نه عزیزم اگه این کارو بکنی دیگه فاروم کار نمیکنه
نه عزیزم اگه این کارو بکنی دیگه فاروم کار نمیکنه
اقا من اين مشك رو خودم حل كردم اينايي كه شما گفتين نبود قسمت زبان فارسي بلوك پيام كوتاه توي فايل lang-farsi توي پوشه ي language نيوك كپي نشده بود كپي كردم درست شد گفتم بگم چون شايد بعضي ها همين مشكل واسون پيش اومده باشه.
يه مشكل ديگه دارم
چرا توي قسمت ماژول ها اين ماژول (صفحه اول) وجود نداره؟؟؟؟
من ميخوام آدرس رو عوض كم نميتونم آخه وقتي روي( صفحه اول)كليك ميكنم آدرسش اينجوري
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين index.php رو نميخوام اضافه كنه از كجا بايد درست كرد ؟؟؟؟
Last edited by nader0; 02-10-2008 at 16:30.
سلام قربان
1-این ماژول News رفته توی ماژولهای غیر فعال و فعالسازیش کار نمی کنه
2- تازه ادامه خبرم کار نمی کنه(از توی ماژول New تمامی باز دید کنندگان رو هم انتخاب کردم)
3- آرشیو خبرهارم توی صفحه اصلی مدیریت نشون نمیده( خود خبرها هستا)
در ضمن بگم کار خاصی نکردم فقط با بک آپ نیوک قبلی یه نیوک جدید ریختم
thanks
سلام من همه کارا رو کردم وقتی روی پی سی اجرا میکنم این پیغام رو میده
به برنامه به روز رساني نيوک فارسي خوش آمديد شما ميتوانيد نيوک 8.0 خود را از طريق اين فايل به 8.1 ارتقا دهيد
بسیار مهم : قبل از اجرای برنامه به روزرسانی شما باید فایل های نسخه 8.1 را بصورت کامل جایگزین نمائید و پس از اطمینان از صحت آپلود فایل های جدید و تنظیم مجدد فایل config.php این برنامه را اجرا نمائید. (بعلت جایگزینی تمامی فایل ها از جمله فایل کانفیگ لازم است که مشخصات این فایل را مجدد وارد نمائید.
نکته 1 : قبل از آپلود و جایگزینی فایل های جدید یک کپی از فایل config.php بگیرید تا پس از جایگزینی بتوانید مشخصات بانک اطلاعاتی خود را در فایل کانفیگ جدید که شامل سه گزینه : dbuname - dbpass - dbname را وارد نمائید.
نکته 2 : حتما یک پشتیبان از بانک اطلاعاتی سایت خود داشته باشید و سپس اقدام به اجرای برنامه به روز رسانی کنید.
از این بخش شما میتوانید نسخه نیوک 8,0 خود را به 8.1 ارتقا دهید. دقت نمائید که این برنامه فقط برای به روز رسانی از نسخه 8.0 مشهدتیم به 8.1 میباشد و تمامی تنظیمات آپدیت جهت این نسخه ایجاد شده است. در صورتی که شما از نسخه های پائین تر از 8.0 مشهدتیم استفاده می نمائید بعنوان مثال از نسخه 7.9 ابتدا مراحل به روز رسانی که در نسخه های پیشین ذکر شده است را طی نمائید و در نهایت سایت خود را از طریق این برنامه به 8.1 ارتقا دهید. به منظور مسائل امنیتی و امکاناتی که نسخه 8.1 داراست به روز رسانی نسخه 8.0 به 8.1 دارای اهمیت بسیار زیادی میباشد.
من ورژن 8.1 رو دان کردم - که 6.06 مگه همونه نصب کردم
این تنظیمات توی GoogleTap هست و همچنین فایل htaccess
سلام اقا مهرداد اين مشكل من خود به خود حل شد يعني خودش خوب شد يعني قسمت منوي اصلي ديگه index.php كه هست باز ميكنه صفحه اول رو
حالا اين دفعه توي انجمن تاپيك جديد كه ميزنم آدرسش اينجوريه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وارد نميشه اينو ديگه آدرس درستش اسلآ نميدونم چجوريه كه واردش بشم يعني نميتونم وارد تاپيك ها بشم شما نميدوني بايد چجوري باشه كجا درست كرد؟؟؟
راستي اون فايل htaccess نميتونم درستش كنم چون ازش سر در نميارم كدهاشو بلد نيستم
فایل htaccess شاید دروست آپلود نشده
شما htaccess رو پاک کن از توی file manager و بعد دوباره اونو آپلو کن (از نیوک 8.1)
موقع آپلود حتما گزینه Overwrite existing files رو تیکشو بزن
سلام
توی لینک زیر که با جوملا ساخته شده از بنری استفاده شده که Random Image داره و وقتی پیچ ریفرش میشه عکس هم عوض میشه ...
ایا برای سایت زیر م که نیوکه میشه همچین پیزی درست کرد ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم توضیح بدید !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استاد tabriz-info ممنون از لینک آموزش تصویری وارد کردن بلوک.
من برای نصب قالب مشکل دارم.یه آموزش جامع نیاز دارم.
چیزی سراغ داری؟
متشکر
سلام آقا من ميخواستم قسمت مقالات سايت يه صفحه جديد درست كنم اون وسط نوشته بود (اگر ميخواهيد صفحه جديد درسا كنيد از اين<-- ***---> استفاده كنيد.(يه چيزي تو همين مايع بود)
منم اين رو گزاشتم يه آدرسي هم بهش دادم
مثلا يه آدرس پوشه در هاست <-- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -->
توي پوشه folder2 چندتا فايل هم بود
يعني ميخواستم يك اسكريپت نصب كنم
بعد سيو كردم .حالا ميخواستم اون صفحه رو پاك كنم كه نميشه.
روي مقالات سايت كه ميزنم وارد يه سايت ديگه ميشه كه مريوط بوده به اسكريپت.فايل.htaccess دوباره كپي كردم درست نشد.پوشه اون رو هم از هاست پاك كردم اما بازم درست نشد ديگه نميتونم وارد قسمت مقالات سايت بشم.كمك كنيد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)