شما بهتره یک سره آموزش طراحان پارسی دانلود کنید شما نمیشه به در اینجا به سوال شما جواب داد
شما بهتره یک سره آموزش طراحان پارسی دانلود کنید شما نمیشه به در اینجا به سوال شما جواب داد
منظورت کیوب است یا یک اتاق در حد المپیکچطوری میه از این موتور یه اتاق ساخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اولی :
اول WED رو باز کن
2-
ADD >> ADD Cube >> medium
دومی :
برو 3d max بخر مشغول شو ...
حاجی یک نگاه اول به وبلاگت بنداز هیچی (مثلا مدلای جی تی ای) رو که نمیشه دانلود کرد ...ا سلام!
دوستان عزیز برای دانلود تمامی مقالات آموزشی فارسی نرم افزار تری دی گیم استودیو و همچنین دانلود مپ ها و مدل ها و همچنین صداهای محیطی نرم افزار تری دی گیم استودیو به وبلاگ زیر یه سری بزنید.
توجه: این وبلاگ برزگترین منابع برای نرم افزار گیم استودیو رو در بین سایت ها و وبلاگ های دیگر در کل جهان دارا می باشد.
با تشکر:آیین جعفری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینجوری الکی پست میدین که چی ....
پیغام خطا :
[QUOTEFirefox can't establish a connection to the server at ayynjafari.persiangig.com.[/QUOTE]
آقا چطوری از مکس ایکسپورت میگیرید؟
من هر کاری میکنم انیمیشن ها رو ایکسپورت نمیکنه (fbx).
میشه همون با فرمت FBX از مکس EXPORT بگیر بعد بیا تو 3DGS امپورت کن ... مطمعا باش که اگر درست کار کنی جواب میده ...
اگر جواب نداد بده تا من ببینم مشکل از چی هست ...
محمد جان برای حذف شی باید یک تغییر کوچیک تو اکشن سکه بدی :
[/CODE]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد پریدن باید از تریس استفاده کنی (شاید ایراد داشته باشه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا میگم گیم استادیو شیدر Normalmap هم داره یا نه؟
من یه دونه پیدا کردم ولی وقتی به کارکتر بازی اعمالش میکنم کارکتر تیره و تاریک میشه. به نظر میاد نمیتونه خوب اعمالش کنه.
فکر کنم مشکل از نحوه ذخیره کردن یا تنظیمات ذخیره باشه. کسی میتونه در این مورد راهنمایی کنه؟
کلا این پریدنو نفهمیدم ....![]()
قربون دست یک تشکر هم بزن تا آدم روحیه بگیرهاین یک مثال از پرش (پرش توپ) یکم باید تغییرش بدی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا ما كي باشيم كه نخوايم تشكر كنيم
اجرا نميشه و مرحله اي نمياد ...
راستي مدلي كه من ميخوام بهش فيزيك بدم تا بپره يك آبجكت هست (همون مدل آماده دختره) ... و مدل هاي فيزيكي رو نميشه با C_move حركت داد ... ميدوني كه ؟ بعد يك مثال از پريدن بگذار اگر وقت داري يك كمي هم توضيح بده كه بفهمم هر كدي براي چي هست نميخوام كپي پيست كنم و يا حفظ كنم
يك كد كه براي اكشن يك پلير باشه ...
تشكرقربون دست یک تشکر هم بزن تا آدم روحیه بگیره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)