تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 83 اولاول ... 2464707172737475767778 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 828

نام تاپيک: آموزش هك از پايه

اگه نباشه جاش خالی می مونه samasara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آخه باید به شما ها چی گفت !! بازم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

انگار آموزش -- و امنیت شبکه نخدچی کشمشه!! بعضیا فکر مکنن تا ساب سون یا چند تا از این نرم افزار های که l0pht تولید کرده رو یاد بگیرن می شن هکر بابا هکر کسیه که داخل رونمایی از جدید ترین سیستم امنیتی ماکرو سافت به اون سیستم نفوذ کرد (اهل فن می دونن که کی رو می گم)! به خدا هکری به اینا نیست !! به نظر اساتید که آرزمومه یک روز جزوء اونابشم هکر کسی علاوه بر ساختمان شبکه و پروتوکل های اون با ماهیت ساختار های نرم افزاری با ساختار های سیستم ها ی سروری - پشتیبانی فایروال-و پیدا کردن نفوذ پزیره آگاه با شه تازه باید اسمبل و سی تحت شبکه و پریل رو رو مثل راه خونش بدونه !!!

در ضمن یاد گیری اینا دو راه بیشتر نیست 1- پدر خودت رو در بیاری با مقالات اینتر نتی کتاب ها ی مرجع و کتاب های مربوط (که باید از مغزت استفاده کنی ) ... مثل من 2- هزینه های هنگفت کلاس های دانشگاه شریف مثل برادر من

نکنه ی آخر هم -- وبلاگ رو نمی تونی از طرق اینترنت یاد بگیری خلاصه بهت بگم باید1- با گم کردن رد پا به سرور اصلی رو رد یابی (نه مسرور مسعار) بعد با چندا اکسپلو یت وارد بشی 2- با شخصیت صاحب وب لاگ اشنا باشی (با این روش فقط خود رو خ ر می کنی) فقط بعد از انجام کار کندی که اکسپلو یت زده رو جبران می کنی تا شاید کسی نفهمه اما مطمئن باش بعد از 3-7 روز متوجه ی نفوذ می شن بازم بستگی به هوش هکر و هوش خدمات دهنده ی وبلاگه برای ما که این جوری بوده!!

2. این کاربر از samasara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه achaemenian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام
    چجوری میشه پسورد Wi-Fi
    یا همون وایرلس رو -- کرد؟

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولا نام این استانداردIEEE802.11a و نام تجاری اون wi-fi وبه wirless net هم معروفه!

شما اول باید با یک سری مفاهیم پایه ای نظیر tcp ip و osi اشبایی داشته باشی .( که به سطح لایه ی فیزیکی هم معروف هست ) که فکر می کنم کسی که این سوال را مطرح می کند حتما با این مباحث اشنایی کامل را داشته با شد ! اگر هم آشنا نیستید می توانید ابتدای این تاپیک را مطالعه کنید یا منابع آن به وفور در اینترنت یافت مییشوند

دوم این که با بلوک هایی که برای برقراری ارتباط بااین دو پروتکل ارتباط برقرای می کند آشنا با شید و طرز کار با این بلوک را بیاموزید(منظورم LLc ,MAC,...)

سوم این رو از من نشنیده بگیرید که پروتکل همان قوانین بازی هستند و استاندارد همان پروتکل می باشند که بین سیستم های مختلف مشترک شده اند!!!

چهارم اگه گفتی PCMCIA چیه؟
    پنجم هر وقت به سوال بالا به صورت حرفه ای(آشنایی و طرز کار) جواب دادی حتما می فهمی که wirless , wap,pc card چیه و چیکار می شه با هاش کرد!!

پنجم برو فیزیک یاد بگیر (فیزیک امواج فرمولاش رو یاد بگیری و موارد استفاد شون کافیه )

ششم یک پاکت پی سی با یک pda بگیر (پیش نهاد من پاکت پیه نوعشه شرمنده!!)

هفتم یک پیش نهاد یا می رو این ها رو یاد می گیری یا دنبال نرافزار های این کار می گردی هر تصیمیم گرفتی بگو!! تا پله های بعدی رو بگم یا دقیق تر بگم چی کار کنی!! نظر من اینه که بری نرم افزار بگیری چون هر چی دست کم تر پول بیشتر!!!

هشتم این دیگه خیلی پر روییه که انتظار داشته باشی که کامل توضیح بدم یا کسی دی گه ای این کار رو برات انجام بده!!!
    Last edited by samasara; 26-08-2012 at 12:38.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولا نام این استانداردIEEE802.11a و نام تجاری اون wi-fi وبه wirless net هم معروفه!

شما اول باید با یک سری مفاهیم پایه ای نظیر tcp ip و osi اشبایی داشته باشی .( که به سطح لایه ی فیزیکی هم معروف هست ) که فکر می کنم کسی که این سوال را مطرح می کند حتما با این مباحث اشنایی کامل را داشته با شد ! اگر هم آشنا نیستید می توانید ابتدای این تاپیک را مطالعه کنید یا منابع آن به وفور در اینترنت یافت مییشوند

دوم این که با بلوک هایی که برای برقراری ارتباط بااین دو پروتکل ارتباط برقرای می کند آشنا با شید و طرز کار با این بلوک را بیاموزید(منظورم LLc ,MAC,...)

سوم این رو از من نشنیده بگیرید که پروتکل همان قوانین بازی هستند و استاندارد همان پروتکل می باشند که بین سیستم های مختلف مشترک شده اند!!!

چهارم اگه گفتی PCMCIA چیه؟
    پنجم هر وقت به سوال بالا به صورت حرفه ای(آشنایی و طرز کار) جواب دادی حتما می فهمی که wirless , wap,pc card چیه و چیکار می شه با هاش کرد!!

پنجم برو فیزیک یاد بگیر (فیزیک امواج فرمولاش رو یاد بگیری و موارد استفاد شون کافیه )

ششم یک پاکت پی سی با یک pda بگیر (پیش نهاد من پاکت پیه نوعشه شرمنده!!)

هفتم یک پیش نهاد یا می رو این ها رو یاد می گیری یا دنبال نرافزار های این کار می گردی هر تصیمیم گرفتی بگو!! تا پله های بعدی رو بگم یا دقیق تر بگم چی کار کنی!! نظر من اینه که بری نرم افزار بگیری چون هر چی دست کم تر پول بیشتر!!!

هشتم این دیگه خیلی پر روییه که انتظار داشته باشی که کامل توضیح بدم یا کسی دی گه ای این کار رو برات انجام بده!!!
    دوست عزیز فکر نمیکنی یکم ادبیاتت تنده شما که از کسی طلبکار نیستی برادر من

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوست عزیز فکر نمیکنی یکم ادبیاتت تنده شما که از کسی طلبکار نیستی برادر من
    اگه بگی کدوم قسمت این پست احساس طلبکارانه رو در طرف مقابل ایجاد میکنه ممنون می شم !!

فکر نمی کنم در جوابم اشتبا هی کرده باشم این این طور بود بگید شاید حق با شما باشه با کمال میل اشتباهمون رو می پزیزیم.
    Last edited by samasara; 26-08-2012 at 17:00.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اگه بگی کدوم قسمت این پست احساس طلبکارانه رو در طرف مقابل ایجاد میکنه ممنون می شم !!
    نگاه کن براد من هرکسی یه دانشی داره حالا یه کسی تویه چیزی وارد دیگه نباید دانشش رو به رخ بکشه که برخورد شما یه جوری هست که سوال کننده از پرسش خود پشیمان میشود
    درضمن لازم نیست انقدر قضیه رو پیچیده کنی -- شبکه های وایرلس یکی از راهت ترین کار ها هست لااقل تو زمینه ماهواره ای که حوضه فعالیت خودم هست بار ها تونستم به مک های مختلف وارد بشم
    درضمینه وای فای هم حداقل سیستم wep رو چند بار تونستم -- کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

نگاه کن براد من هرکسی یه دانشی داره حالا یه کسی تویه چیزی وارد دیگه نباید دانشش رو به رخ بکشه که برخورد شما یه جوری هست که سوال کننده از پرسش خود پشیمان میشود
    درضمن لازم نیست انقدر قضیه رو پیچیده کنی -- شبکه های وایرلس یکی از راهت ترین کار ها هست لااقل تو زمینه ماهواره ای که حوضه فعالیت خودم هست بار ها تونستم به مک های مختلف وارد بشم
    درضمینه وای فای هم حداقل سیستم wep رو چند بار تونستم -- کنم
    دوست عزیز یک سوال آیا واقعا می شه با اون سطح اطلاعاتی که فرمودین یا یک لب تاپ دارا PCMCIA وارد سیستم وای فای داخلی یک شرکت شد؟؟ حتما جواب شما خیر است چون که اگر این جور بود الان تکنولوژی ارتبات میانی wi - fi منقرض می شد البته با شما موافهم که نباید یک مسئله ی ساده رو زیا پیچاند ولی سوال کلی همچین وابی رو هم داره !! اما -- وایر لس زیاد کار ساده ای نیست یا شاید من این جور فکر می نکم چون برای را اندازی سیستم وای فای درسته کد گداری از ماهواره شروع می شه اما لایه های اون زیاده!!

در ضمن برای دوستانی که متوجه نشدن
    wep(wired equivalet privacy) یکی از انواع مخفی کردن در wi fi هست
    بصورت امواج رادیویی داده های ارسال می شود
    و امکان دخل و تصرف آن هم با یک سری اقدامات قابل انجام می باشد
    Last edited by samasara; 26-08-2012 at 17:26.

9. این کاربر از samasara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز یک سوال آیا واقعا می شه با اون سطح اطلاعاتی که فرمودین یا یک لب تاپ دارا PCMCIA وارد سیستم وای فای داخلی یک شرکت شد؟؟ حتما جواب شما خیر است چون که اگر این جور بود الان تکنولوژی ارتبات میانی wi - fi منقرض می شد البته با شما موافهم که نباید یک مسئله ی ساده رو زیا پیچاند ولی سوال کلی همچین وابی رو هم داره !! اما -- وایر لس زیاد کار ساده ای نیست یا شاید من این جور فکر می نکم چون برای را اندازی سیستم وای فای درسته کد گداری از ماهواره شروع می شه اما لایه های اون زیاده!!
    ببین دوست عزیز بله -- وایرلس از نوع wi fi خصوصا در سیستم ها wpa/wpa2 کار ساده ای نیست (من تاحالا نتونستم اینکار رو انجام بدم )من میگم سیستم ها بیسیم دسترسی بهشون چندان سخت نیست خصوصا در ضمینه ماهواره ای در کسری از ثانیه میشه یک مک رو -- کرد اما شاید به بک سری تجهیزات خاص نیاز باشه که هزینه بالای رو داره

11. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من میگم سیستم ها بیسیم دسترسی بهشون چندان سخت نیست خصوصا در ضمینه ماهواره ای در کسری از ثانیه میشه یک مک رو -- کرد اما شاید به بک سری تجهیزات خاص نیاز باشه که هزینه بالای رو داره
    نکته ای جالب به نظرم رسید که شاید جالب به نظر برسه اگر در مسابقاب رباتیک شرکت کرده با شید می سیستم تون گاهی وقت های گیج میزنه (منظورم اینه که گاهی کارایی رو می کنه کنباید بکنه اما احتا هرچی تست کرد بودین درست بوده ) دلیلش هم سامانه های بیسم اعضای شرکت کننده است حتی با کد گذاری هم این ارتباط بصورت صحیح انجام نیشود گاهی با بعضی از دوستا شوخی می کردیم و سیستم کد گزاری اونا رو تست می کردیم تاب ه یک دستور برسیم مثلا دستور حرکت چرخ به راست رو می نویسد right 123<= بعد اون رو موقع مسابقه ارسال می کردم حالا ببیند چه می شد البته فقط یه خوره تا لو نریم!! البته این قابل قیاس با wifi نیست

اما بی شباهت هم نیست!! بگزیم

البته wifi با وایرلس فرق میکنه چون وای فای جزی از وایر لسه!!

بازم باید بگم که مک ها استانداردی به نام 802.11 که امکان دسترسی به یک سری امکانات را مثل آنتن فراهم می کنه البته منظر ما از -- بیسیم نفوذ به یک سری اطلاعات است که به عنوان نمونه و بصورتی که کلاس گذاستن نباشه می شه 1- -- یوزر و پس سیستم 2- سامانه ی کد گذاری سیستم 3- نفوذ به سرور هدف خدمات دهنده 4- ردیابی سرویس دهنده ی اصلی wifi مورد نظر

wap(wirless app protocl) یکی از بنیادی ترین مفاهیم این زمینه است که وظفه انتقال اطلاعا ت در لایه ی میانی داره(البته از tcp)

البته برای -- wifi حتی با پاکت پی سی هم می شه انجام داد که نیازی به هزینه های سنگین تجیزات ماهواره ای هم نست!!

البته اون فای فای هایی که من دیدم یکم جالب طراحی شده بودن که دونوع فایر وال داشت یک سخت افزاری مثل همونی که در سرور داریم یکی نرم افزاری که بعد از هر دست رسی غیر مجاز هشدار می داد و به محض پایان عملایت هایی ورود داده خروج داده یا تغییر اونارو ذخیره می کرد!!

راستی المپیک لندن که یادتون هست دولت اینگلستان تقریبا جایی رو در شهر لندن نذاشته بود که با وای فای قابل دست یابی نباشه و از همه جالب تر که این رو ب هصورت رایگان در اختیار عموم قرار داده بود !
    Last edited by samasara; 26-08-2012 at 19:42.

13. این کاربر از samasara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

wap(wirless app protocl) یکی از بنیادی ترین مفاهیم و به نظر شخضی من بزرگراه نفوذه که وظفه انتقال اطلاعا ت در لایه ی میانی داره(البته منظورم امکان استفاده برنامه های از این سامانه که همون جاییه که می شه چیرای بدبد اوجا فرستاد (از این کوفتی خیلی بدم می یاد و لی عاشقشم هستم)این سامانه خیلی خیلی به شما نزدیکه !!!!!)
    Last edited by samasara; 28-08-2012 at 16:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •