آها،یه توپولوف پیدا کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آها،یه توپولوف پیدا کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از سایتش دانلود کن و صفا کن. چرا راه دور بری. از سایت سازنده دانلود کن و بعدش کرک کن.با سلام خدمت دوستان عزیز من برنامه FSpassenger X را از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم
وقتی که برنامه را نصب میکنم این ارور را میده: Setup is unable to find FSX dll.xml file
در ضمن من از شرکت نوین پندار (همراه با کتابش) خریدم
اگر کسی FSpassenger داره که سالمه لطفا بگه از کجا پیدا کرده
با تشکر
کرکش هم توی تاپیک موجوده.
در مورد فایل dll.xml قبلا هم پرسیده شده. جواب خاصی براش نیست.
به هر حال نرم افزارهای زیر رو نصب کن. همگیش رو:
MSXML Parser
Microsoft Visual C++ Redistributable
Microsoft DirectX
Microsoft .net Framework
مشکلت حل میشه معمولا.
من بازی میکنم از طریق خود بازی و سرورهای GameSpy ولی نه به صورت حرفه ای. همون تفننیکسی از شما Multiplayer بازی میکنه؟
دوستان عزیز یک توضیح در مورد بازیهای نوین پندار بگم:
اگر بازیتون اجرا نمیشه و سریال میخواد میتونید کرک (3 تا فایل) به علاوه ی فایل اصلی اجرایی بازی یعنی FSX.exe رو از کسی که FSX ACC داره بگیرید و در محل نصب بازیتون کپی کنید و قفل نوین پندار رو دور بزنید. اما صدای اون گوینده قطع میشه. (در آموزشها فقط)
فعلا ببینم چی میشه تا راهی برای Decode کردن صدای گوینده پیدا کنم تا قفل نرم افزاری شرکت نوین پندار دور بخوره.
این خیلی زوره که بازی رو خودشون بدون پرداخت هزینه ای رایت میکنند و 15 هزار تومن میفروشند.
سلام دوستان كسي توپولف با كاپكيت 3 بعدي داره لينكش بده ؟ آخه من يك توپولوف براي x دانلود كرده بودم ولي با كاپيكيت 2 بعدي هموني كه آدرسش باباك گگذاشته بود.
مرسي....
موافقم.
این سرور p30world گاهی بدجوری اذیت میکنه!. دوستان نسخه x اصلی خودش یه کرک داره که آپلود میکنم رو کپی نوین پندار بریزید شاید حل بشه. البته باید ببینید قفل تحت FSX.EXE عمل میکنه یا فایل های دیگه هم دخیل هستند. پسنجر رو اطمینان ندارم اگر با کرک هائی که هست کرک کنید بدون مشکل اجرا بشه.(بهتره برنامه و کرک رو با هم بگیرید) اما 2004 فقط یک سریال داره. اگر کمی جست و جو کنید هم پسنجر و هم کرکش تو همین تایپیک هست.
من حتی 1KB از ترافیکم رو بابت پرنده های معمولی و همینطور یک ریال از پولم رو بابت محصول خارجی کرک شده داخل نمیدم!
باز خوبه نوین پندار حد اقل زحمت فارسی سازی رو کشیده و روش قفل گذاشته. آقایونی هستند که همین توپولوف رو میفروشن به 6000 ت بعد مدعی کپی رایت محصول هم میشن!! یعنی یک شرکت ثبت شده یا نشده ایرانی کپی رایت یک محصول آمریکائی رو ادعا داره!
جالبه که آدرس سایت سازنده رو هم میدن و میگن قیمت ها رو مقایسه کنید! به خدا ما از خود خود شرکت خرید میکنیم(کرک شده امارات رو نمیخریم) و از خود سازنده هم ارزون تر میدیم(محصول 70 دلاری شده 9000 تومان!)
من تک تک پرنده های Flight 1 رو تو شهر خودم کرک کردم! همینطور خیلی از cls ها رو با اینکه در زمینه نرم افزار هم ...... تشریف دارم. واسه همین خیلی ..... میشم وقتی میبینم 15000 بابتش پول میگیرین. خودم این چند وقته به ACC احتیاج پیدا کردم و هر جا رفتم فقط نسخه کامل 13700 رو داشتن! ظاهرا سودشم خوبه جون دیگه هیچ کس acc رو جدا نمیفروشه!
حالا لطفا یکی از دوستانی که از این محصولات عجیب خریده بگه که قفل با کد ماشین (کد سخت افزار) عمل میکنه یا نرم افزار؟ .(یعنی تا سه بار که ویندوز عوض کنید میپره یا تا سه بار که CPU عوض بشه؟)
وقتی که قفل رو میدید برنامه نصب میشه یا هر بار که برنامه اجرا میشه هم قفل رو چک میکنه؟. کد فقط عدد هست یا عدد و حرف با همه و آیا کارکتر های خاص هم داره یا نه؟ چند کاراکتر هست و تو چند تا کادر باید وارد بشه (یکی یا چند تا) cd هم قفل رایت داره یا نه؟
و اینکه فایل های فارسی چه پسوندی دارند. تا بهشون یک کرک برسونم و ببینیم میشه حلش کرد یا نه.
برای نصب هواپیما ها اگر خودشون اینستالر ندارند آخرین پوشه رو (که زیر پوشه pannel و فایل AIRCRAFT به عنوان مثال توش هست) برای 2004 کپی کنید تو پوشه Aircraft و برای X به SIMOBJETC--->Aircraft
در ضمن توپولوف 154 (بدرد بخور) نسخه X نداره که نداره !
پاینده باشید.
توپولوف خیلی هوادار پیدا کرده! تو پست قبلی پاسخ دادم اما مال شما رو ندیدم. توپولوف خوب برای 2004 هست اما برای x نه ولی اگر فرصت شد رو بهینه سازی برای X کار میکنم. خبرش رو میدم.
FSP شما كامل و سالم هست . فقط مشكل اينجاست كه نميشه روي نسخه اي كه نوين پندار داده نصبش كرد.
من كه الان 2تا fsx نصب كردم يراي همين كار. در ضمن مال نوين پندار دير تر بالا مياد.
با تشکر از همگی شما دوستان عزیز که به فکر من هستید راه هایی را که گفتید امتحان میکنم . باز هم ممنون
کسی نمی دونه؟در ضمن اگه این fsxشرکت نوین پندار رو تونستید درست کرک کنید خیلی خوب میشه.خودشون میان هی قانون کپی رایت ماکروسافت رو زیر پا میزارن جاش قفل خودشونو میزنن!در ضمن من فهمیدم اگه از فایل fs2008داخل فولدر بازی استفاده کنیم دیگه اون پروسه که برای چک کردن تغییرات سخت افزاری در ابتدای بازی انجام میشه از کار میفته
با سلام دوباره من یک FSX دیگر خریدم که سرویس پک 1 و 2 آن را هم نصب کردم
ولی Acce را نصب نکردم چون در راهنما میگفت برای نصب سرویس پک 2 نباید نصب شود و من هم نصب نکردم.
این بار هم نصب FSpassenger را شروع کردم. باز هم میگوید فایل dll.xml پیدا نشد.
همه چیز را هم نصب کردم مانند DirectX و...
لطفا راهنمایی کنید
ببینید دوباره میگم.
فایلهای fsui.dll و main.dll و api.dll و fsx.exe رو از یک نسخه بازی که Accleration Pack داره تو محل نصب FSX شرکت نوین پندار بریزید تا کرک بشه و هیچ کدی نخواد.
البته قبلش فایلهای همنام اصلی رو تو یک محل کپی کنید که اگر خواستید برگردونید.
برای اینکه پچ ها براحتی روی FSX شرکت نوین نصب بشه با نرم افزار FS Registry Repair موجود در صفحه ی اول برای بازی یک مسیر رجیستری بسازید که با یک کلیک انجام میشه.
توصیه ی بهتر:
مثل من همزمان دو FSX نصب کنید که یکی همون اصلی باشه و روش اضافات بریزید و یکی هم مال شرکت نوین که دست نخورده بمونه برای آموزش.
شما Acclerator رو هم نصب کن که شامل SP1 و SP2 میشه خودکار.با سلام دوباره من یک FSX دیگر خریدم که سرویس پک 1 و 2 آن را هم نصب کردم
ولی Acce را نصب نکردم چون در راهنما میگفت برای نصب سرویس پک 2 نباید نصب شود و من هم نصب نکردم.
این بار هم نصب FSpassenger را شروع کردم. باز هم میگوید فایل dll.xml پیدا نشد.
همه چیز را هم نصب کردم مانند DirectX و...
لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)