همه اونایی که گرفتن راضین شمام با خیال راحت بگیرش ....
همه اونایی که گرفتن راضین شمام با خیال راحت بگیرش ....
راجع به Update کردن ، گوشی منم تو مرحله آخر موند
هی میگفت باطری رو در بیار دوباره بزن جا اما این کارو که میکردم بازم بالا نمیومد
تا بالاخره بعد از 7 ، 8 بار ور رفتن خود به خود درست شد ( نفهمیدم چی شد)
کلی ترسیده بودم
گفتم بیا هیچی نشده باید گوشیو بدیم تعمیر![]()
سلام دوستان
یه سئوال راجع دوربین گوشیn95 دارم واونم اینه که گوشی سیستم لرزش گیررودرموقع عکس گرفتن داره یانه؟
آخه با k810 کل انداختیم کلی ضایع شدیم هر چقدر تکون زیاد باشه باز هم عکسهای k810 با وضوح کامله ونسبت به n95 خیلی سره
n95 این قابلیتو داره یا نه؟؟؟؟؟؟یا اگرهم داره تنظیمات خاصی داره؟؟؟؟؟
ممنونم....![]()
تایید میشه
منم راضی ام(خدا رو شکر)
![]()
تنها مشکلی که می شه به ان95 8گیگ گرفت نبود کاور لنزه! ولی به نظر من در خریدش شک نکن
این گوشی این قابلیت رو نداره ولی معمولا وقتی عکس رو می گیری خودش واضح می شه مگه اینکه دستت خیلی تکون خورده باشه! شایدم قابلیتشو داشته باشه.من که تو ویژگی هاش ندیدم!
در ضمن، عکساش که خیلی بهتر از کا810 ! من خودم امتحان کردم...حتی رتبش از کا850 هم بیشتر شده...
قیمت امروز دبی دارم 610 بود. البته نظر اینه که واسه خریدنش تا پایان تعطیلات کریسمس صبر بشه .نظر شما چیه؟من صبر میکنم. من حدود 20 روز دیگه میگیرم از یه نفر که بتونه تلفنی واسه اپدیت کردن راهنماییم کنه کمک میخوام.mr30
Last edited by sparts; 25-12-2007 at 15:13.
منم قراره بعد امتحانام یعنی 26 دی بخرم...
دوست عزیز توضیحات بسیار کاملی در مورد آپدیت تو این فروم هست.مخصوصا تو تاپیک ان95...
آپ دیت کنم یا نه؟ مگه چیش بهتر میشه؟ جواب می طلبیم!منم قراره بعد امتحانام یعنی 26 دی بخرم...
دوست عزیز توضیحات بسیار کاملی در مورد آپدیت تو این فروم هست.مخصوصا تو تاپیک ان95...
aslanaslan جان مشکلت برای مخفی کردن فایل های گوشیت حل شد؟؟
من كه هيچ تغييري حس نكردم فقط بازی آسفالت 3 به ان گیجش اضافه میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)