توی گزارش مینیویسه.

من از وقتی مودم Linksys WAG120N خریدم پدرم در اومده. به طور متوسط هر پنچ دقیقه یه بار قطع و وصل میشه! متاسفانه خریدم مصادف شد با مشکلات اینترنت که از جانب مخابرات بود و در نتیجه فکر میکردم که همش تقصیر اونا هست! ولی امروز زنگ زدم بهشون گفتم اونا هم چک کردن و گفتن که مشکل از طرف خودتون هست و در واقع اکثر قطعی ها به عنوان پورت ارور و یوزر ریکوئست هست. توی عکس زیر کاملا معلوم هست :

اینم از عکس تنظیمات داخل مودم هست :

فریم ورش رو هم آپگرید کردم ولی مشکل حل نشد. گارانتیش هم ماله شرکت ساخت سیستم هست. دوستان نظری دارین؟

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

لطفا یه نفر از دوستان که از مخابرات اکانت داره نگاه بکنه ببینه اکثر قطعی هاش رو با چه عنوانی توی گزارش مینیویسه.

من از وقتی مودم Linksys WAG120N خریدم پدرم در اومده. به طور متوسط هر پنچ دقیقه یه بار قطع و وصل میشه! ....

فریم ورش رو هم آپگرید کردم ولی مشکل حل نشد. گارانتیش هم ماله شرکت ساخت سیستم هست. دوستان نظری دارین؟
    این مودم خوبیه ولی...
    من هم قبلا مشکل شبیه این رو داشتم.از یه طرف افتضاح مرکز ایثار که همیشه خدا نویز در حد بالاییه و از طرف دیگه هم dslam شرکتی که اینترنت میگیری باعث این گونه مشکلات میشن. شما حتما یه مودم از دوستانتون بگیرید و با اون هم تست کنید اگه مشکل برطرف شد که باید مودم رو تعویض کنید. در کل این مودم خوبیه ولی بعضی مواقع وضعیت آنچنان وخیم میشه که جواب نمیده. من اون موقع dlink داشتم و بعد جایگزینی مشکلم حل شد. این مدل اگه درست خاطرم مونده باشه نویز خط رو نشون نمیده!

14. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •