سلام بچه ها ن HTC Viva دارم ولی 3 تا مشکل دارم اولینو مهمترین مشکلم اینه که نمی تونم رامشو اپدیت کنم وقتی تو سایت HTC می رم ازم سریال گوشی می خواد که وقتی وارد می کنم میگه این برنامه ها برای گوشی شما نیست حتی نمی تونم Windows رو آپدیت کنم
.gif)
میگه : the last Operration was Unsuccessful یعنی آخرین عملیات ناموفق بود نمی دونم چیکار کنم....دومین مشکلمم اینه که وقتی نرم افزارای JAVA مثل yahoo messenger رو نصب می کنم موقع لود می پره بیرون حتی فکر کردم اگه Clear Storage کنم درست بشه ولی نشد عصابمو خراب کرده اسم برنامه ای که به صورت کارخونه ای روی گوشی نصبه jblend یا همون MIDP v2.0 هستش ....... سومین مشکلمم که زیاد مهم نیست ولی بعضی وقتا مهمه فارسی ساز واسه گوشیمه که نمی تونم sms بخونم.....
ممنون میشم اگه کمک کنید .......................
اگه لینکی در رابطه با مشکلات من دارید بزارید ممنون میشم اگرم تو تاپیک های قبلی اومده شماره صفحرو بزارید اگرم استادای گلم راه حل بگن که یه دنیا ممنون می شم...
سلام.
در مورد اول واسه آپدیت معمولا" همینطوره و HTC سریالهای گوشیهای ایران رو میگه این آپدیت مال شما نیست.(که البته درست هم میگه) ولی خوب تو تاپیک ویوا اگر بگردی رامهای آپدیت شده هم از خود HTC و هم کوک شده ش رو دوستان لینک دادن میتونید استفاده کنید.اون قسمت آپدیتی هم که تو گوشی هست و از طریق مایکروسافت صورت میگیره تو ایران فعال نیست.
اما در مورد برنامه های جاوا من چون زیاد کار نکردم با جاوای وویندوز موبایل زیاد نمیتونم خوب راهنمایی کنم اما فقط میتونم بگم خوب چرا از برنامه های مخصوص ویندوز موبایلش استفاده نمیکنی؟ مثلا" همین یاهو مسنجر که مثال زدید انواع مختلفش واسه ویندوز موبایل هست مثل IM+ یا Mundo IM که هر کدوم نه تنها یاهو بلکه MSN و AOL و ....رو ساپورت میکنن.(هر کدوم رو نصب کنید تمام اینها رو میتونید همزمان لاگین کنید).اگر تو قسمت نرم افزار پیداشون نکردید بگید براتون آپلود کنم.
اما در مورد اس ام اس فارسی هم شما باید فارسی ساز نصب کنید و برای نوشتن هم کیبورد فارسی این دوتا هم تو تاپیک ویوا واسه این گوشی معرفی شده ..gif)
لینک تاپیک ویوا:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا تروخدا یکی جواب مارو بده plzzzzzzzzzzzzzzzzzzz کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککک
HElpppppppppppppppppppp
SOS SOS SOS SOS SOS
.gif)
اما در مورد این پست: یکم باید حوصله تون بیشتر باشه دوستان اگر ببینن و بتونن کمک کنن حتما" اینکارو میکنن و نیاز به تاکید دوباره نیست..gif)
[QUOTE=nazaninsha;5423850]
سلام.
اینایی که شما اسم بردید برنامه هست؟ برنامه به اون چیزی میگن که یه کاربردی داشته باشه و بشه ازش یه استفاده ای کرد .شما میتونید با نصب برنامه های کاربردی و تذکر همین مسئله که برنامه به چی میگن به هدفتون برسید.شما بگید چی میخواهید تا راهنمایی کنیم.ضمن اینکه همون چیزهایی هم که گفتید برای ویندوز موبایل موجوده امشب سرچ میکنم اگر پیداشون کردم براتون لینک میزارم.
.gif)
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
ممنون از شما aryanland.
ولی من هم منظورم همین برنامه های کاربردی و سرگرم کننده هست که در سیمبیان خیلی زیاده.
اگه شد از همین برنامه ها برا ویندوز موبایل هم لینکشو بزارین، ممنون میشم.
.gif)
سلام.
اگر یکی دو روز به من مهلت بدید سعی میکنم براتون پیدا کنم و لینک بزارم.