پس از تساوي در دربي تهران
نيكبخت: گل من به استقلال سالم بود
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: گل مردود اعلام شده من سالم بود و به نظرم لياقت داوران ايراني بيشتر از خارجي هاست.
-------------------------------
به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت پس از تساوي يك بر يك برابر استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در اين مسابقه خيلي بدشانس بوديم و موقعيت هاي فراوان گل را به راحتي از دست داديم.
وي ادامه داد: مي خواستيم در اين ديدار پيروز شويم و شايد اگر در سانتر از جناحين دقت بيشتري انجام ميداديم، ميتوانستيم گل دوم را هم به استقلال بزنيم؛ اما كم دقت بوديم.
وي افزود: استقلال دوست داشت با پيروزي در اين ديدار ناكاميهاي هفتههاي قبل را جبران كند؛ اما موفق نشد.
نيكبخت با اشاره به مردود اعلام شدن گلش در نيمه نخست عنوان كرد: در آن صحنه توپ آنقدر به دست من نزديك بود كه به دستم خورد و من با دست به آن ضربه نزدم. گل كاملاً صحيح بود.
بازيكن پرسپوليس در مورد قضاوت گونزالس داور اسپانيايي اظهار داشت: داوران ايراني براي قضاوت دربي لياقت بيشتري نسبت به همتايان خارجي دارند. بهتر است در بازي هاي آينده از آنها استفاده شود.
نيكبخت در مورد نتيجه مسابقه گفت: نتيجه عادلانه بود. هر 2 تيم تقريباً به مساوي راضي بودند و تيم بازنده بي شك با توجه به حضور اين همه طرفدار وارد بحران ميشد.