گیر میاد , هم توپ خونه داره و هم پاساژ ولیعصر .
یه عکس از پشت اسپیکر ها بزار برام.
گیر میاد , هم توپ خونه داره و هم پاساژ ولیعصر .
یه عکس از پشت اسپیکر ها بزار برام.
اینم عکسش.بالایی همون فیش هست که به کیس وصل میشه.در ضمن من شیراز هستم!
![]()
Last edited by rz21; 28-03-2011 at 16:09.
نمیشه.
روی کامپیتور و مانیتوز میزنه no signal.دقیقا همون کابل را خریدم ولی میزنه سیگنال نداره.روی تلویزیون درسته.وقتی کابله را وصل میکنم اصلا فیش قرمز رنگ همینطوری بیکار هست!جایی نمیخوره وصلش کنم.گیج شدم.
کمک!
Last edited by rz21; 28-03-2011 at 22:09.
خب برای وصل کردن صدای PS3 باید از فیش Sony AV استفاده کنی که تو جعبه ی کنسول هست :
برای وصل کردنش هم به آمپلی باید از تبدیل زیر استفاده کنی :
مشکلت از Support نکردن مانیتور هست. یکسری ماینتور ها نمیتونن تصویر HD رو از طریق کابل SD بگیرن.
یعنی هیچ راهی وجود نداره؟من مطمئنم مانیتور Xbox رو ساپورت میکنه.مشکلت از Support نکردن مانیتور هست. یکسری ماینتور ها نمیتونن تصویر HD رو از طریق کابل SD بگیرن.
T710BH
Last edited by rz21; 28-03-2011 at 22:43.
خب Xbox فرق داره سیستم اش !! این مانیتور با سیستم PS سازگار نیست عزیز.
فکر کنم KMV کارت رو حل کنه.
ولی قبل از اینکه بخری حتما با یدونش تست کن چون یکم گرونه.
عکسش :
البته مدل های مختلفی داره که این یه مدلش هست
سلام دوستان
من دیروز xbox slim خریدم 300 تومن یه کابل مانیتور گرفتم و وصل کردم اما تصویر سایه داره و شفاف نیست باید چیکار کنم
مانیتورتون چیه ؟
اگه از کابل VGA برای اتصال کنسول به مانیتور استفاده میکنید این مشکل براتون به وجود میاد!
مانیتورم lcd سامسونگ 20 اینچ و رزولیشن 900*1600 هستش و اینو بگم در قسمت تنظیمات صفحه کنسول پیکسل 900*1600 وجود نداره ومن باید نزدیکترین پیکسل رو انتخاب کنم
اگه راهی وجود داره که ممنون میشم بگید
راستی از کابل hdmi میتونم استفاده کنم جواب میده
اگه میشه قیمتش با عکسشو تو سایت بذارید خیلی خیلی ممنون
اگه مانیتورتون ورودیه DVI داره بدون کوچکترین شک و تردیدی یک فروند کابل HDMI to DVI بخرید و کنسول رو به PC وصل کنید تا دیگه مشکلاتی اعم از سایه و ماتیه تصویر رو نداشته باشین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)