تاریخ حذف و اضافه روز ۲۲ آبان می باشد.
قابل توجه داریوش
البته دوستان دیگه هم باید از دانشگاه مربوطه بپرسن این مال رودهنه
تاریخ حذف و اضافه روز ۲۲ آبان می باشد.
قابل توجه داریوش
البته دوستان دیگه هم باید از دانشگاه مربوطه بپرسن این مال رودهنه
محسن جان،خود تهران 2 تا واحد داره،یکی واحد اصلی هست که توی جاده لشکرگ هست.یکی واحد تحت نظارت تهران هست که من قبول شدم.البته خود تحت نظارن هم چند واحد داره.کسانی که قبول مشروط توی سایت سنجش بودن توی شهران هستن و کسانی که توی سایت قبولی کامل بودن توی خیابان طالقانی تهران.
من هم قبول کامل بودم و توی خیابان طالقانی ثبت نام کردم.حالا این سایتی که گفتم مربوط به کسانی هست که توی خیابان طالقانی هستن.البته این موضوع توی سایت ذکر شده.مثل اینکه خداروشکر این واحد اطلاع رسانیش از بقیه بهتره (البته باز همشون یه چیزن!).
کجا قبول شدی؟
اگه مثل من باشی که کارت زاره!!
من 10 روز داشتم می دویدم،البته آخر سر خدارو شکر مشکل من حل شد.
اگه همین تاریخی که می گی فارغ التحصیل شدی که قطعا معافیت برات صادر می شه.جون من با 30/11/86 گرفتم.
ولی می دونی مشکل بزرگ کجاست؟
مشکل اینه که برای کارت یه نامه باید داشته باشی.یعنی دانشگاهی که قبول شدی اگه نامه بهت بده واسه نظام وظیفه که داده،وگرنه مثل یه توپ میشی که باید حداقل 5،6 روز از این ساختمان به اون ساختمان بری!
مشکل من این بود که یه نامه این وسط کم بود.دانشگاه می گفت تو غیبت داری و ما برات به هیچ عنوان صادر نمیکنیم که بری نظام وظیفه و کارتو راه بندازی!!می گفتن در وظایف ما نیست که این نامه رو صادر کنیم!!!(به حق چیزهای ندیده!یه جا قبول شی،بعد بگن تو هنوز قبول نشدی!!!).نظام وظیفه هم که می رفتم می گفتن تا ما نفهمیم چی و کجا قبول شدی بهت نامه نمی دیم!!حالا این وسط شما حساب کنید با این همه آدم عاشق به اذیت کردن،ما چی کشیدیم
اگه بهت سر غیبت دانشگاه گیر داد،تا نامه نگرفتی از جات تکون نخور!حتما حتما حتما یه نامه رسمی ازشون بگیر بعد برو نظام وظیفه
خدا عمرت دهد جوانمرده قصاب!
پس اون موضوعه 4 شنبه این بود؟
حالا اینترنتیه یا ....؟
ولی درکل من که 12 یا 14 واحد ورداشتم
چی کار کنم؟
بسوزه پدر عشق و عاشقی که داریوش مارو پاک مخلوط کرده
چهارشنبه هم کلاس داریم هم حذف و اضافه . اینم لینک سایت دانشگاه رودهن :
اینم لینک دانلود جدول زمانبندی کلاسا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هه هه هه
از کجا فهمیدی!!!
بابا آخه به کلاسه کارم نمیاد که برم توی بلاگفا!!!
...........................................
Last edited by Maxis; 24-12-2008 at 11:05.
سلام من ارشد پیام نور اصفهان هستمبچه ها کسی اینجا دانشجوی ارشد پیام نور هست یا نه ؟
من برای ترم اول کلا 10 واحد انتخاب کردم تا نتیجه تطبیق واحدها بیاد،پیام نور هم مثل دانشگاه های دیگه زیر 12 واحد رو ترم حساب نمی کنه؟کسی می دونه؟
من هنوز شهریه رو واریز نکردم..مشکلی پیش نمیاد ؟ می خوام سر برج بریزم .
فک کنم تا پایان آبان ماه وقت دارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)