?????????????????????????
?????????????????????????
منظور از شاسی ارتفاع ماشین هست؟
اگه آره چرا میخواین بالا ببرینش؟
چون همه پایین میارن
شما اگه ارتفاع رو بخواین زیاد کنین عقب به صورت رگلاژی هست و جلو هم باید فنر بلندتر(دور های بیشتر و یا...) بگیرین یا فنر ماشین دیگه ای رو روش بندازین که ارتفاع رو بیشتر کنه
و اینکه ره بستن کیلومتر هم چون یه راه غیر قانونی هست و از نظر شرعی و ... هم ایراد داره کسی راهنمایی نمیکنه به شما هم توصیه میکنم این کار رو نکنین چون شاید به قیمت از دست دادن گارانتی ماشینتون تموم بشه![]()
سلام دوست عزیز در باره ی سوال دومت کاری نداره ولی ببری نمایشگاه ماشین راحت میفهمن که کیلومترتو بستی چون ظاهر ماشین نشون میده که چندتا کار کرده بدنه لاستیکا میگه ماشین چقدر کارکرده از من میشنوی نکن باز تصمیم گیری با خودته اگه خواستی میتونی بری مکانیکی های شعرتون بهت میگن کجاها میبنده
سلام
برا یکی از دوستام مشکلی پیش اومد که میخواد دلیلش رو بدونه ازم خواسته اینجا مطرح کنم
مدل ماشین 206 تیپ2 مدل 89 هستش
چند وقت پیش یک دفعه ای ماشین شروع به ریپ زدن کرد و در دنده 2و3 بیشتره که در دنده های 4و5 کمتر
بردن نمایندگی چند قسمت رو عوض کردن اما بازم مشکل رفع نشد تا این که گفتن شاید سیستم کامپیوتری داغ میشه و از اونجا برداشتن بردن بالاتر بالای کپسول کلر و گفتن چند روزی برو ببین اگه مشکل رفع شد از همینه
و جالبه که مشکل رفع شده و ماشین کاملا بدون مشکل کار میکنه میشه دوستان راهنمائی کنن که همچین موضوعی برخوردن و راه منطقی و دائمیش چیه؟
با تشکر
???????????????????????????????
متوجه نشدم. سیستم کامپوتری رو بردن بالای کولر؟
سلام دوستان، امروز ماشین رو بردم نمایندگی، گفتن سنسور اکسیژن ماشینت باید تعویض بشه، چون خیلی بد استارت میخورد، گاهی هم اصلا استارت نمیخورد و مجبور بودی 5-6 دقیقه صبر کنی بعد دوباره استارت بزنی که تازه اونم با یه استارت طولانی روشن میشد.
خواستم ببینم کسی سنسور اکسیژن عوض کرده؟ قیمت و اینا رو نمیدونین؟
هزینه تعویض=0 تومان
قیمت بوش المان ==38 تومان حدودا
سنسور اکسیژن اگر خراب باشه هم مصرف میره بالا هم شتاب کم میشه ولی تو استارت بعید میدونم مشکل ایجاد کنه!
سلام
قیمت صفحه کلاچ چنده؟چه مارکی بگیرم؟
ممنون
سلام چه تیپی؟
Luke برای تیپ 2 به قیمت 64 تومان
برای تیپ 5 هم Luke یا Valeo اصلی که خیلی کمه
بین 20-25 دست مزد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)