سلام همشهریلر
یه تاپیک تو پی تی بود که قیمتهای اینترنت پر سرعت تو پاکستان رو زده بود
1 مگا بایت درثانیه 28 هزار تومان
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام همشهریلر
یه تاپیک تو پی تی بود که قیمتهای اینترنت پر سرعت تو پاکستان رو زده بود
1 مگا بایت درثانیه 28 هزار تومان
خوب معلومه چی کار می خواد بکنه
سرعت روزانه رو نصف کرده و شبانه رو دوبل کرده برای همه البته به تعداد کاربرای منطقتون هم بستگی داره
سرعت روزانه الان در ابتدا 1 مگابیت است اما پس از 15 ثانیه میره رو 128 کیلوبیت
ولی شب این طور نیست از همون اول رو 1 مگابیت است
یعنی هر شب میشه به راحتی تا 1800 مگ رو داونلود کرد
البته من از راپید با اکانت داونلود می کنم و خبری از سایر سرور ها ندارم امروز یک تستی می کنم میگم
به اونایی که کارشون داونلود است پیشنهاد می کنم برن یک اکانت یک ماهه راپید بخرن قیمتش 7 تومن است چون راپید واقعا سرعتش عالی است
این صبانت هم که دیگه زده رو دست تمام آی اس پی های کشور چون اگه همارا یا شاتل می خواستن همچین سرعتی رو برای شبانه بدن ماهی کمش 30 می گرفتن اما صبانت نصفش رو میگیره![]()
همانطور که گفته بودم ، تعرفه اینترنت به صورت چشم گیری ارزان خواهد شد.
اول اینکه : مخابرات خودش در حال ارائه adsl هست و در حال بررسی این مورد برای مراکزی که خدمات ندا ندارند. همچنین مخابرات به شرکتهای pap گفته که اگر مشکلات و سنگهای جلو راه خودتان را (سود بیش از 50 درصد و قانونهای من دراوردی) بر طرف نکنید به جای شما هم adsl پرسرعت می دهیم. (ولی این جمله کمی مشکوک به نظر می رسه چرا که در اطلاعات قبلی از شرکتهای pap درخواست کمک برای تامین پهنا کرده اند.)
دوم اینکه : مسئول دبيرخانه شركتهاي pap گفته در طرحهای ارائه شده جهت کاهش هزینه ها ، طرح پيشنهادي ارايه شده از سوي PAP ها تامين پهناي باند از طريق شبكه فيبر نوري استفاده خواهد شد.
من چند روز پیش اکانت سه ماهه رو گرفتم 34 تومن تو چه جوری یه ماهه رو گرفتی 7 تومن ؟![]()
(یعنی میگی باشیما پاپاخ گدیب)
راستی یه سوال دیگه . من خیلی وقته شبها دانلود نکردم میگن جدیدا مثل اینکه شبها هر یه ساعت یه بار صبا dc میشه . این درسته؟
اکانت راپید من بدون پوینت و یک ماهه و 7000 تومنی است به نظر من این پوینت برای اونایی میسرفه که می خوام آپلود کنن تا پوینت بگیرن
از همون اول شبا یک ساعت یک بار دی سی میشده
صبا تو دیگه کی هستی ...
دست شیطون رو بستی ...
( شیطون = ISPs )
چه میکنه این صبانت ...
بچه ها رکوردها رو داشته باشین !!!
رکورد 400 مگ در یک ساعت
حالا حریف می خوام بیاد جلو![]()
![]()
Last edited by Hossein Adeli; 26-08-2008 at 18:04.
خوب تو سرعت صبا که حرفی نیست . ولی من فقط تونستم 300M بگیرم سرعتم دوروبر 100-110 بود.
در مورد رکورد هم باید بگم که با صبا که نه ولی قبلا تونستم در عرض شش هفت دقیقه یه فیلم 700M رو بگیرم سرعتم تقریبا 2.5MB بود(شک نکنین بایته ، بیت نیست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)