این شوچنکو دمش گرم به ما حال داد با این دو تا گل آخری![]()
این شوچنکو دمش گرم به ما حال داد با این دو تا گل آخری![]()
پيشنهاد 15 ميليون پوندي چلسي به "باري"
به نقل از گاردین:از آنجايي كه رومن آبراموويچ، مالک استمفورد بريج به دنبال پيروزي شنبه شب آبيها مقابل منچسترسيتي اعلام كرد از آورام گرانت، سرمربي جديد تيمش حمايت مالي خواهد كرد، جانشين خوزه مورينيو تصميم گرفته است كه در بازار نقل و انتقالات ژانويه باري را به خدمت بگيرد.
با آنكه باري به تازگي قراردادش با استون ويلا را تمديد كرده اما اين ولخرجيهاي كلان سران چلسي است كه همواره حرف اول را زده است و بيترديد او به جمع آبيهاي لندن ملحق شد.
آقا اشکان چطوری.تیمت چندمه .من یو رو حال میکنی زرت زرت میبره.بای.
حالا 5 امتیاز جلو هستین فکر کردین خبریه؟
خوبه صدر جدول نیستین این همه قیافه میگیرین![]()
خوب دوستان تیم چلسی در برابر ویگان اتلتیک در زمین این تیم تونست با نتیجه 2-0 حریفش رو شکست بده و با توجه به تساوی دو تیم آرسنال و منچستر 2 امتیاز به صدر جدول نزدیک بشه
گلهای چلسی رو لمپارد در دقیقه 11 و بلتی در دقیقه 18 به ثمر رسوندند![]()
خیلی عالی شد الان تو جدول سومین . فکر نمی کردم اینقدر زود به روزهای اوجمون برگردیم
حالا چلسی شد همونی باید باشه
این آرسنالم یه بار به پست ما بخوره نشونش می دیم یه من ماست چقدر کره داره![]()
Last edited by persianastronomy; 03-11-2007 at 21:16. دليل: بماند
آره من هم فکر نمی کردم به این زودی برسه اینجا
البته آرسنال هم گناه داره ، حداقل امشب چیزی بهش نگیم،چون مساوی امشبش به دردمون خود![]()
سرويس فوتبال جهان ايپنا؛ آبيهاي لندن با كسب پيروزي 2 بر صفر مقابل ويگان در هفته دوازدهم ليگ برتر روند پيروزيهاي خود زير نظر آورام گرانت، سرمربي جديد تيمشان را حفظ كردند.
فرانك لمپارد (دردقيقه11) و جوليانو بلتي (در دقيقه 18) در بازي شنبه شب چلسي در خانه ويگان اتلتيك گلزني كردند تا هفتمين بازي موفقشان زير نظر جانشين خوزه مورينيو به ثبت برسد.
گرانت به دنبال اين موفقيت تيمش گفت: "ما بار ديگر به جايگاه قبلي خود بازگشتهايم. كار آبيها به ويژه در نيمه اول اين بازي فوقالعاده بود. ما 2 گل از خط دروازه حريف عبور داديم و چند موقعيت مسلم گلزني نيز خلق كرديم. مادامي كه شاگردانم يك بازي تهاجمي ارائه كنند و در هر ميدان ببرند من خوشحال و سرحال هستم. ما دوست داريم فوتبالي زيبا و تماشايي را به نمايش بگذاريم. فكر ميكنم ديدار امروز ما يك بازي زيباي ديگر توام با يك پيروزي شيرين بود."
مقامات باشگاه چلسي قصد دارند با ارائه پيشنهادي 10 ميليون پوندي براي جذب نيكولاس آنلكا، مهاجم بولتون اقدام كنند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ آنلكا و واندرزها با يكديگر توافق كردهاند چنانچه در ماه ژانويه يك پيشنهاد خوب از جانب يكي از باشگاههايي كه در ليگ قهرمانان بازي ميكند دريافت كنند او به باشگاه مذكور منتقل شود.
اين موضوع باعث شده كه آورام گرانت خوشحال شود و با باز شدن درهاي بازار نقل و انتقالات زمستاني براي جذب آنلكا اقدام كند.
یکم اگه دقت کنیم حتی میشه نیم فصلو برگردیم به صدر جدول :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)