مناجات یه یارو با خدا:خدایا ماه رمضان را مانند جام جهانی هر چهار سال یکبار ،و آن را هر بار در یک کشور قرار بده!
پیغام گیر تلفن باباطاهر:
تلیفون کرده ای جانم فدایت
الهی مو به قربون صدایــت
چو از صحرا بیایم نازنیـــنم
فرستم پاسخی از دل برایت
مناجات یه یارو با خدا:خدایا ماه رمضان را مانند جام جهانی هر چهار سال یکبار ،و آن را هر بار در یک کشور قرار بده!
پیغام گیر تلفن باباطاهر:
تلیفون کرده ای جانم فدایت
الهی مو به قربون صدایــت
چو از صحرا بیایم نازنیـــنم
فرستم پاسخی از دل برایت
از یارو ميپرسن: به نظر شما اگه آمريكا افغانستان و عربستان رو بگيره،به كره و چين هم حمله كنه تكليف ايران چي ميشه؟یارو ميگه:چي ميشه نداره كه،ايران ميره جام جهاني!!!
يارو واسه موبايل نام نويسي ميکنه
ميگه خدا کنه نوکيا در بياد.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
به همشهريمون ميگن پتروس کي بود ؟ ميگه يه دهقان فداکار بود که وقتي گرگ به گوسفنداش حمله کرد
به خودش نارنجک بست رفت زير تانک.
آمريکاييه داشته تو رودخونه غرق ميشده، هي داد ميزده: help me, hellllp!
يکي از اونجا رد ميشده ميگه: احمق جون اگه جاي کلاس زبان کلاس شنا رفته بودي الان غرق نميشدي!!
به يارو ميگن درو ببند هواي بيرون سرده ميگه حالا گيريم من درو بستم هواي بيرون گرم ميشه !؟
نماز خوندن معتاد ها : بشم الله لحمان لحیم قفلو داد به احد احد داد به سمد سمد لم داد اینور لم داد اونور ولم کن بابا کفرش اومد احد!...
هم وطنه با ماشینش یه دختر سوار می کنه مآمورا جلوشو می گیرن می گن:خواهرم شما پیاده شو .... هم وطنه با تعجب می گه :خواهر شماست؟!؟! وضعش خرابه ها...!
هم وطنه ماشينش پنچر ميشه شروع ميكنه از اگزوز ماشين فوت كردن دوستش مياد بهش ميگه همين كاره رو ميكنين بهتون ميگن خر ديگه مگه نمي بيني شيشه ماشين پايينه؟
Last edited by Vamp!r3; 30-08-2009 at 02:54.
10 ماه از محرم گذشته بوده ولي هنوز تو شهر صداي سينهزني ميومده. مردم ميرن پي ماجرا، ميبينن دسته هم وطن ها تو كوچه بن بست گير كرده!
هم وطنه مى ره خواستگارى به دختره یه بلیط اتوبوس مى ده! بابای دختره شاکى میشه میگه: مردتیکه ی خر این چیه؟ هم وطنه میگه : احمق ارائه ی بلیط نشان دهنده شخصیت شماست.!
به يکي ميگن: يک جمله بگو که توش سه تا دروغ باشه. ميگه: دانشگاه آزاد اسلامي!
یارو میره ساندویچی صاحب اونجا هم هم وطنمون بوده ... میگه یه ساندویچ میخوام فقط توش گوجه نزارین ... هم وطنه میگه آقا ما امروز گوجه نداریم میخوای خیار شور نزارم
تمساحه ميره گدايي،ميگه:به من بدبختِ مارمولك كمك كنيد!!!
از يارو ميپرسن: چند تا بچه داري؟ 4 تا از انگشتاشو نشون ميده، ميگه: 3 تا!! ملت كف ميكنن، ميگن: بابا اينا كه 4تاست؟ يارو انگشت كوچيكشو نشون ميده، ميگه: اين بچة همسايمونه، ولي هميشه خونة ماست
![]()
![]()
![]()
Last edited by *M!L4D*; 30-08-2009 at 10:09.
يارو بچش بعد از عيد فطر به دنيا مياد، اسمشو ميگذاره: پسفطرت
هموطنه ميره زير ماشين، رفقاش با دمپايي ميزنن درش ميارن!!!
به هم يارو ميگن خيلي آقايي. ميگه: ما بيشتر!!
یه نفررفته بوده تماشاي مسابقه دو و ميداني، وسط مسابقه از بغليش ميپرسه: ببخشيد، اينا واسه چي دارن ميدون؟! يارو ميگه: براي اينكه به نفر اول جايزه ميدن.طرف يوخده فكر ميكنه، ميپرسه: پس بقيشون واسه چي دارن ميدون؟
![]()
![]()
![]()
انسان در این دنیا مسافری بیش نیست... و روزه بر مسافر واجب نیست
تک زنگ چیست؟
.
.
با خبر شدن دو گدا از هم
به غضنفر میگن خسته نباشی. غضنفر میگه : اگه باشم چه گ...هی می خوری !
یك روز راننده ی یك وانت بزی را می ذاره پشت وانت می بینه بزه داره گریه می كنه میگه چرا داری گریه میكنی میگه می خوام جلو بشینم.راننده میارتش جلو می بینه داره گریه می كنه مگه میخوام جای راننده باشم كه رانندگی كنم. راننده جایش را با بزه عوض میكنه میبینه بزه بازم داره گریه میكنه میگه چرا داری گریه می كنی بزه میگه این اشك شوق است.
هنگام بازدید رییس از یک بیمارستان روانى، از روانپزشک پرسید شما چطور میفهمید که یک بیمار روانى به بسترى شدن در بیمارستان نیاز دارد یا نه؟
روانپزشک گفت:
ما وان حمام را پر از آب میکنیم و یک قاشق چایخورى، یک فنجان و یک سطل جلوى بیمارمیگذاریم و از او میخواهیم که وان را خالى کند.
رییس:
آهان! فهمیدم. آدم عادى باید سطل را بردارد چون بزرگتراست.
روانپزشک گفت:
نه! آدم عادى در پوش زیرآب وان را بر میدارد .شما میخواهید تختتان کنار پنجره باشد یا نه ؟
مردی میره پیش کشیش تا اعتراف کنه میگه:من در زمان جنگ جهانی دوم به یک مرد در خانه خود پناه دادم
کشیش می گه: خوب این که گناه نیست !
مرد می گه : ولی من بهش گفتم به خاطر هر هفته که خونه من بمونه باید ۵ دلار بپردازه!
کشیش می گه : درسته تو کارت خوب نبوده ولی تو کارت رو با نیت خوبی انجام دادی!
مرد می گه : اوه متشکرم فقط یه سوال دیگه ....
کشیش: بگو فرزندم
مرد می گه : آیا باید بهش بگم جنگ تموم شده!!!!
یه یارو رفت حج نه نماز می خوند . نه طواف میکرد نه ... ازش پرسیدن چرا ؟ گفت به ما گفتن همه چیز با کاروانه !!
به یارو میگن نظرت در مورد مار چیه؟میگه حیوون خوبیه .ولی حیف که همش دمه.
یارو قبل از مرگش وصیت میکنه.قبر منو با آب و صابون بشورید،تا هرکی رد میشه بخوره زمین،بخندم روحم شاد شه
یارو می ره دکتر می گه من شبا خواب می بینم با خرا فوتبال بازی می کنم. دکتر می گه بیا این قرصا رو بخور می گه: می شه ازفردا بخورم، امشب فیناله!!!
Last edited by mahdistar; 30-08-2009 at 23:28.
عشق من از وقتی رفتی خونه تاریکه …
چراغ خونه خاموشه …
.
.
لامصب فیوز کنتورو رو چرا بردی با خودت آخه؟!!
عروسک قشنگ من قرمز پوشیده / تو رختخواب مخمل آبیش خوابیده
عروسک من چشماتو وا کن / اس ام اس تو حالا نگاه کن
عروسکم اوسگول شدی برو لالا کن!
یه روز یه آفتاب پرسته میره تو جعبه مداد رنگی هنگ میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)