من از مهندسین و اساتید بزرگ خواهش میکنم که یه کمکی هم به ما بنمایید ( پست 728)
متشکرم
من از مهندسین و اساتید بزرگ خواهش میکنم که یه کمکی هم به ما بنمایید ( پست 728)
متشکرم
من یه هفته هست که این انتی ویروس رو نصب کردم، از همین روز سرعت دانلود من زیر یک کیلو بایت شده بود، فکر کردم به خاطر قضایای بعد انتخاباته، اما امروز وقتی انتی ویروس رو برداشتم سرعتم برگشت!
اگه میشه بگید کدوم قسمت از تنظیمات رو باید درست کنم که جلوی سرعت دانلود رو نگیره؟
ممنون
صبر كنيد تا دوستاني كه اطلاع دارند شما را راهنمايي كنند.من هم اگر راه حلي براي مساله اي كه فرموديد پيدا كردم حتما پاسخ خواهم داد.
احتمالا مربوط به قسمت web Guard بايد باشه.يكبار با استفاده از راهنماي زير نسبت به غيرفعال كردن اين قسمت اقدام كنيد و نتيجه را اعلام بفرماييد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وب گارد رو غیر فعال کردم مشکل رفع شد .... خیلی خیلی ممنون
اما با برداشتن وب گارد چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟
وب گارد از چی جلوگیری می کنه؟
كار WebGuard محافظت در برابر وب سايتهاي غير ايمن ميباشه.
دوست عزيز شما درخواست خود را مطرح كرديد.اگر كرك يا سريال جديدتري باشه بنده و ساير دوستان حتما قرار خواهيم داد.وقتي درخواستي مطرح ميشه و پاسخي داده نميشه يعني فعلا چيزي وجود نداره يا چيزي پيدا نشده.
در راهنماي پست اول و نيز صفحات قبل چند روش براي دريافت سريالهاي 1 ماهه و 3 ماهه براي محصولات مختلف Avira قرار داده شده است.ميتونيد از آنها استفاده كنيد.در هنگام درخواست كرك يا سريال لطفا نوع محصول خود را نيز اعلام بفرماييد.
سلام ببخشيد من از جديدترين نسخه avria premium security suite استفاده ميکنم!
يه کارايي کردم ولي سايت خود آوريا لايسنس بيشتر از 20 روز نميده ميشه شما آموزش گرفتن 1 ماهه و مخصوصا 3 ماهه رو به طور مختصر برام توضيح بدبد!
ممنون!
در حال حاضر فقط موارد زير هستند كه ميشه از آنها كليد براي محصولات مختلف Avira دريافت كرد كه ممكنه بعضي از آنها ديگه سريال ندن:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)