تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 147 اولاول ... 246470717273747576777884124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1461

نام تاپيک: همه موارد iphone جز نرم افزاری (لیست آموزش ها در پست اول)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سلام دوستان من یه آیفون 2g 8gb پیدا کردم و گوشی خیلی سالمه به نظرتون 450 ارزش خرید داره

من احتمالا 3g رو بگیرم 400$.دوستم(هم خونه ایم)میگه که دوستش رفته یه دونه گرفته.بعد گفته که خودم میرم با شرکت at&t قرار داد میبندم.بعد هم آنلاکش کرده.حالا میخوام بهش بگم که ببینم واسه منم میتونه یه دونه بگیرهاگه آیفون گرفتم باید یه دوربین دیجیتال هم بگیرم..شاید هم صبر کردم kc910 رو گرفتم....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.ahad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض آيفون رتبه دوم جدول فروش گوشي در آمريکا را کسب کرد

گوشي نسل سومي آيفون محصول شرکت اپل، در جدول فروش تلفن همراه آمريکا پس از گوشي موتورولا مد ل RAZR V3 قرار گرفت و رتبه دوم را کسب کرد.
    به گزارش گروه اخبار خارجي "موبنا" به نقل از سايت اينترنتي " آي فوريو دات کام" ، شرکت " ان پي دي" / The NPD Group, Inc که درزمينه تحقيقات در بازار جهاني فروش و بازاريابي فعاليت مي کند ، اين مطلب را اعلام کرد.
    آيفون نسل سومي از نظر ميزان فروش ، گوشي هاي رقيب از جمله BlackBerry Curve, BlackBerry Pearl و Palm Centro را پشت سرگذاشت.
    گوشي3G iPhone که از شبکه نسل سوم پشتيباني مي کند و در نهم ژوئن (20خرداد) رونمايي شد ،نسبت به نسل قبلي آن از ويژگي هايي مانند قيمت کمتر، سرعت بالاتر براي انتقال اطلاعات و مرور وب با پشتيباني از شبکه سه باند 3G / HSDPA برخوردار بوده و از GPS داخلي، A-GPS ، Microsoft Exchange و يک باتري با عمر طولاني بهره مي برد.
    اما اين گوشي در کنار ويژگي هاي برجسته که عنوان سلطان را به آن مي دهد داراي يک سري نقاط ضعف نيز هست که از آن جمله مي توان به عدم توانايي در ارسال و دريافت MMS اشاره کرد.
    دومين نقطه ضعف اين گوشي آن است که دوربين آن همانند نسخه قبلي آن 2 مگاپيکسلي است که فاقد زوم خودکار، فلش و قابليت ضبط ويديو است اين درحالي است که گوشي هاي ساده ساخت شرکت هايي چون نوکيا، سوني اريکسون يا سامسونگ از دوربين هاي پيشرفته تري برخوردارند و گوشي هاي متوسط آنها داراي شبکه نسل سوم و دوربين ثانويه براي تماس هاي تصويري نيز هستند.
    سومين نکته درباره iPhone 3G اين است که اين گوشي با بلوتوث 2.0 از قابليت A2DP پشتيباني نمي کند زيرا داشتن چنين ويژگي در دستگاه هاي داراي قابليت هاي چند رسانه اي اين گوشي ها را کامل مي کند اما iPhone 3G با نداشتن چنين خصوصيتي يک دستگاه کامل نيست.
    نکته چهارم در اين زمينه اين است که گوشي آيفون داراي اسلات کارت حافظه نيست البته داشتن هشت يا 16 گيگابايت حافظه نيازي به اسلات کارت ندارد اما اگر اين گوشي همانند گوشي Omnia سامسونگ اين ويژگي را داشت بهتر بود.

3. این کاربر از Mr.ahad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

سلام دوستان.

من می خوام هندزفری آیفون رو بخرم می خواستم بدونم جایی هست که این وسیله رو بفروشه؟
    اصلا من می خوام بعضی از لوازم جانبی آیفون رو بخرم از قبیل: شارژر، هدفون، هندزفری بلوتوث، کابل usb، پایه و از جمله پلاستیک یا لایه ای که روی صفحه ی آیفون رو برای محافظت پوشونده.
    اگر چنین جایی هست لطفا از هر طریقی که می تونید معرفی کنید، اگر هم از طریق پست بفرسته که دیگه محشره.

پیشاپیش از همتون ممنون.

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا یکی از بچه ها ، تو فکر آیفون 8 گیگه ، گفت ببینم چنده ، چند شده الآن ؟

مرسی

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

8 گیگ 3 جی انلاک فکتوری هست 800..........تا به بالا

7. 2 کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه XFACTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    یه گوشه از همین کره خاکی

پيش فرض

برای خزید ایفون دست دو چه 3جی چه معمولی به چه مواردی باید دقت کرد ؟ 16 گیگ دست دو چنده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه khalabane javan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    emirates - england - germany

پيش فرض

برای خزید ایفون دست دو چه 3جی چه معمولی به چه مواردی باید دقت کرد ؟ 16 گیگ دست دو چنده ؟
    1- پشتش رو ببنید اگر 3جی باشه ترک نداشته باشه . اگرم 2جی باشه خط های کم داشته باشه ( چون همشون خط میوفته )
    2- سخت افزاری مشکلی نداشه باشه. منظورم این هست که قطعه هاش عوض نشده باشه. من 3جی رو میدونم چون خودم دارم. اگر باز شده باشه یکم پایین دکمه ی home چون با پیچ گوشتی باز میشه یکم فرو رفتگی و رنگ پریدگی هست.

3- سیم تری قلابی نباشه.

4- بهترین کار اینه که نو بخرید. خیلتون راهت باشه.

5- قیمتشو تو ایران ندارم.

10. 2 کاربر از khalabane javan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

دوستان پست اول تغییر کرده . حتما بخونید.

تاپیک های جدیدی واسه برنامه ها و بازی های آیفون راه اندازی شده.

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این مطلب رو توی تاپیک وسایل جانبی درج کردم گفتم شاید بعضی از شماها این تاپیک رو نبینید اینجا هم بگم پس ببینید :

این هم برای آیفون دارها :
    همونطوری که می دونید در روزهای سرد و زمستونی اگه دستکش بخوایید دستتون کنید با این گوشی نمی تونید کار کنید و باید حتمآ دستکش رو از دستتوت در بیارید تا بتونید از گوشی آیفون استفاده کنید ( به خاطر وجود صفحه نمایش لمسی خازنی یا دارای الکتریسته ساکن که از پیشرفته ترین صفحه لمس جهان این گوشی هره میگیره ) به خاطر همین موضوع یک شرکت انگلیسی یک دستکش ساخته که همینطوری که در عکس میبینید می تونید هم دستکش دسستوت باشه و هم از آیفون تونید استفاده کنید این هم برای ضد آیفونی ها که میگفتن این یکی از مشکلات اصلی این گوشی هستش.این دستکش رو در حال حاظر میتونید در انگلیس با قیمت 15یورو بخرید.

Etre has released a set of new gloves for those who want to keep their hands warm but also be able to use their touch-screen phone.The 'touchy' gloves have to be one of the oddest accessories aimed at mobile phone users. But they do make a sort of sense, especially if you have tried to use a touch-screen phone in these very cold winter days. Imagine standing at a railway station, in the freezing cold. You need to send a text but your fingers are too big with your gloves on, and, anyway, since touch-screen phones work via the heat from your skin, a gloved finger is useless.These specially designed gloves are also an improvement over the standard finger-less gloves, as they keep you even warmer.The gloves are available to UK users for the reasonable price of £14.99. For more information visit
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .

13. 2 کاربر از sarmast65_ata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

از کجا میشه فهمید که گوشی فکتوری انلاک است، در ضمن آیا این فکتوری انلاک ها تو دبی تا ترکیه پیدا میشن؟
    اگه پیدا میشن قیمتشون تقریبا چند در میاد.
    ممنون میشم راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •