عزيزم شما خودت هم يكم همت كن.
چند نقطه و چند مسير توي كرمانشاه را با اين برنامه سيو كنيد و بفرستيت تا كاليبره كنيم.
عزيزم شما خودت هم يكم همت كن.
چند نقطه و چند مسير توي كرمانشاه را با اين برنامه سيو كنيد و بفرستيت تا كاليبره كنيم.
سلام بر دوستان
من رو 6220 smartcom 1.55 رو نصب کردم ولی وقتی وارد برنامه میشم بعد از 10 ثانیه خارج می شه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
برای من فعال شد خیلی راحت بود.البته فقط با smartcom
خیلی حال میده.
شما گوشیت را از هک در بیار بعد برو توی برنامه
با سلام خدمت همه دوستان حقير دنبال نقشه كامل ايلام براي gps n95 ميگردم اگه هست بزاريد خدا خيرتون بده . متشكرم
اگه باشه و دوستان زحمتشو کشیده باشن در صفحه اول تاپیک هست ....
اگر هم نبود شما خودت زحمت تهیه نقشه شهرتون و اسکن اونو بکشید بعد فایل رو اینجا قرار بدین تا دوستان براتون کالیبره کنن
سلام نقشه شهریار رو هم میتونین بزارین
با سلام چون چندوقتی بود که می دیدم بچه های همدان برای نقشه این شهر با مشکل مواجه بودند ونقشه کاملی دردسترس اونها نبود تصمیم گرفتم نقشه کامل شهرمونو هرچه کاملتر اماده کنم با دیدن نقشه های مختلف به نظر من کاملترین نقشه موجود نقشه ای با فرمت jar بود که برای gps نمی شد من این نقشه رو برای gps اماده کردم وخداییش هم خیلی اذیتم کرد وکار برد وتمام سعیمو کردم که با بالاترین کیفیت ( البته با درنظر گرفتن اینکه سایزش هم زیادبزرگ نشه )اماده بشه در2 نقطه هم کالیبرش کردم که بهتره هرکی می خواد استفاده کنه در یکی دونقطه دیگه هم کالیبرش کنه برای دانلود نقشه ازادرس زیر استفاده کنید ضمناpasswordفایل هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز نقشه هم حدود 13 مگ است ا تا چه قبول اوفتد وچه در نظر اید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ata1red; 06-02-2009 at 18:13.
یه خبر خوب برای 5800 دارها.
من این برنامه رو رو 5800 تست کردم تا اینجا که کار می کنه. تا فردا که برم بیرون کامل تستش کنم. اینم عکس از گوشی خودم.
امیدوارم کامل کار کنه.
![]()
کوچیک تمام بچه های کرمانشاه هستیم
اینم نقشه کرمانشاه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)