براي تعمير ريكاوري اينجا رو ببين:
براي درايور اينجا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي تعمير ريكاوري اينجا رو ببين:
براي درايور اينجا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوشته شده توسط samoeli
سلامنوشته شده توسط mm00
اول اینکه سیستم عاملتون رو نگفتید چیه؟
بعدم به تاپیک زیر برید، به نتیجه می رسید:
سلام
من درایور وبکم و مودمم نصب نمیشه هرچی انجمنو گشتم چیزی پیدا نکردم لطفا کمک کنید
dell vostro 1510
windows vista ultimate
Thank
سلام خسته نباشید
من یه لب تاب dell vostro 1520 دارم ......
میخوام درایوراشو نصب کنم ولی چون اصلا" به اینترنت وصل نمیشه ( کارت شبکه رو هم نمیشناسه ) نمیتونم....
باید چی کار کنم ؟
شما میتونید لینک دانلود درایور wireless رو بذارید ؟
سلام
به لینک بالا برید، درایورهای لپ تاپ شما در لینک بالا هست، از قسمت Communication درایور مودم لپ تاپتون رو میتونید بگیرید. درایور وبکم هم از قسمت Input Device با نام LiteOn-Driver دانلود کنید، امیدوارم کارتون راه بیافته.
در هر حال، راه آسونتر برای پیدا کردن هر کدوم از درایورهایی که مد نظرتونه، استفاده از نرم افزاری هایی هستش که درایورها رو به صورت اتوماتیک براتون پیدا کنه، یکی از این برنامه ها رو یکی از دوستان خوبمون در تاپیک زیر توضیحاتش رو دادن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
به لینک زیر برید، درایورهای لپ تاپ شما تو این لینک موجوده،چون نگفتید سیستم عامل لپ تاپتون چیه، خودتون اول از قسمت Operating System سیستم عامل مورد نطرتون رو انتخاب کنید، بعد از قسمت Network روی گزینه Download Now مربوط به درایور کارت شبکه کلیک کنید با حجمی حدود 70 مگ برای ویستا و 96 مگ برای ایکس پی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه مشکلی داشتید می تونید از لینک زیر هم کمک بگیرید برای دریافت درایورها:
Realtek ac’97 audio driver
Intel graphics media accelerator driver
Intel INF update utility
Conexant hsf generic ac’97 modem driver
Realtek RTL8139/810x/c+/8169/8110 ethernet NIC driver
این درایو های لپ تاپه دوستمه از کجا لینک های مربوط رو میتونم گیر بیارم؟!
ساده ترین راه:
سلام
وقتی ویندوز لپتاپ (توشیبا و سونی) رو عوض میکنم، عملکرد کلید FN از بین میره! آیا درایور داره یا اصلا نمیشه کاری کرد و فقط باید ویندوز اورجینالو نصب کرد؟
متشکرم
با سلام خدمت همه سروران گرامی معذرت می خواهم یه مشکل تو نصب wireless در سری inspiron 1420 dell در win xp دارم با اینکه درایورش از سایت دل گرفتم و نصب کردم اما بازهم wireless فعال نیست از دوستان ممنون می شم راهنماییم کنند
با تشکر فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)