تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 108 اولاول ... 246470717273747576777884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1080

نام تاپيک: تاپیک ساخت ویندوز Xp

داره خودمونی میشه نیمه مخفی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

شرکت مایکروسافت در حال ارسال نامه هشدار به کسانی است که کدهای فاش شده منبع ویندوز را برای خود دانلود کرده‌اند .

به گزارش سی ان ان ، این شرکت در تلاش است که از روش‌های غیر قانونی منتشر شدن کدهای ویندوز در اینترنت جلوگیری به عمل آورد .

تام پیلا ، سخنگوی شرکت مایکروسافت در این مورد گفت : این نامه ها برای افراد شناخته شده ای که از طریق اینترنت و از راه‌های غیر قانونی این کدها را دریافت کرده‌اند فرستاده می شود و شرکت مایکروسافت در حال حاضر این دانلود کردن کدها از طریق اینترنت را قانونی نمی داند .

وی افزود : ما از این کاربران می خواهیم که اولا از انتشار کدها خودداری کنند و ثانیا آنها را پاک کرده و از بین ببرند.

شایان ذکر است مایکروسافت هفته پیش به فاش شدن و در معرض انتشار قرار گرفتن کدهای ویندوز 2000و nt4.0 اقرار کرد و بعد از آن با کمک اف بی آی توانست دزدان کدها را پیدا کند.

بر اساس این گزارش ، مایکروسافت اکنون حاضر به بیان این مطلب که به راستی چه تعداد از کاربران اینترنتی از این کدها استفاده می کنند نشده است.

این گزارش حاکیست شرکت مایکروسافت خاطر نشان کرده است : از تمام کسانی که به طور مستقیم و غیر مستقیم در فاش و منتشر کردن کدها در اینترنت همکاری داشته اند شکایت خواهد کرد و برای پیدا کردن آن افراد از نیروهای اف بی آی استفاده می کند .

2. این کاربر از نیمه مخفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه نیمه مخفی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دیگه دورانش به سر اومده
    تازه من حدس میزنم که کدها رو ندزدیدن بلکه چند تا آس مترجم زبان و برنامه نویس یافته هاشون رو با هم به اشتراک گذاشتن تا پدر صاحب ویندوز رو در بیارن !
    دنیا رو که دیگه نمیتونن عقب نگه دارن !!

4. این کاربر از نیمه مخفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TATAR.BonFire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

سلام دوستان گل من؛ عمرتون مثل گل نباشه.
    من از ابتدای عضویتم جزء به جزء آموزش ساخت ویندوز سفارشی رو دنبال کردم و تلاش کردم به جای دادن پست های بیهوده در زمینه کمک خواهی و گرفتن وقت گرانبهایتان، خودم مشکلاتم رو حل کنم. کمابیش هم موفق شدم. اما یه سری مشکلاتی دارم که هرکاری می کنم نمی تونم باهاشون کنار بیام. به اینجام ( بالای گلوم ) رسیده !!!

نخست اینکه من فایل بوت رو با یاری فتوشاپ و با بهره گیری از پالت ویژه فایل بوت، ویرایش کردم. اما بعد از ذخیره بجای این که مثل اول سیاه باشه شد سیاه و سفید !!! در طول نصب فایل NTkrnlmp.exe درست کار کرد و بوت رو درست نشون داد. اما وقتی کار به ری استارت پایانی و بوت از فایل اصلی ntoskrnl.exe می رسه، به جای اینکه عکس بوتم نشون داده بشه، عکس پیش فرض خود ویندوز نشون داده می شه... بعد هم گیر می کنه و بالا نمیاد

دوم اینکه من با یاری برنامه sfx maker کدهای سایلنت رو پیدا می کنم و برای برنامه ها استفاده می کنم. در خود محیط ویندوز خیلی بی سر و صدا نصب می شن اما وقتی می خوان توی محیط نصب ویندوز، نصب همزمان بشن 1000 تا پیغام خطا میاد !!! از ارور عدم اجرای فایل های نصبی تا عدم دسترسی به فایل rundll32 !!!

دیگه نمی دونم چه کار کنم.

ناگفته نمونه که من از برنامه vitural pc برای شبیه سازی کامپیوتر و نصب ویندوز استفاده می کنم.
    یه روشی در مورد تغییر بوت ویندوز ارائه دادم که بهتره از اون روش استفاده کنی.(به صورت فایل نصبی هست که جاش با ntoskrnl.exe عوض میشه)چگونگی ساخت boot.ini هم که نوشتم.من خودم از این روش استفاده می کنم

6. این کاربر از TATAR.BonFire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Aryan-0311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    .Net World

14

با سلام. کسی می دونه چه جوری TuneUp Utilities 2006می شود سایلنت یا اتوماتیک نصب نمود (البته با پچ)

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

با سلام. کسی می دونه چه جوری tuneup utilities 2006می شود سایلنت یا اتوماتیک نصب نمود (البته با پچ)

با سلام

دوست عزيز تو ويندوز كريستال (كه دستكاري شده) اين نرم افزار به صورت سايلنت هستش اگه دسترسي نداري بگو

تا برات آپلودش كنم

ضمنا پچ شده هم هستش

موفق باشيد

داره خودمونی میشه Aryan-0311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    .Net World

7 در قالب یک فایل pdf

چرا یکی یه لطفی در حق ما نمی کند و کل آموزشات و نکات ریز را به صورت یک فایل pdf کند؟

داره خودمونی میشه pouriapesar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان اگر کمی صبر کنید کل اموزشهارو دارم pdfمیکنم اما مطالب خیلی پراکندگی داره و سرعت دسترسی من هم پایین هست اما انجامش میدم
    منتظر باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض سايلنت كردن فاير فاكس

سلام
    ايا كسي طريقه سايلنت كردن فاير فاكس يا كد آنرا ميداند.لطفا آموزش آنرا بگذاريد.من هر كاري كردم نتوانستم آنرا سايلنت كنم؟ ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام خسته نباشید و ممنون از این همه اطلاعات خوبتون .. میخواستم بدونم برای دستکاری کردن ستاپ اولیه ویندوز همونجا که صفحه آبی تحت داس هست همونجا که میشه پارتیشن ها رو دستکاری و انتخاب کرد کدوم فایلها رو باید ریسورس کرد ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید .... باتشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

کسی نیست راهنمایی کنه ....؟؟؟ خیلی ضروریه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •