دوست عزیز واقعا دمت گرم مشکل من و هزاران نفر رو حل کردی
یک در این دنیا و هزار در اخرت نصیب شما هموطن عزیز مهدی خان درد و بلات بخوره تو سر بعضی از این مدیران بیسواد و مغرور سایتهای دیگر ایرانی
دمت گرم
دوست عزیز واقعا دمت گرم مشکل من و هزاران نفر رو حل کردی
یک در این دنیا و هزار در اخرت نصیب شما هموطن عزیز مهدی خان درد و بلات بخوره تو سر بعضی از این مدیران بیسواد و مغرور سایتهای دیگر ایرانی
دمت گرم
ارورش اينه:the internet explorer cannot open the search page
وقتي ويندوز رو عوض مي کنم اين مشکل حل ميشه ولي بعد از چند دقيقه دوباره همونطوري ميشه يه بار هم connection از کار افتاد و هر کاري کردم نتونستم به اينترنت وصل بشم در ضمن با nod32 اپديت شده و trojan remover چند بار search کردم ولي هيچي پيدا نشد .لطفا راهنمايي کنيد مشکل از چيه ؟ممنون.
سلام
فکر نکنم مشکل از ویروس باشه .
دقیق نمی دونم مشکلش از چیه
از یه مرورگر دیگه مثل فایرفاکس استفاده کنید . یا ورژن 7 اینترنت اکسپلورر را نصب کنید .
بعید میدونم مشکل از ویروس باشه .
یا ممکنه برنامه ای نصب می کنید که این مشکل را به وجود میاره . مثل برنامه فری گت یا برنامه های تنظیم پرو کــسی و فـــیلتر شــکن
موفق باشی .
با سلام خدمت آقا مهدی عزیز
مدتی هستش که به یه ویروس به نام c9hehpa.bat گرفتار شده ام که همراه یک فایل autorun.inf هستش این ویروس به طور خود کار در فلشی که تازه خریداری کرده بودم بود و فایل هایی راکه من hide می کنم را به طور کامل مخفی میکند و و گزینه do not show hidden filesو چک مارک گزینه hide protected files and foldersهم روشنه و هرچی عوضشون میکنم برمی گرده حالت اولش.
لطفا اگر راه حلی به نظرتان می رسد راهنمایی بفرمایید.
با سلام
نرم افزارهاي بالا رو نميتونم دانلود كنم
لينك مشكل دارند
لطفا راهنمايي كنيد
سلام خدمت همه عزیزان
سیستم من دیروز از یه فلش ویروسی شد. وقتی سیمانتک رو آپدیت کردم. این ویروس رو به اسم w32.mandaph userinit.exe شناخت و پاک کرد ولی بعد از اون تموم آیکونهای موجود در taskbar یعنی کنار ساعت ویندوز ناپدید شد.
و تموم اون برنامه ها که آیکونهاشون رفته از داخل msconfig حذف شده. حالا چه جوری میتونم اونا رو برگردونم. با تشکر
:با سلام خدمت استاد گرامی:
مدتی است با باز کردن task manager مشاهده میشود که cpu بطور 100% اشغال شده است به صورتی که برنامه ها با تاخیر فراوان اجرا شده و یا اصلا" اجرا نمی شود در سیستم من avp.exeکه سیستمی هم هست 100% فضای cpu را اشغال کرده .در ضمن درایو c بخودی خود در حال پر شدن است و فقط حدود 4Gفضای خالی دارد.آنتی ویروسم کسپر اسکای اینترنت سکیوریتی7.0.125است که آنرا آپدیت کرده در حالت SAFE MODEهم ویروس یابی کرده ام ولی چیزی گزارش نشد .آیا ممکن است سیستم آلوده شده باشد وآنتی ویروس موفق به شناسائی آن نشده باشد. یشاپیش از همگی دوستان سپاسگذارم.
سلام
هر دوی برنامه ها را بگیرید و اجرا کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
آقا مهدی سلام.
به ما هم یه نظری داشته باش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)