تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 82 اولاول ... 2464707172737475767778 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 817

نام تاپيک: جنگ افزار

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

سلام
    دارم یک داستان کوتاه مینویسم و با یک مشکلی مواجه شدم گفتم شاید دوستان بتوانند کمک کنند.
    فرض کنیم خصی در آمریکا قصد خرید اسلحه FS2000 رو داشته باشه . چطوری این کار رو انجام میده ؟(مدارک خاصی لازم داره یا نه ؟) و از همه مهمتر چقدر زمانبر خواهد بود ؟ میتونه در عرض نیم ساعت این اسلحه رو با نارنجکی که پرتاب میکنه بخره یا نه ؟ (البته فکر کنم مدلFN 2000 نارنک داشته باشه ) در هر صورت

---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

سلام
    دارم یک داستان کوتاه مینویسم و با یک مشکلی مواجه شدم گفتم شاید دوستان بتوانند کمک کنند.
    فرض کنیم خصی در آمریکا قصد خرید اسلحه FS2000 رو داشته باشه . چطوری این کار رو انجام میده ؟(مدارک خاصی لازم داره یا نه ؟) و از همه مهمتر چقدر زمانبر خواهد بود ؟ میتونه در عرض نیم ساعت این اسلحه رو با نارنجکی که پرتاب میکنه بخره یا نه ؟ (البته فکر کنم مدلFN 2000 نارنک داشته باشه ) در هر صورت .

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

این نوع موشک ها با یه ساختارای خاصی ساخته و برنامه ریزی شدن و بهشون موشکای هوشمند میگن و کنترل از راه دورن و به هیچوجه هدفشون رو گم نمی کنن
    چه جوری میشه ازشون خلاص شد؟

مهارت خلبان؟

داره خودمونی میشه Novance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض سوخو 47

سوخو-۴۷ (Су-47) مشهور به برکوت (به روسی: Беркут) به معنی «عقاب طلایی»، یک هواپیمای جنگنده مافوق صوت روسی با بال‌های رو به جلو و ساخت شرکت سوخو است. تنها نمونه هواپیمای سوخو-۴۷ تولید شده، به عنوان اثباتگر تکنولوژی‌های پیشرفته انجام وظیفه می‌نماید و ساخت دومین نمونه آزمایشی این هواپیما نیز کنار گذاشته شد. فناوری‌های تازه‌ای که برای نخستین بار در سوخو-۴۷ بکار رفت، در توسعه برنامه جنگنده نسل پنجم روسیه استفاده شده‌است.

طرح اولیه سوخو-۴۷، ابتدا به نام S-37 شناخته می‌شد و شرکت سوخوی، مدتی بعد و در سال ۲۰۰۲، هواپیما آزمایشگر تکنولوژی‌های پیشرفته‌اش را به سوخو-۴۷ نام‌گذاری مجدد نمود؛ ضمن اینکه با نام مستعار Berkut به معنی عقاب طلایی نیز شناخته می‌شود. سوخو-۴۷ در اصل به عنوان بستری جهت انجام آزمایشات مهم روسها در زمینه مواد کامپوزیت و سیستم‌های پیچیده دیجیتال کنترل پرواز (FBW) ساخته شد. سوخو-۴۷ با بهره‌گیری از بالهای رو به جلو، توانمندی انجام مانورهای بسیار عالی را دارد و قادر است در زاویه‏‎های حمله‌ای به اندازه ۴۵ درجه و بیشتر نیز اقدام به عملیات نماید. مؤسسه مطالعات هوایی تساگی (TsAGI) مدتها بود که از مزیت‌های فراوان بالهای رو به جلو اطلاع یافته بود. عمده این دانش به واسطه به غنیمت گرفته شدن یک فروند بمب‌افکن جت یونکرس287 ساخت آلمان نازی بدست آمده بود.

بالهای رو به جلو، نسبت به اغلب طرح بالهای سنتی، باعث کسب بیشترین میزان نیروی کشش شده، لحظات خمیدگی بالها را کم کرده و زمان وقوع واماندگی یا استال را به تأخیر می‌اندازند. در زاویه‌های حمله بالا، نوک بالها در وضعیت غیر واماندگی باقی می‌مانند و بدین جهت هواپیما قادر می‎‏شود کنترل خود را با استفاده از سطوح متحرک حفظ نماید. بالهای رو به جلو، نیروی زیادی جهت از هم گسیختن (واگرایی) بالهایی که از مواد معمولی ساخته شده‌اند تولید می‌کنند. به تازگی که استفاده از مواد کامپوزیت در ساخت بدنه هواپیما رواج یافته‌است، امکان طراحی هواپیمایی با بالهای رو به جلو را میسر می‏‎سازد.

همانند همتای غربی خود، یعنی جت ایکس-۲۹ ساخت گرومن، سوخو-۴۷ نیز یک طرح مفهومی اثباتگر فناوری است و قرار است به عنوان بستری جهت پایه‌گذاری نسل آینده جنگنده‌های روسی به کار گرفته شود. چنین هواپیمایی نه تنها باید همانند اف-۲۲ پیشرفته باشد، بلکه باید به عنوان بستری جهت بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در جنگنده‌ای چون میگ ۱، ۴۴باشد. با تمام این اوضاع، شرکت سوخو اکنون تلاش دارد تا سوخو-۴۷ را به نیروی هوایی روسیه و سایر مشتریان خارجی به صورت جنگنده‌ای مطابق نیازشان، بفروشد.

سوخو-۴۷ از نظر اندازه‌ها، بسیار به طرح جنگنده‌های بزرگ ساخت سوخو نظیر سوخو-۳۵ شباهت دارد. به منظور کاهش هزینه‌های طراحی، قسمت جلویی بدنه، دم و ارابه‌های فرود سوخو-۴۷، از جنگنده‌های خانواده سوخو-۲۷ قرض گرفته شده‌است. با این حال، در طراحی هواپیما، به کاهش اثر ایجاد شده روی صفحه رادار توجه شده‌است. برای رسیدن به این هدف، از مواد جذب کننده اشعه رادار، محفظه درونی نصب جنگ‌افزار و فضایی جداگانه ویژه نصب یک رادار پیشرفته استفاده شده‌است. با وجود آنکه طرح هواپیمای ایکس-۲۹ آمریکایی، یک جنگنده مفهومی و تحقیقاتی در دهه ۱۹۸۰ به شمار می‌رفت، سوخو-۴۷ با اندازه‌ای برابر دو برابر ایکس-۲۹، در قیاس با رقیب آمریکایی خود، بسیار به یک جنگنده رزمی و عملیاتی شباهت نزدیک پیدا می‌کند.

به منظور رفع مشکل پیچش حول محور افقی (wing-twisting) در بالهای رو به جلو، در ساخت بالهای سوخو-۴۷، به طور گسترده و با دقت فراوان از مواد کامپوزیت استفاده شده‌است تا به هنگام انجام مانورهای سنگین یا پرواز در زاویه‎‏های بالا، ساختمان بال به هنگام پیچش، مقاومت کافی از خود نشان دهد و الگوی آیرودینامیکی را خود حفظ نماید. با توجه به مساحت زیاد بالها در سوخو-۴۷، در این هواپیما می‌توان سیستم تا شدن برای بالها تعبیه نمود تا هواپیما درون آشیانه‌های نیروی هوایی روسیه قابل جای‌گیری باشد. همانند نمونه پیشین یعنی سوخو-۳۷، سوخو-۴۷ به دلیل بهره‌‏مندی از یک جفت پیش‌دم، در طبقه‌بندی هواپیماهای سه‌باله (triplane) قرار می‌گیرد. موضوع جالبتر اینکه در قسمت دوّم سوخو-۴۷، دو زائده تیرک‌مانند غیرهم‌اندازه تعبیه شده‌است که در یکی رادار عقب‌نگر و در دیگری چتر ترمز تعبیه می‌شود.

4. این کاربر از Novance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

در مورد موشک هایی که مث مته زمین رو سوراخ میکنن و آمریکا هم سال 2001 باهاش کوهای اختفای طالبان رو منهدم میکرد توضیح میدین؟

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

چه جوری میشه ازشون خلاص شد؟

مهارت خلبان؟
    بستگی به نوع موشک داره
    چند نوع دارن !
    موشک های Heat seeking که دنبال حرارت میرن
    موشک هایی که از پردازش تصویر استفاده میکنن
    موشک هایی که حساس به صدان
    و غیره
    نوع اول عمده ی این نوع موشک ها رو تشکیل میده و بسی سخته خلاصی ازش ! معمولا دو تا راه عمده داره ! یکی مانور دادن
    یکی دیگه هم Flare زدن ! Flare منور هایی هستن که تو هوا باعث ایجاد حرارت میشن و سیستم هدایت این موشک ها رو مختل میکنن در نتیجه تو هوا میترکن

7. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

سلام
    فرض کنیم خصی در آمریکا قصد خرید اسلحه FS2000 رو داشته باشه . چطوری این کار رو انجام میده ؟(مدارک خاصی لازم داره یا نه ؟) و از همه مهمتر چقدر زمانبر خواهد بود ؟ میتونه در عرض نیم ساعت این اسلحه رو با نارنجکی که پرتاب میکنه بخره یا نه ؟ (البته فکر کنم مدلFN 2000 نارنک داشته باشه ) در هر صورت

---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

سلام
    فرض کنیم خصی در آمریکا قصد خرید اسلحه FS2000 رو داشته باشه . چطوری این کار رو انجام میده ؟(مدارک خاصی لازم داره یا نه ؟) و از همه مهمتر چقدر زمانبر خواهد بود ؟ میتونه در عرض نیم ساعت این اسلحه رو با نارنجکی که پرتاب میکنه بخره یا نه ؟ (البته فکر کنم مدلFN 2000 نارنک داشته باشه ) در هر صورت .
    آمریکا کلی ایالت داره که هر کدوم فرق داره قانون اسلحه اش !
    کل قانون ها رو میتونید اینجا ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    معمولا شما باید یه کلاس آموزشی رو بگذرونی و مدرکشو ارائه بدی
    بعضی جاها تست اعتیاد و الکل میگیرن
    برای اسلحه های شکاری و اتوماتیک باید 18 سال و اسلحه های کمری باید 21 سال داشته باشی
    بعد باید سابقه دار نباشی
    از همه مهم تر ! ایرانی نباشی
    به مهاجرا خیلی خیلی سخت اسلحه میدن
    ازون سخت تر مجوز گرفتن برای اسلحه های کمری و اتوماتیک و اسنایپره ! (بله تو خیلی از ایالت ها میتونی برت بخری ! )
    من فکر میکنم در بهترین حالت به یه ایرانی فقط شات گان بدن

9. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دیوارهای بتنی که با قطر زیاد ساخته شدن با چه موشکی منهدم میشن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MZ_Love17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اينترنت!!!

پيش فرض

سلام دوستان
    من در مورد سلاح های نظامی اطلاعات زیادی ندارم
    راستش رو بخوایین
    ما می خواییم به بازی آنلاین بسازیم که در سال 3511 اتفاق بیوفته
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    می خواستم بدونم اگه امکانش هست دوستان چندتا سلاح قوی نام ببرن

راستی سلاحی قوی تر از بمب اتم هست؟؟؟؟ اگه هست لطفا نام ببرید (فرقی نمی کنه الان این سلاح وجود داشته باشه یا نه اگه دانشمندان این سلاح رو کشف کردن یا درحال ساختش هستن اگه اطلاعی دارین ممنون می شم نام ببرید)
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

ما می خواییم به بازی آنلاین بسازیم که در سال 3511 اتفاق بیوفته
    عزیز 1500 سال دیگه چه ربطی به الان داره ؟!
    شما باید از تخیلت استفاده کنی برای بازی تخیلی ! مگه میشه مال سال 3511 باشه ولی مردم از سلاح 1500 سال پیش استفاده کنن !؟
    سلاح قوی تر از بمب اتمی ... بستگی داره از نظر تلفات میگید یا استراتژیک
    بعد خود بمب های اتمی هم بعضیاشون خیلی قوی تر از بقیه ان و مدل های مختلف داره
    بمب های شیمیایی ... فسفری ... شاید به اون اندازه تلفات نداشته باشه اما به شدت رعب آور هستند

13. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سوخوی 35 که روسیه و هند مشترکا ساختن چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •