يه چيت كد ديگه براي سيمز باز ها
پر كردن تمام نيازها
maxmotives
يه چيت كد ديگه براي سيمز باز ها
پر كردن تمام نيازها
maxmotives
حالا یه کم جلوتر برو برای خرید می بینی نوشته pre-order یعنی پیش پرداخت
![]()
اگر باز هم راضی نشدی این صفحه از سایت را ببین
با نوشته سبز رنگ نوشته pre-order now و اگربا زدن آن می روی به صفحه زیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در آنجا فقط یک فروشگاه می بینی که می فروشد یعنی game stop آن را هم انتخاب بکن می روی به صفحه زیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب اگر عینک داشتی تاریخ realease را بخوانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
![]()
Last edited by vitamin2002; 08-09-2007 at 07:59.
فقط یک چیز بگم در مورد این پک جدید که در هنگام بازی هم عکس برایتان خواهم گذاشت و آن هم در هنگام درست کردن sim جدید است و آن هم این است که می توانیم گوشواره و پیرسینگ و ساعت مچی و حلقه نامزدی و ..... برای sims انتخاب کرد خیلی باحاله
یکی هم می تونیم کناره دریا خونه بسازیم و دریا مثلا در فصل ها مثلا وقتی هوا طوفانی می شود دریا را ببین چه غوغایی می کند
شب چند تا عکس از داخل بازی می گذارم
حلقه ي نامزديش جالبه ولي گوشواره و ساعت مچي رو كه قبلا هم ميتوستيم بياريم![]()
اول بفرستشون تو یه خونه ی ارزون قیمت بعد که وارد بازی شدی ctrl+shift+c رو بزن یه صفحه ی سفید باز میشه تو اون صفحه بنویسmotherlode بعد اینتر بزن 50000$ بهت میده هرچقدرهم بیشتر بزنی پولت +50000 میشه
یه رمز دیگه ام واسه برطرف کردن نیاز ها هست که بایدctrl+shift+c روبگیری بعد بنویسی maxmotives
هصلا شاید وارد خونه نشده هم رمز ها اثر کنه من امتحان نکردم
عكس ها شو من چند صفحه قبل گزاشتم![]()
سلام
اگر میشه همین سیمز Bon رو هم برای دانلود بزارین دیگه![]()
من سیمز2 Bon voyage و teen style میخوام
هرجا میرم یوزر نیم پسوورد میخواد
تازه کلی سایت دیگه هم رفتم ولی تا میزدی برای دانلود همون سایتی رو میاورد که یوزر نیم پسوورد میخواست![]()
teen style كه هنوز نيومده ولي اون يكي اومده ولي فكر نكنم بتوني لينك دانلودشو گير بياري![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)