تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 127 اولاول ... 246470717273747576777884124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1265

نام تاپيک: کلوپ F480

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    من چند روز پیش f480 گرفتم گوشی خوبی است ولی دو مشکله دارم:
    1- اس ام اس ها به جای اینکه توی گوشی ذخیره بشه در سیم ذخیره میشه هرچی تنظیمات رو بالا پایین کردم چیزی ندیدم که بتوانم اس ام اس ها را در گوشی ذخیره کنم البته به صورت پیش فرض بعد از دریافت می توانم آنرا به گوشی انتقال دهم
    2- با اینکه دوربین این گوشی 5 مگا پیکسل است ولی هیچ فرقی با گوشی 2 مگا پیکسلی موتورلا ندارد تحقیق کردم گوشیم اصلی است و چینی نیست. تنظیمات رو هم دستکاری کردم ولی .... هیچ عکسها را به کامپیوتر منتقل کردم ولی بازهم.....هیچ
    خواهشمندم کمکم کنید ، خوشیم خراب شد

داره خودمونی میشه RayMond_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام
    1- اس ام اس ها به جای اینکه توی گوشی ذخیره بشه در سیم ذخیره میشه هرچی تنظیمات رو بالا پایین کردم چیزی ندیدم که بتوانم اس ام اس ها را در گوشی ذخیره کنم البته به صورت پیش فرض بعد از دریافت می توانم آنرا به گوشی انتقال دهم
    2- با اینکه دوربین این گوشی 5 مگا پیکسل است ولی هیچ فرقی با گوشی 2 مگا پیکسلی موتورلا ندارد تحقیق کردم گوشیم اصلی است و چینی نیست. تنظیمات رو هم دستکاری کردم ولی .... هیچ عکسها را به کامپیوتر منتقل کردم ولی بازهم.....هیچ
    برای sms تنها کاری که میتونی بکنی اینه که صبر کنی مموری سیم کارتت پر بشه (ایرانسل 15 sms و همراه اول 50 sms) بعد خود گوشی sms های جدید رو روی گوشی ذخیره میکنه که فکر کنم حافظه ی sms 500 , f480 باشه.
    در مورد دوربین هم داری کم لطفی میکنی درسته که دوربینش خیلی قوی نیست ولی انقدم صعیف نیست. بهت پیشنهاد میکنم فریمور f480xeia1 که ماله 2009 هست رو بریزی دوربینت خیلی بهتر میشه!!!(;(;(;

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    021

پيش فرض

بچه ها کسی میدونه M8800 Pixon فروم داره یا نه؟؟!! راستی برای تقویت صدای Pixon هم راهی پیدا کردم تقریبا" مثل E250 هست ولی کد هاش خیلی فرق میکنه کسی نمیدونه کد هاش چیه؟؟؟!!!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    021

پيش فرض

شرمنده 1 سوال دیگه f480 هم تقویت صدا میشه؟؟؟!!! اگه میشه کسی بلده؟؟؟!!! ممنونd:d:d:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض فریمور f480xeia1

برای sms تنها کاری که میتونی بکنی اینه که صبر کنی مموری سیم کارتت پر بشه (ایرانسل 15 sms و همراه اول 50 sms) بعد خود گوشی sms های جدید رو روی گوشی ذخیره میکنه که فکر کنم حافظه ی sms 500 , f480 باشه.
    در مورد دوربین هم داری کم لطفی میکنی درسته که دوربینش خیلی قوی نیست ولی انقدم صعیف نیست. بهت پیشنهاد میکنم فریمور f480xeia1 که ماله 2009 هست رو بریزی دوربینت خیلی بهتر میشه!!!(;(;(;
    ممنون از جوابتون یه سوال دیگه این فریمور که فرمودید فارسی هم هست چون گوشی من الان هم فارسی داره هم عربی و... ضمنا این فریمور را از کجا باید بگیرم

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام بر همه
    دوستان من یه سوالی دارم.حتما میدونید که با نصب فریمور جدید
    F48FXEIA1 که آقای سامسونگ عزیز دو صفحه قبل لینکشو گذاشته بودن امکان دانلود widget های جدید روی f480 هم همانند مدل های دیگه مثل پیکسون و امنیا فراهم شده و در واقع ما میتونیم ازwidget های امنیا هم استفاده کنیم.من دیروز متوجه شدم که widget های قابل دانلود فقط اون ده دوازده تایی که از طریق آیکون more widget میشه پیدا کرد نیست.در واقع ده ها widget جدید قابل دانلود وجود داره که توی more widget نمونه هایی از اونا آورده شده مثلا اگه شما توی قسمت سرچ more widget کلمه ی clock رو سرچ کنین میبینید که 8-9 تا ساعت جدید دیجیتالی و آنالوگ با ظاهر مختلف و زیبا قابل دانلوده که اسم همه اونا clock هستش.اما مثلا من توی گوشی امنیای بعضی دیدم کهwidget هایی برای اخبار وجود داره مثل CNN یا Yahoo یا Sport newsیاYahoo Finance اما با سرچ کردن اسم اونا توی more widget چیزی پیدا نشد.پس widget های زیادی وجود داره ولی مشکل اینجاس که باید اسم اونا رو دقیقا بدونید تا بتونید از طریق سرچ more widget اونو دانلود کنید.من اینترنت رو گشتم تا یه لیست از widget های موجود امنیا یا پیکسون پیدا کنم ولی چیزی یافت نشد.در نهایت به سایت خود سامسونگ رسیدم ولی نمیشه وارد شد چون ورود به اون با رمز امکانپذیره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کسی نمیدونه چجوری اسم تمامی widget های موجود رو میشه پیدا کرد؟
    Last edited by Makan_noor; 02-02-2009 at 15:31.

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شرمنده 1 سوال دیگه f480 هم تقویت صدا میشه؟؟؟!!! اگه میشه کسی بلده؟؟؟!!! ممنونd:d:d:
    با اجازه ی آقای سامسونگ عزیز من لینکی رو که ایشون تو صفحه ی 54 آوردن اینجا میارم.
    آموزش تقویت صدای f480:
    http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=580129

8. این کاربر از Makan_noor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه parisa_t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

11

سلام به همگی .
    من یه کد پیدا کردم که نوشته شده گوشیهای سامسونگ رو Unlock میکنه ( بدون تغییر IMEI )
    تا الان امتحان نکردم ، شما با مسئولیت خودتون گوشیاتون رو فلش کنین اگر Lock شد من کد بهتون میدم شاید کار کرد .

مخلصیم .
    سامسونگ جان ميشه اين كد كه فرموديد رو لطف كنين بديد ؟

سلام
    كاملا باهاتون موافقم جناب mas_mirzaie84

ديديد دوستان هي به من گفتيد تو اغراق ميكني !!

دوست من هيچ تلاشي نكن ! با كلي تغيير در تنظيمات آخرش به اين نتيجه ميرسي كه با امكانات ديگه گوشيت حال كني و كلا بي خيال دوربيني بشي كه هميشه و تو هر شرايطي عكس قابل قبولي بهت بده !
    اميد داشته باش ! شرايط خاص ! اونم 1 در هزار خوب در مياد !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض پریسا

سامسونگ جان ميشه اين كد كه فرموديد رو لطف كنين بديد ؟

كاملا باهاتون موافقم جناب mas_mirzaie84

ديديد دوستان هي به من گفتيد تو اغراق ميكني !!

دوست من هيچ تلاشي نكن ! با كلي تغيير در تنظيمات آخرش به اين نتيجه ميرسي كه با امكانات ديگه گوشيت حال كني و كلا بي خيال دوربيني بشي كه هميشه و تو هر شرايطي عكس قابل قبولي بهت بده !
    اميد داشته باش ! شرايط خاص ! اونم 1 در هزار خوب در مياد !
    نه اغراق نکرده اید. واقعا همینجوریه اگه کسی میگه اینطوری نیست یک عکس داخل اتاق، هوای ابری و افتابی و ... بذاره مال من که افتضاحه! تنظیماتش رو هم بالا پایین کردم ........نوچ نمیشه همینه کاشکی موتورلا ایکس 8 خریده بودم لااقل 100 تومن ارزون تر بود و البته شیک تر تازه دوربینش هم 2 مگا پیکسل واقعی بود.

داره خودمونی میشه coyote's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها چنتا سايت توپ بديد واسه بازي و برنامه واسه اين گوشي
    روش ريختن برنامه با wap چه جوريه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •