یه سرور خیلی باحال کرک شده هم هست . حتما بیاین من همیشه اینجا بازی میکنم چون از سرورهای وطنی خیلی دل خوشی ندارم.
85.25.9.72:28960
CK|TDM Schlachtfeld|CK
یه سرور خیلی باحال کرک شده هم هست . حتما بیاین من همیشه اینجا بازی میکنم چون از سرورهای وطنی خیلی دل خوشی ندارم.
85.25.9.72:28960
CK|TDM Schlachtfeld|CK
سلام به همگی
یکی بگه چطوری میشه Cod4 آنلاین بازی کرد
من گیم نت دارم و ADSL 128 صبا دارم
ممنون
بیا این رو با حوصله بخون تا کارت راه بی افته :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
LOL .... البته ما به همه دوستان باید احترام بگذاریم .. چون امروز خیلی دموکراسی شدم
شما لینک زیر رو چک کن ! این فقط یکی از تیمهای قدیمیه COD4 هست که البته از 2 سال پیش تقریبا تا الان فعال هست :
بقیه تیم ها رو از رو اعضای همون لینک می تونید پیدا کنید ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی idهای xfire بچه های تیم شما چیه ؟!![]()
سلام
دوستان مشکل سریال رو برای join شدن به سرور ها چطور میشه حل کرد؟
سلام
آقا دستت درد نکنه فقط یک چیزی :-)
لینک پچ های 1.6 و 1.7 توی این آموزش خراب بود اگه میشه پچ ها رو واسم لینک کنید ممنون
Salam
من همه کارش رو کردم ولی این نرم افزار XFIRE بازی COD4 من رو نمیشناسه ، ویندوز هم عوض کردم نشد. بصورت دستی یا همون Manual هم نمیشه بهش اضافه کرد. مشکل چیه ؟ برنامه دیگه ای هست که کار این رو انجام بده ؟
میتونی با استفاده از خود ایکس فایر هم دانلود کنی. یا اینکه برو به سایت ایکس فایر و از اونجا دانلود کن.
با سلام........من یه مشکلی دارم
راستش بدون هیچ دستکاری اضافه با گیم رنجر خواستم آنلاین بازی کنم... پچ 1.6 و 1.7 رو دانلود کردم و اضافه کردم
یه بازی کامل هم توی یکی از روم ها انجام دادم اما الان یه چند وقتی پیغام کانکشن تایم اوت یا بیشتر وقتا این پیغام رو میده
punkbuster kicked player 'my nickname!' [for 0 minutes]وارد بازی میشم ولی بعد از حدود 10 تا 20 ثانیه پیغام بالا رو میده
Restriction:service communication failure: pnkbstr.exe
ممنون میشم راهنمایی کنین...
Last edited by jb.NY; 19-04-2010 at 09:58.
دوست عزیز نام کاربری تو داخل بازی عوض کن .
شاید هم نوشته نشده.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)