این پالس 200 چهار سوپاپ هست یا دو سیوپاپ؟؟؟؟
این پالس 200 چهار سوپاپ هست یا دو سیوپاپ؟؟؟؟
بی این چهار تا کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
pulsar 180-200
apachea 160-180
اگه تو این قیمت ها موتور بهتری سراغ دارین لطفا با قیمتش بنویسید
ممنون
مگه آپاچی 160 چند تا می ره که با تقویت 140 تا می ره؟
اگه می شه راجع به آپاچی 180 هم بگید(top speed)
فلاپ و اینا می شه براشون گذاشت؟
بنظر من که اگه یه آپاچی 180 سی سی بگیری از هر نظر انتظارارتو برآورده میکنه، ولی تو این قیمت چیزه بهتری گیرت نمیاد. البته ویو هم موتور خوبی هست ولی به پای آپاچی نمیرسه جون در اصل موتورش ساخت تایلند هست و قطعاتش هم مال مالزی هست.
پالس 200 اصل هندوستان خوب هست ولی در ایران با کیفیت پایین مونتاژ میشه.
پالس 200 دوسوپاپ هستش
شما با یه آپاچی 160 که توی ایران به فروش میرسه حداکثر به سرعت 125 میتونی برسی البته اگه توی یه جاده شیبدار باشی و انقدر به موتور گاز بدی که در حال منفجر شدن باشه.توی جاده کفی هم میتونی به سرعت 115 برسی.که البته فکر نکنی راحت به این سرعت میرسی بلکه از 105 به بالا حدودا توی هر 3 ثانیه 2 کیلومتر در ساعت به سرعت اضافه میشه ولی در کل این موتور،موتوری نیست که بدنه اش واسه سرعت بالا مناسب باشه چون بدنه ضعیفی داره.
مدل اسپرتش خودش فلاپ های کوچیک داره ولی اگه منظورت فلاپ بزرگ مثل موتورهای سنگینه باید بگم نه نمیشه گذاشت.
من پالس 200 رو پیشنهاد میکنم چون خودمم 200 دارم و به نسبت پالس 180و آپاچی 160 بهتره و من راضیترم.
تا حالا هم سوار آپاچی 180 نشدم و باید بگم که هنوز ندیدمش و اولین باره که میشنوم آپاچی 180 هم وارد ایران شده،من فقط 150 و 160 رو دیدم ولی در کل پالس 200 به نسبت قیمت موتورها در ایران و موتورهایی که هست موتور خوبیه.
بچه ها با 3میلیون تومن میشه یه موتور ریس گرفت (ترجیحا هم نو باشه)؟
یکی میگفت تو گمرک پیدا میشه (کاوازاکی 250)( با برگه گمرکی) و اونوقت میشه پلاک تو تهران گرفت؟
از مستر رایانم ممنون برا مشاوره ها
با 3 میلیون حتی 150 سی سی کاوازاکی هم گیرت نمیاد چه برسه به 250
باید 5 میلیون داشته باشی حداقل
اگه موتوری بگیری که برگه سبز گمرکی داشته باشه میشه با 500 تومنی پلاکش کرد.
با سلام
آقا من یکی 2 تا سوال داشتم..
شاید یکم مضحک به نظر بیاد...
من آپاچی 160 دارم ...
هر کار کردم نتونستم ساعت صفحه دیجیتالش رو تنظیم کنم ..
میشه اونایی که دارن راهنمایی کنن ؟
دوم اینکه چراغ جلو خیلی ضایست که با دور موتور برقش رو تکمیل می کنه و از باتری استفاده نمی کنه ! اگه زنون با تراتس بگذارم این مشکل حل میشه؟
من پیشنهاد می کنم آپاچ 160 بگیرید هنوز هم که نمایندگی ورژن 180 رو تو بازار نیاورده . فکر کنم تا تابستون سال بعد طول بکشه . برای استفاده های سبک و نه برای سفر و مسیر طولانی . پالس 200 با توجه به قیمتش زیادی گرونه . به اختلاف قیمت 700 هزارتومانیش نمی ارزه
خواهش میکنم جواد جان.
شما با سه میلیون نمیتونی موتور ریس نو بگیری،در مورد 250 هم که اصلا فکرش رو نکن نو گیرت بیاد،شما باید دنبال موتور مدل پایین بگردی با این پول،در مورد پلاک کردنش هم اطلاعات دقیقی ندارم.
لازم به ذکره که فراموش نکنی که موتور 250 درسته که آزاده شده ولی این قضیه فقط در مورد تک سیلندرهاست و اگر 250 دو سیلندر باشه غیر مجاز محسوب میشه.
در مورد این دوستمون هم که میگفت با 500 تومن پلاک میکنن بعید میدونم به این راحتی هاباشه وگرنه تو خیابونا پر از 250 پلاک شده بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)