تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 208 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 2077

نام تاپيک: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadsw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بچه ها من عضو جدیدم البته تازه وارد فروم نشدم . قبلا در پرشین فروم فعالیت می کردم که با کم فعالیت شدن آن فروم عضو این فروم شدم.
    سوالی که حالا از حضورتان دارم اینه که من مدتیه بدلیل دزدیده شدن گوشیم(گوشیم p990 بود) قصد دارم یه گوشی جدید بگیرم. با توجه به تحقیقاتی که کردم به نطرم iphone و HTC touch diamond بیشتر به علایق و سلایق من نزدیک بودن . تقریبا هم هر دو آنها شبیه به هم هستند و تفاوت عمده اونا سیستم عاملاشونه که مال iphone مک هست و مال HTC touch diamond ویندوز موبایل ۶.۱ هست .
    خیلی توی انتخابم مردد شدم . هر دوشون عالین یکی صفحش بهتره یکی ضریفتره یکی سی پس یش قویتره یکی سرعتش بالاتره...
    خلاصه اونقدر گوشیهای باحالی هستن که بشه از نقط ضعفشون چشم پوشید.
    می شه کمی راهانماییم کنید...
    مرسی دوستان...
    یکی از علتهاش فیلطر شدنشه(بعضی از isp ها از جمله واسه خودم!)

تعداد نرم افزار و تنوعشون برای ppc ها خیلی بیشتر از iphone هست.در ضمن iphone بلوتوث (برای فرستادن فایل) و دوربین (تقریبا) نداره!. اگه از گوشی برای زنگ زدن و گوش کردن mp3 و کارای معمول استفاده میکنی و کار زیادی با نرم افزار نداری ،iphone باتوجه به قیمتش بهتره و کارکردن باهاش هم ساده تره.ولی اگه میخوای روی گوشی نرم افزار نصب کنی دایاموند اصلا قابل مقایسه با iphone نیست و خیلی بهتره(نصب همون نرم افزارهای محدود هم روی iphone درد سر داره و مشکلتر از ppc هست)
    کلا iphone انعطاف پذیری خیلی کمتری نسبت به دایاموند داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مشکل بلوتوث Iphone رو می دونم دوربین هم اصلا برام اهمیت نداره و باید کار راه بنداز باشه که مال iphone هست . البته نرم افزار هم زیاد واسه iphone اومده البته مصلما به ppc نمی رسه.
    HTC گوشی ضریفتر و قشنگتریه اما کیفیت صفحش از iphone کمتره با اینکه Cpu قوی تری از iphone داره اما iphone گوشی روانتری به نظر می رسه البته سیستم عامل HTC تحریک بر انگیزتر از iphone هست. اما با توجه به اینکه من خودم Mac OS کار می کنم سیستم عامل iphone هم برام جذابه...
    واقعا سردر گم شدم . با توجه به اینکه هر دو گوشی خیلی گران قیمت هستند آدم ترس از پشیمونی داره.
    هر روز نطرم عوض می شه . . .

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشکل بلوتوث Iphone رو می دونم دوربین هم اصلا برام اهمیت نداره و باید کار راه بنداز باشه که مال iphone هست . البته نرم افزار هم زیاد واسه iphone اومده البته مصلما به ppc نمی رسه.
    HTC گوشی ضریفتر و قشنگتریه اما کیفیت صفحش از iphone کمتره با اینکه Cpu قوی تری از iphone داره اما iphone گوشی روانتری به نظر می رسه البته سیستم عامل HTC تحریک بر انگیزتر از iphone هست. اما با توجه به اینکه من خودم Mac OS کار می کنم سیستم عامل iphone هم برام جذابه...
    واقعا سردر گم شدم . با توجه به اینکه هر دو گوشی خیلی گران قیمت هستند آدم ترس از پشیمونی داره.
    هر روز نطرم عوض می شه . . .
    اگه بخوای با نرم افزارهای iphone کار کنی باید حوصله به خرج بدی! چون نرم افزارها بعد از آنلاک شدن نصب میشن و اونم از طریق یه برنامه به اسم install . برای نصب نرم افزار هم باید حتما به اینترنت وایرلس دسترسی داشته باشی .خلاصه اگر بخوای کار هایی که با یه ppc معمولی میشه انجام داد رو با iphone انجام بدی دردسر زیاد داره.ولی از قابلبت دابل تاچ iphone و ابعاد lcd هم نمیشه به سادگی گذشت!
    اگه خوره نرم افزار باشی htc خیلی بهتره! چون در هر زمینه ای که فکرشو بکنی برنامه داره.از نظر امکانات دستگاه هم htc سر تره.ولی باید به این نکته توجه کنی که مثلا در 6 ماه آینده قیمت htc بیشتر از iphone افت میکنه.
    حالا دیگه تصمیمو باید خودت بگیری.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آره افت قیمتم مهمه نمی خوام بلا P990 سرم بیاد ۵۳۰ خریدمش ۲ ماه بعد شد ۳۰۰تومن.
    می شه یکم برام بگی مثلا چه برنامه های بدرد بخوری برای HTC هست که ارزش اینو دارن که آدم بخواطرش بره سمت HTC.
    آخه راستش من تاحالا فقط با Symbian os7 و Symbian UIQ3 کار کردم و تاحالا با WIndows Mobile سر و کار نداشتم و درست نمی دونم چه نرم افزارایی واسش عرضه شدن.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

می شه یکم برام بگی مثلا چه برنامه های بدرد بخوری برای HTC هست که ارزش اینو دارن که آدم بخواطرش بره سمت HTC.
    آخه راستش من تاحالا فقط با Symbian os7 و Symbian UIQ3 کار کردم و تاحالا با WIndows Mobile سر و کار نداشتم و درست نمی دونم چه نرم افزارایی واسش عرضه شدن.
    Last edited by ali_MacBook_Apple; 03-09-2008 at 23:18.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هر نرم افزاری که فکرشو بکنی! مثلا core player ، دیکشنری ، auto cad ، image editor(photo shop) ، torrent ، اپرا ، ماشین حساب مهندسی در حد فضا! ، برنامه نویسی vb ، همه جور بازی و..............................

7. این کاربر از farzadsw بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مرسی فرزاد جان خیلی کمکم کردی حالا بشینم فکرامو بکونم ببینم کدوم بیشتر به کار من میاد

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام به همگی

من میخواستم گوشی HTC Touch Cruise رو بخرم.
    فقط چند تا سوال داشتم :1-تو جعبه این گوشی چه لوازمی هست و
    2-اینکه این گوشی اصلش کجایی هست؟
    3-در مورد دوربین هم میخواستم ببینم که عکس هاش در چه حدیه؟
    4-تو دبی این گوشی قیمتش چنده؟
    5-اگر گوشی رو از دبی بخرم باید تو مخابرات ایران رجیسترش کنم یا مثل اینه که از ایران خریدم؟
    مرسی
    Last edited by Mani Sasy; 05-09-2008 at 09:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه veria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

سلام.
    توی جعبه خود گوشی، شارژر، هندزفری، قلم اضافی، محافظ صفحه، کتابچه و سی دی.
    شرکت Htc تایوانی هست.
    دوربینش در حالت ایستا عالی عکس می گیره ولی...
    قیمت دبی رو نمیدونم.
    اگه دبی بگیری باید رجیستر بشه.
    در آخر هم پیشنهاد میکنم دیاموند بگیری. درسته یه خورده گرونتره ولی می ارزه.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مرسی از جوابتون
    حالا دیاموند با کروز به جز ویندوزش چه فرقی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •