دوستان این بازی کلا چندتا شخصیت داره؟؟؟؟؟
دوستان این بازی کلا چندتا شخصیت داره؟؟؟؟؟
خیلی هست حالا تو این ها چیزی نگذاشتند.والا من که حدس میزنم از 10 کمتر نیست
فعلا هيچي معلوم نيست
اين بازي براي Xbox و PS3 مياد![]()
فكر نميكنم انقدر زياد باشن ، شخصيت هاي مثبت بازي معمولا 2 يا 3 نفر هستن![]()
اگر با شخصيت هاي بد در نظر بگيريد شايد به 6 نفر برسن
خب من این مطلب رو توی مجله دنیای بازی خوندم امید وارم جدید باشه
"اگه شخصیت اصلی بازی چند ساعتی توی صحرا باشد صراب می بیند
واگه در جای تاریک باشه بیاد تو نور چند لحظه ای تصویر بازی بد هست"اگه تکراری بود بخشید
![]()
یه جا هم خوندم شب و روز بازی طبیعی تر شده.خب من این مطلب رو توی مجله دنیای بازی خوندم امید وارم جدید باشه
"اگه شخصیت اصلی بازی چند ساعتی توی صحرا باشد صراب می بیند
واگه در جای تاریک باشه بیاد تو نور چند لحظه ای تصویر بازی بد هست"اگه تکراری بود بخشید
![]()
بچه ها نمی دونم این خبر رو دیدید یا نه ولی ببینید بد نیست
تهیه کننده ی کپکام، Jun Takeuchi مجددن اعلام کرد پلتفرم PC،پلتفرم اصلی برای توسعه ی بازی RE 5 است.وی در پاسخ به این پرسش Eurogamer که چرا نسخه ی در حال ساخت xbox 360 این بازی به جای نسخه ی ps3 در نمایش کپکام 2008 در معرض نمایش قرار گرفت گفت،به علت شباهت های سخت افزاری،پورت کردن از pc روی xbox 360 سریع تر انجام می شود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدون شک این سخنان آغازگر شایعاتی مبنی بر انتشار RE5 بر روی پلتفرم pc خواهد بود.در عین حال کپکام اعلام کرد که فعلاٌ عرضه ی این بازی،تنها برای xbox 360 و ps3 تأیید شده است.
یعنی چگونه ؟ روزا خورشید خانوم میاد شبا اقا ماهه ؟
نمیدونم.فکر کنم صحنه هایی از تاریکی مطلق تو صحرا یا جنگل و غارهای خفناک داشته باشیم.بیشتر منظور روشنایی و تاریکی هوا به صورت داینمیک و فعال هست مانند دنیای خودمون.یعنی چگونه ؟ روزا خورشید خانوم میاد شبا اقا ماهه ؟
این پورت شدن زیادجالب نیست ....مثلا اگه مثل گیرز پورت بشه خیلی خوبه ولی اگه بخوان همینطوری پورت کنن که نشه درست حسابی از موس وکیبورد استفاده کرد اصلا به درد نمی خوره
ببینم حالا گیم پلی یا عکس منتشر شده که در مورد اون مرد گران فروش هست همون تو اویل 4 هست وسایل به آدم میفروشه آیا تو این هست؟100 درصد میشه ولی عکس یا گیم پلیری دارید که این گرون فورش رو نشون بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)