تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 241 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shr776's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز واقعا دمت گرم مشکل من و هزاران نفر رو حل کردی
    یک در این دنیا و هزار در اخرت نصیب شما هموطن عزیز مهدی خان درد و بلات بخوره تو سر بعضی از این مدیران بیسواد و مغرور سایتهای دیگر ایرانی
    دمت گرم

2. این کاربر از Shr776 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ارورش اينه:the internet explorer cannot open the search page
    وقتي ويندوز رو عوض مي کنم اين مشکل حل ميشه ولي بعد از چند دقيقه دوباره همونطوري ميشه يه بار هم connection از کار افتاد و هر کاري کردم نتونستم به اينترنت وصل بشم در ضمن با nod32 اپديت شده و trojan remover چند بار search کردم ولي هيچي پيدا نشد .لطفا راهنمايي کنيد مشکل از چيه ؟ممنون.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

ارورش اينه:the internet explorer cannot open the search page
    وقتي ويندوز رو عوض مي کنم اين مشکل حل ميشه ولي بعد از چند دقيقه دوباره همونطوري ميشه يه بار هم connection از کار افتاد و هر کاري کردم نتونستم به اينترنت وصل بشم در ضمن با nod32 اپديت شده و trojan remover چند بار search کردم ولي هيچي پيدا نشد .لطفا راهنمايي کنيد مشکل از چيه ؟ممنون.
    سلام

فکر نکنم مشکل از ویروس باشه .

دقیق نمی دونم مشکلش از چیه

از یه مرورگر دیگه مثل فایرفاکس استفاده کنید . یا ورژن 7 اینترنت اکسپلورر را نصب کنید .

بعید میدونم مشکل از ویروس باشه .

یا ممکنه برنامه ای نصب می کنید که این مشکل را به وجود میاره . مثل برنامه فری گت یا برنامه های تنظیم پرو کــسی و فـــیلتر شــکن

موفق باشی .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام خدمت آقا مهدی عزیز
    مدتی هستش که به یه ویروس به نام c9hehpa.bat گرفتار شده ام که همراه یک فایل autorun.inf هستش این ویروس به طور خود کار در فلشی که تازه خریداری کرده بودم بود و فایل هایی راکه من hide می کنم را به طور کامل مخفی میکند و و گزینه do not show hidden filesو چک مارک گزینه hide protected files and foldersهم روشنه و هرچی عوضشون میکنم برمی گرده حالت اولش.
    لطفا اگر راه حلی به نظرتان می رسد راهنمایی بفرمایید.

پروفشنال hamid2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

برنامه isReset

حتما با ویروسهایی که فایلهای شما را به صورت سیستمی و پنهان در می آورند برخورد کرده اید. این ویروسها را با آنتی ویروس می توان از بین برد ولی برگرداندن فایلها به حالت عادی کار ساده ای نیست. با استفاده از این برنامه می توانید این فایلها را به حالت عادی برگردانید. برای این کار باید فایل یا فولدرهایی که به صورت سیستمی در آورده اند را به روی پنجره این برنامه کشیده و بر روی دکمه Reset کلیک کنید.

برنامه Linkfars Virus Remover

با استفاده از این برنامه می توانید ویروس جدیدی که اکثر کامپیوترها را آلوده کرده است را از بین ببرید. این ویروس را آنتی ویروس Symantec با نام W32.Linkfars و Kaspersky آن را با نام Malas نامگذاری کرده است.
    در NOD32 هم از انواع Autorun شناخته می شود. از اثرات این ویروس این است که با کلیک بر روی یک درایو محتویات آن را در پنجره جدید باز می کند.
    همچنین Folder Options پنهان می شود. در همه درایوها یک فایل Autorun.inf و Autoply.exe به صورت سیستمی و پنهان کپی می شود. یک سرویس svchost.exe با نام User شما درست می شود. یک گزینه برای اجرای فایل OfficeUpdate.exe در برنامه های Startup ساخته می شود.
    یک میانبر با آیکون فولدر و نام New Folder در بعضی درایوها و به خصوص حافظه های فلش متصل شده به سیستم ایجاد می شود. در هنگام اتصال به اینترنت شعارهای ضد حکومت و دین در بالای صفحه ظاهر می شود و .... فایل را از حالت فشرده خارج کرده و فایلهای داخل آن را به ترتیب شماره های قرار داده شده اجرا کنید.

برنامه Ravmon Virus Removal Tool

بازگرداندن قسمت های مهم سیستم به حالت عادی

برنامه Restriction Removal Tool

برنامه symantec Removal Tools

================================================== =============

پاک کردن برنامه ی مخربی که پوشه ها را مخفی ( Super Hidden ) می کند

نام دقیق این برنامه ی مخرب Trojan.Win32.Delf.aam است .

با زبان برنامه نویسی Borland Delphi نوشته شده .

آی...... این Malware * مانند کرم های New Folder.exe و BronTok.A شبیه آی...... یک پوشه است !
    بنابراین به سرعت منتشر می شود .

این برنامه ی مخرب تمام پوشه های Open شده توسط قربانی را Super Hidden می کند و یک نسخه از خودش را با همان نام در همان مـسـیـر کـپـی می کـنـد کـه اگـر Victim * آن را اجرا کـنـد هم Malware اجرا می شـود و هم محـتـوی پوشـه ی Super Hidden نمایـش داده می شود !!

یعنی اگه Victim مبتدی باشه به زودی متوجه نمیشه که چه بلایی داره سر پوشه هاش میاد !

هــمــانــطـــور کـه می دانـیــد برای آشـکار کـردن فایـل ها و پوشـه های Super Hidden باید ابتدا در Folder Options\View روی گزینه ی Show hidden files and folders کلیک کنید و پس از آن تیک گزینه ی (Hide protected operating system files (Recommended را بردارید و به پیغام امنیتی پاسخ مثبت و شستی OK را فشار دهید .

این Malware به Victim اجازه ی آشکار کردن پوشه ها و فایل های Super Hidden را نمی دهد !

ضمنا Registry Tools ، Windows Task Manager و Folder Options را Disable نمی کند .

پر واضح است که این برنامه ی مخرب از آشکار کردن پسوند فایل ها هم جلوگیری می کنه !

برای پاک کردن این ویروس می توانید از برنامه ای که نوشتم استفاده کنید .

================================================== =============

با سلام
    نرم افزارهاي بالا رو نميتونم دانلود كنم
    لينك مشكل دارند
    لطفا راهنمايي كنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mseddighi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام خدمت همه عزیزان
    سیستم من دیروز از یه فلش ویروسی شد. وقتی سیمانتک رو آپدیت کردم. این ویروس رو به اسم w32.mandaph userinit.exe شناخت و پاک کرد ولی بعد از اون تموم آیکونهای موجود در taskbar یعنی کنار ساعت ویندوز ناپدید شد.
    و تموم اون برنامه ها که آیکونهاشون رفته از داخل msconfig حذف شده. حالا چه جوری میتونم اونا رو برگردونم. با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

:با سلام خدمت استاد گرامی:
    مدتی است با باز کردن task manager مشاهده میشود که cpu بطور 100% اشغال شده است به صورتی که برنامه ها با تاخیر فراوان اجرا شده و یا اصلا" اجرا نمی شود در سیستم من avp.exeکه سیستمی هم هست 100% فضای cpu را اشغال کرده .در ضمن درایو c بخودی خود در حال پر شدن است و فقط حدود 4Gفضای خالی دارد.آنتی ویروسم کسپر اسکای اینترنت سکیوریتی7.0.125است که آنرا آپدیت کرده در حالت SAFE MODEهم ویروس یابی کرده ام ولی چیزی گزارش نشد .آیا ممکن است سیستم آلوده شده باشد وآنتی ویروس موفق به شناسائی آن نشده باشد. یشاپیش از همگی دوستان سپاسگذارم.

Banned sid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مشهد ( متولد لنگرود )

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه mseddighi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام خدمت همه عزیزان
    سیستم من دیروز از یه فلش ویروسی شد. وقتی سیمانتک رو آپدیت کردم. این ویروس رو به اسم w32.mandaph userinit.exe شناخت و پاک کرد ولی بعد از اون تموم آیکونهای موجود در taskbar یعنی کنار ساعت ویندوز ناپدید شد.
    و تموم اون برنامه ها که آیکونهاشون رفته از داخل msconfig حذف شده. حالا چه جوری میتونم اونا رو برگردونم. با تشکر
    آقا مهدی سلام.
    به ما هم یه نظری داشته باش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •