تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 74 از 1174 اولاول ... 2464707172737475767778841241745741074 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

13 فابیو کاناوارو: بارسلونا برای من بی معنی هست

فابیو کاناوارو، مدافع تیم رئال مادرید، هرگونه توجه به بازی های تیم بارسا رو رد کرد
    درمصاحبه با آس اسپانیا، فابیوکاناوارو اعلام کرد، اگر چه همیشه نیم نگاهی به بازی بعدی دارد، اما این نگاه هرگز برروی جدیترین رقیب آنها یعنی بارسلونا نبوده است.
    "من فقط برروی پیروزی های رئال حساب باز می کنم" وی این حرف را درحالی زد که تصور اینکه به تماشای بازی براسا و سویا مینشیند را ردکرد.
    " اگه ما تمام بازی ها راببریم، قهرمان خواهیم شد، این تمام چیزیست که به آن فکر میکنم و فکرم رو به بارسا مشغول نمی کنم"
    در حالت خنده : "رایکارد گفت ما عالی هستیم؟ ( این قسمت رو دقیقا نفهمیدم، فکر کنم منظور رایکارد این بود که بارسا فوق العاده هست! زرشک ) اون یه مرد فوتبال است و میدونه که چطور فشار بیاره بر حریفش"
    .
    برگشت به مسیر بردن
    تیم کاناوارا هفته ی پیش به آلمریا باخت، مدافع ایتالیایی توضیح می دهد:
    " شاید دلیلش این باشه که بازی کردن در مقابل تیم های کوچک سخت تر هست." ( با تعجب )
    " وقتی شما با بارسا، والنسیا، اتلتیکو ... بازی دارید، سرمیز که دارید غذا می خورید، به بازی فکر می کنید، با دوستتون حرف میزنید، اما فکرتون روی بازیست"
    " وقتی حریف های ما، درمقابل مادرید بازی دارن، همیشه بهتربازی می کنند، درنتیجه باید برروی کارگروهی تمرکز کنیم، شاید ببازیم اما باید این میل رو در خودمون حفظ کنیم. همچین شکستی مارو قوی تر می کنه"
    " عملکرد من در مقابل آلمریا ؟ ( دادن یه پمالتی به نگردو ) خوب من این فصل بهتر بودم، اما خوب گاهی جریان بد پیش میره، فقط اونایی که هیچ وقت تلاش نمی کنن، هیچ وقت شکست نمی خورن"
    " راستشو بخواین من اصلا نگردو رو ندیدم. وقتی دیدمش، اون روی زمین افتاده بود! اما الان همه ی ما، هزینه باخت رو می دونیم"
    " من هنوز هم انتقاد می کنم از خودم، با اینکه 34 سال سن دارم. من نیازی به خوندن روزنامه ها ندارم تا بفهمم خوب کار کردم یا نه! "
    .
    بهترین دفاع جهان
    وی ادامه داد " مشکل اصلی ما مصدومیت های پیاپی هست... پپه یک مدافع خوش قد و قامت هست که میدونه چطور به هم تیمیش کمک کنه و بااون ارتباط برقرار میکنه و من ازش خوشم میاد. متزلدر و هاینزه هم خوب کار کردند. ما دفاع خوبی داریم"
    " برای مثال، دفاع ما در مقابل بارسا، دراروپا مثال زدنی بود، راموس، پپه، هاینزه و خودم. وقتی شما بهترین دفاع جهان رو دارید، باید ببرید. ما به بارسا رفتیم، و بردیم."
    پیش از این کاناوارا هم ملیتی خود، یعنی جی جی بوفون را بهتر از هم تیمی خود، ایکر کاسیاس می دانست.
    "او یک تغییر دراماتیک بسیار سخت را امسال طی کرده، او همیشه شوت گیرخوبی بوده اما امسال، او به ما کمک می کنه، با ما حرف میزنه که بسیار عالی هست."
    " اما بوفون برای سال ها یک پدیده بوده و یک بار جام حهانی را فتح کرده"
    .
    قدرت آغاز
    کاناوارا این مطلب را هم اضافه کرد که شکست در مقابل آلمریا یک زنگ بیداری بود.
    وی اضافه کرد " این میتونه یک مرحم باشه"
    " مادرید عادت کرده که بگه، ما بردیم چون زیدان، رونالدو، بکام ... رو داشتیم - این قابل قبول نیست. اگر کوششی نباشه شما نمی برید، فقط مارادونا میتونه شب قبل مسابقه مست کنه، و بعد بیاد و بازی رو ببره! "
    .
    در آینده
    سرآخر کاناوارا نگاهی به انتهای فصل و آینده انداخت.
    " بازیکن رئال مادرید بودن برای من، یعنی همه چیز. پوشیدن این پیراهن به حدی باور نکردنیست که بگیم این باشگاه مهمترین باشگاه جهان هست."
    " من تا پایان فصل دیگه با این باشگاه قرارداد دارم و بدون هیچ گونه پیش تفکری تا جایی که بتونم بازی خواهم کرد و اگر باز هم بتونم، بازی میکنم."
    " روبینیو؟ من گفتم که اون اگه بخواد توپ طلا رو ببره، ما باید قهرمان لیگ قهرمانان بشیم..."
    ========================================
    اوه! چقدر حرف زد این کاناوارو!!! خسته شدم اوقدر ترجمه کردم! اگه بد شد میبخشید!
    منبع: سایت گل

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

بچه ها ایشالا که این خبر راست نباشه! آخه وگرنه پوستمون کندست!
    در مورد مذاكره بارسلونا و مورينيو، اردوي آبي و اناري‌ها را بهم ريخت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، خوسه مورينيو، سرمربي سابق پورتو و چلسي فردا پاسخ قطعي خود را به بارسلونا مي دهد.
    يك مقام آگاه در بارسلونا كه ماركا از وي به عنوان دشمن ريكارد ياد مي كند، تاكيد كرده كه اين تيم نمي خوهد ريكارد را از دست بدهد. او به عنوان دستيار مورينيو به فعاليت خود ادامه خواهد داد؛ مگر اينكه اين مسئله را قبول نكند.
    مورينيو براي جانشيني ريكارد شرط‌هايي دارد كه دو شرط از مهمترين آنها، خريد دروگبا و اخراج رونالدينيو است.
    دوسته عزيز منم اين خبرو شنيده بودم اما يه چيزيم بگم من خودم رئالي هستم و به نظر من بارسلون ضعيف ترين تيم اروپا هستش
    اما ممكنه خيليا اين تيمو بهترين تيمم بدونن
    اگه يادتون باشه اون موقع كع رونالدينيو از پارس سن ژر من به بارسا اومد اون موقع بارسلون در ليگ برتر در رده 14 بود اما با اومدن رونالدينيو و تا آخر فصل اومد 2 ...
    نميخوام چيز زيادي بگم اما اگه اين بارسلون رونالدينيو رو از دست بده بدبخت ترين تيم اروپاست

چي ميگن نو كه اومد به بازار - كهنه ميشه دل آزار
    من نمي دونم اين ليونل مسي واسه بارسا چيكار كرد ...
    بيچاره رونالدينيو ... اي كاش لجش بگيره و بزنه سيم آخر و مثل فيگو كه از بارسا اومد رئال اونم از بارسا بياد به رئال هميشه مادريد
    راستي به اون خياباني احمق بگيد بهترين دروازه بان جهان كاسياس حداقل اون كه نباشه بوفونه و ... اما مطمئنم اين ويكتوز والدز نيست

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

آقا ما یه چیزی گفتیم حالا بی خیال...فکر نمیکردم طرفدارای زیزو اینقدر زیاد باشن.مگه تو انتخاب بهترین بازیکن ، بازی های ملی تاثیرش بیشتر از بازی های باشگاهی نیست؟خوب اگه اینطوره روبینیو بیچاره که با برزیل قهرمان کوپا آمریکا شد در حالی که کاکا اعتنایی به تیم ملی نکرد.اگر هم تعداد گل زده مطرح باشه که روبینیو هم عنوان آقای گلی کوپا آمریکا رو کسب کرد.اگه تکنیک و ارائه بازی زیبا مطرح باشه خداییش همه میدونن که کاکا توانایی دریبل کردن مدافع مستقیم خودشو نداره ولی روبینیو مثل آب خوردن این کار رو میکنه.در مجموع باید قبول کرد که این انتخاب خیلی هم اصولی نیست.منم موافقم که باید همیشه زیدان رو انتخاب میکردن.هفته 15 فصل 2006 عادل داشت میگفت :"هنوز هم خلأ زیدان تو این تیم احساس میشه" به نظر شما این یعنی چی؟
    باشه بابا ...
    تو كه كاكا رو خرم حساب نمي كني
    واقعا چطور فكر مي كني كاكا دريبل بلد نيست
    در باشگاههاي اروپا اينو ثابت كه بلده يا نه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

6

راستي به اون خياباني احمق بگيد بهترين دروازه بان جهان كاسياس حداقل اون كه نباشه بوفونه و ... اما مطمئنم اين ويكتوز والدز نيست
    اتفاقا یه تاپیک رای گیری هست به این عنوان فکر کنم " بدترین گزارشگر " که این آقای خیابانی توش رکورد داره

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درضمن اگه کاناوارو به بازی های بارسا نگاه نمی کنه، ما یه نمی نگاهی داریم
    بارسا دیشب تا دقیقه ی 76 از سویا عقب بود که در نهایت بازی رو به تساوی کشوند!
    حالا اگه امشب تو زمین خودمون ببریم!!! اختلاف میشه 8 امتیاز!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

درضمن اگه کاناوارو به بازی های بارسا نگاه نمی کنه، ما یه نمی نگاهی داریم
    بارسا دیشب تا دقیقه ی 76 از سویا عقب بود که در نهایت بازی رو به تساوی کشوند!
    حالا اگه امشب تو زمین خودمون ببریم!!! اختلاف میشه 8 امتیاز!!!
    امشب طوري پدر والادوليد رو دربياريم كه دفعه ي ديگه پدري واسش پيدا نشه
    ايكر كاسياش گفته : انتقام بازي با المريا رو از والادوليد خواهيم گرفت
    با تساوي نااميدكننده ي بارسلون و با توجه به كركري خواندناي بارسلونايي ها قبل از بازي برد امشب رئال مثل پتگي بر سر بارسا فرود خواهد آمد و تا مدت دو هفته دور خودش خواهد پيچيد

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

با سلام به همه دوستان راستی یک خبر جالب و خوب واس من و کسانی که رائول رو دوست دارند:
    سپ پلاتر رئیس فدراسیون بین المللی فوتبال ( فیفا ) نیز به جمع حامیان رائول جهت بازی در تیم ملی اسپانیا پیوست.
    این سوئیسی که در سال ۲۰۰۶ به عنوان یک عضو افتخاری هیئت رئیسه باشگاه انتخاب شد ۱۷ فوریه به مادرید می اید تا در مراسم بزرگداشت رئیس افتخاری رئال - دی استفانو - شرکت کند.
    رئیس فیفا نظر خود را در مورد رائول این طور گفت :
    رائول در بین بازیکنان اسپانیا نفر اول است و من او را خیلی دوست دارم چون خودم نیز یک مهاجم بودم.
    همان طور که می دانید او در گذشته مشکلاتی با تیم ملی اسپانیا داشته است اما در حال حاضر او می تواند کمک بزرگی برای این تیم باشد وی از نظر شخصی نیز ادم بزرگی است.
    خیلی خوشحالم که بلاتر هم از رائول حمایت کرده و این خیلی جای خشنودی دارد و تبریک میگم واس شما دوستداران رئال.
    یک مسئله دیگر امیدوارم که مصریها امشب کامرون رو هم سوسکش کنند تا مثل برادران نخاله توره روشون کم شه منظورم همین اتوئوی هست که نان به نرخ روز میخوره است و دیگر واس اینکه واقعآ وقتی این مصریها بعد گل سجده میکنند از خوشحالی در پوست خودم نمی گنجم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

کامپیوترم رو عوض کردم از این به بعد این جا تلپم....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

شوستر : به اندازه کافی بازيکن داريم تا تيمی خوب روانه ميدان کنيم

وضعیت تیم بعد از باخت در مقابل المریا چگونه است ؟

به دلیل اینکه خیلی از بازیکنان برای بازیهای ملی تیم را ترک کردند من نتوانستم خیلی انها را ببینم اما امیدوارم ما از این شکست درس بگیریم تا در بازیهای مشابه دیگر اشتباه نکنیم.

ایا نیستلروی می تواند بازی کند ؟

او جز لیست بازیکنان قرار نگرفته است و نمی تواند بازی کند متاسفانه او به موقع از مصدومیت رهایی نیافت و به اندازه کافی برای بازی اماده نبود و برای همین اسمش در لیست بازیکنان نیست.

ایا نگران این بازی نیستید چون بازیکنان تازه از بازیهای ملی برگشته اند ؟

ما فقط ۳ روز فرصت داشتیم و این خیلی سخت است اما در کل هفته خوبی پشت سر گذاشتیم و جای نگرانی نیست چون انها در بازیهای ملی خوش درخشیدند و ما یکشنبه بازی داریم و یک روز فرصت داریم تا استراحت کنیم.

بعد از دعوت نشدن نیستلروی حالا جز رائول فقط هیگوئین را دارید ایا سولدادو هم بازی می کند ؟

او هم می تواند یک گزینه باشد هیگوئین جمعه برگشته و در تیم ملی نیز ۲ گل زده باپتیستا نیز می تواند بازی کند.

رایکارد گفته که رئال مدعی اول قهرمانی است ایا او قصد دارد با این کار فشار روانی بر تیم شما وارد کند ؟

این هم یک راهش است رایکارد خیلی زیرک است و می داند که چی کار می کند اما یک تیم مثل ما هیچ وقت تحت تاثیر این حرفها قرار نمی گیرد ما کار خودمان را انجام می دهیم و به خودمان وابسته هستیم و فقط به بازی خوب و پیروزی احتیاج داریم.

ایا فکر می کنید بازیکنان از شکست مقابل المریا درس گرفته اند ؟

این طور فکر می کنم اما باید صبر کنیم و ان را در بازی امروز ببینیم.

کدام یک بیشتر شما را نگران می کند خط دفاعی یا خط حمله ؟

هیچ کدام. من فردا ۱۱ بازیکن دارم که در زمین بازی خواهند کرد ۴ مدافع دارم و بقیه بازیکنان نیز هستند که می شود تیم خوبی را روانه زمین کرد اما این هم هست که مثل بازیهای گذشته چند تا از بازیکنان نمی توانند بازی کنند برای همین من فقط به انهایی که می توانند بازی کنند فکر می کنم و اصلا نگران نیستم.

ایا از اینکه هنوز خیلی از مردم می گویند که رائول برای تیم ملی باید بازی کند تعجب می کنید ؟

هر وقت که بازیهای ملی فرا می رسند این بحث راه می افتد اما مهمترین موضوع این است که رائول در رئال است و قصد دارد اینجا بماند و بازیکنی است که موفقیتهای زیادی بدست اورده و هنوز چند سال دیگر می تواند بازی کند اما اراگونس مربی ای باتجربه است و نمی شود به این راحتی نظرش را عوض کرد و کار اسانی نیست حالا ما دیگر چه می توانیم بکنیم ؟

ایا با این حرف کالدرون موافقید که گفته - معجزه دو بار انجام نمی شود - ؟ ( منظور از معجزه همون قهرمانی رئال در سال گذشته است که رئال با وجود این که خیلی عقب بود اما قهرمان شد و حالا کالدرون معتقد است امسال این مورد برای بارسلونا تکرار نخواهد شد )

ممکن است. اما چرا بارسلونا نتواند همان کاری که رئال سال گذشته کرد او نیز انجام دهد و در فوتبال همه چیز امکان دارد اما من نگران نیستم چون در معجزه پارسال نقشی نداشتم و می خواهیم که امسال نیز قهرمان شویم و قصد داریم جام قهرمانی را در مادرید نگه داریم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

رئال نيز برباتوف را می خواهد

رئال مادرید قصد دارد تا با ارائه پیشنهادی مناسب برباتوف مهاجم بلغارستانی تیم تاتنهام را به برنابئو بیاورد.

به غیر از رئال مادرید دو باشگاه بزرگ انگلیسی یعنی منچستریونایتد و چلسی نیز خواهان این مهاجم مرکزی هستند.

اما به گفته سایت - اخبار جهان - رئال مادرید تمایل بیشتری برای خرید این مهاجم اماده دارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •