1- باطری
2- شمع
3- کوئل
1- باطری
2- شمع
3- کوئل
پراید:
1- زیر سپر عقب طرف راننده دقیق پشت گلگیر سه تا شیلنگ باریک از بالا میاد به لوله هاشون وصل میشن. یکی از اونا نشتی داره و گاهی ازش بنزین میاد. البته خیلی کم.
کار اینا چیه و چه شیلنگی باید تعویض بشه و چقدر فوریه؟
2- گاز ماشین در کل در حالت درجا کم شده و ریپ میزنه اما خاموش نمیشه. یعنی از 1000 کمی پایینتر اومده. چه بنزین و چه حالت گاز؟ چکارش کنم؟
1-شیلنگ رفت و برگشت بنزین هستند
احتمالا نیاز به تعویض ا رینگ دارند مگر اینکه شلنگ سوراخ باشه که احتمالش ضعیفه
2-کثیفی استپر موتور (فقط در سیستم انژکتوری) و سر شمع ها در هر دو
دور موتور در حالت در جا باید رو 800 باشه
سلام دوستان
من یه پراید دارم 8000 تا کارکرده
اونروز تو ترافیک وایساده بودم یهو ماشین تکون خورد یه کم تو این حال دیدم دور موتور یهو 1 دور رفت بالا (البته کمتر) مثلا تا 1.5 بعد دوباره برگشت به حال عادی
یه بار دیگه هم کلاچ و ترمز رو تا ته گرفته بودم یهو یجوری شد عین موقعی که پا رو سریع از کلاچ بردازی بخواد خاموش شه البته خاموش نشد
مشکل چیه؟![]()
اوووه
میدونی میتونه چند تا دلیل داشته باشه؟
مثلا: شمع
وایر
فن
سنسور آب
سنسور ناک
سنسور دور موتور
کوئل
عزیز اول برو یه دیاگ بزن اگه مشکل رو نشون نداد بیا با هم بررسی کنیم
دیاگ مشخص میکنه! همین مواردی که دوستمون گفتن میتونه باشه دیاگ نشون میده اگه مشکل داشته باشهسلام دوستان
من یه پراید دارم 8000 تا کارکرده
اونروز تو ترافیک وایساده بودم یهو ماشین تکون خورد یه کم تو این حال دیدم دور موتور یهو 1 دور رفت بالا (البته کمتر) مثلا تا 1.5 بعد دوباره برگشت به حال عادی
یه بار دیگه هم کلاچ و ترمز رو تا ته گرفته بودم یهو یجوری شد عین موقعی که پا رو سریع از کلاچ بردازی بخواد خاموش شه البته خاموش نشد
مشکل چیه؟![]()
چراغ ایربگ زانتیا همش چشمک میزنه ایراد از چی میتونه باشه ؟
این چند روزه کار خاصی با ماشین انجام دادی؟ کارواش، تغییر راننده، شستشوی داخل ماشین، بزن بکوب؟
کارواش دادم . (فقط بیرونش اونم البته با دستگاه نبود) . تغییر راننده هم زیاد داره این ماشین ! شستشو و بزن بکوب نداشته .
این یعنی سیستم ایربگ و پیش کشنده کمربند ایمنی یه جاش به مشکل خورده
حالا این مشکل میتونه از یه فیوز سوخته حتی ایجاد شده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)