مگه برا K800 هم Please wait مياد ؟
واسه اين گوشي كه از اين مشكلات نداشتيم ...
مگه برا K800 هم Please wait مياد ؟
واسه اين گوشي كه از اين مشكلات نداشتيم ...
اووو ...چه کردین بچه ها ترکوندین...
من چند وقت بود به پیسی خورده بودم و از اینترنت و فروم محروم بودم ...از امروز دیگه ...!
اول از همه دوستان کسی نیست یه patch یا elf یا layout بم بده که بشه باهش ساعت + تاریخ + لوگو اوپراتور رو از رو گوشی k800 وk810 برداشت و به طور کامل خالی کرد صفحه standbye رو ..؟؟؟!!! بجز گزینه منو و کال
دوم اینکه جبران میکنم![]()
گوشیتون با عرز پوزش لاک شدس .. دنبال please wait هم نباش نیست ....واسه آنلاک فقط با باکس میتونی این کارو بکنی
چرا نداره ... میشه اما با یه خورده زحمت ... باید پچتو تیکه تیکه کنی که تو پست های قبلی توضیح دادم چجوری ...اگه هم با فارمنجر آشنایی داری نیازی به تیکه کردن پچ نیست ... که توضیح اونم بچه ها زحمتشو کشیدن![]()
من فقط layout دارم
برای حذف اپراتور
تاریخ و ساعتو هرچی گشتم ندیدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودم هم دنبالشم
موفق باشی
دو تا پچ جدید واسه k800
ورژن جدید مینیمایز بلوتوث
اینو نمیدونم تست کنم بتون میگمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دست درد نکنه مجید جون ادیت کردم میزارم همه با هم استفاده کنیم
4 نوع لای اوت که توضیحاتش هست بر اساس نوع استفاده تو مسیر لای اوت بریزید( برای کسایی که از الف استفاده میکنند)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by abolfazlm; 03-08-2008 at 12:17.
ابولفضل جون گوشي بهنام جون لاك نشد چون سيد گوشيش 53 هستش نميتونـــه كاري كنه تو تايپك ديگه بهش گفتم كه همچين پچي براي اين گوشي نيستـــ اونم اينجوري گفتـــ
موفق باشيد!گیر نکرده دارم پیش گیری میکنم آخه گوشیم سریال چنجه و شنیدم اگه فلش کنم تو please wait گیر میکنه ( البته هنوز setool گوشیم رو ساپورت نمیکنه آخه cid53 هست.)![]()
من آخرش نفهمیدم چی شده...
اگه cid 53 هست که فایل فایل های فریمور cid 52 رو روش نمیشه فلش کرد ... پس باید با باکس فلش بخوره
اگه که گوشیش cid 53 هست و چنج (من تا حالا ندیدم ینی دلیل نداره گوشی رو سریال چنج کرد دیگه مگه گوشی مورد داشته باشه) فقط با باکس ...
جدیدا هم میگن میشه با باکس رو cid 53 پچ های cid 52 رو نصب کرد که من تست نکردم هنوز ...نمیتونم تایید کنم ...اگه ریسکش رو قبول میکنید میتونید بدین تا با باکس براتون پچ مچ بریزند
میتونید هم منتظر آینده باشید!!![]()
درستـــه منم شنيدم ميگنــ ميتوني با باكس پچ هاي CID52 رو CID53 بريزي فعال كني ؟
با باكس هم ميشه CID53 رو به CID52 تبديل كـــرد ؟
منم مثل ابولفضل نميتونم تاييد كنم
موفق باشيد!![]()
[quote=h.vike;2755615]با باكس هم ميشه Cid53 رو به Cid52 تبديل كـــرد ؟
[quote]
ایـــــــــــــــــــــــ ــــــنو که کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــمل تکذیب میکنم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)