سلام
دارم یک داستان کوتاه مینویسم و با یک مشکلی مواجه شدم گفتم شاید دوستان بتوانند کمک کنند.
فرض کنیم خصی در آمریکا قصد خرید اسلحه FS2000 رو داشته باشه . چطوری این کار رو انجام میده ؟(مدارک خاصی لازم داره یا نه ؟) و از همه مهمتر چقدر زمانبر خواهد بود ؟ میتونه در عرض نیم ساعت این اسلحه رو با نارنجکی که پرتاب میکنه بخره یا نه ؟ (البته فکر کنم مدلFN 2000 نارنک داشته باشه ) در هر صورت
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
سلام
دارم یک داستان کوتاه مینویسم و با یک مشکلی مواجه شدم گفتم شاید دوستان بتوانند کمک کنند.
فرض کنیم خصی در آمریکا قصد خرید اسلحه FS2000 رو داشته باشه . چطوری این کار رو انجام میده ؟(مدارک خاصی لازم داره یا نه ؟) و از همه مهمتر چقدر زمانبر خواهد بود ؟ میتونه در عرض نیم ساعت این اسلحه رو با نارنجکی که پرتاب میکنه بخره یا نه ؟ (البته فکر کنم مدلFN 2000 نارنک داشته باشه ) در هر صورت .
آمریکا کلی ایالت داره که هر کدوم فرق داره قانون اسلحه اش !
کل قانون ها رو میتونید اینجا ببینید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معمولا شما باید یه کلاس آموزشی رو بگذرونی و مدرکشو ارائه بدی
بعضی جاها تست اعتیاد و الکل میگیرن
برای اسلحه های شکاری و اتوماتیک باید 18 سال و اسلحه های کمری باید 21 سال داشته باشی
بعد باید سابقه دار نباشی
از همه مهم تر ! ایرانی نباشی
به مهاجرا خیلی خیلی سخت اسلحه میدن
ازون سخت تر مجوز گرفتن برای اسلحه های کمری و اتوماتیک و اسنایپره ! (بله تو خیلی از ایالت ها میتونی برت بخری ! )
من فکر میکنم در بهترین حالت به یه ایرانی فقط شات گان بدن