پس اين مسخره بازي يك چيز عمومي هست.....نوشته شده توسط mohsen khan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين روزها چقدر صبانت قطعي داره
براي شما هم همين طوره ؟
دائم ارور 691 مي ده
چند بار هم براي من 791 و 630 مياد.
پس اين مسخره بازي يك چيز عمومي هست.....نوشته شده توسط mohsen khan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين روزها چقدر صبانت قطعي داره
براي شما هم همين طوره ؟
دائم ارور 691 مي ده
چند بار هم براي من 791 و 630 مياد.
من وارد network connection ميشم ولي بعد كجا برم كه مودمم را پيدا كنم؟؟؟؟به کنترل پنل و network connection بعد از اون روي مودم خودتون راست کليک کنيد و گزينه disable ديسيبل رو بزنيد که غير فعال بشه بعد از مدت کوتاهي enable کنيد بعد از اون باز راست کليک کنيد و سپس ايتم repir بکنيد و بزاريد تا يک ريکاوري انجام بشه و بهينه بشه بعد هم برگرديد و بزنيد روي کانکشن که ساختيد و به adsl وصل بشيد
ميشه جزئي تر و مرحله به مرحله بگيد؟
لطفا ريكاوري را هم بيشتر توضيح بديد.![]()
خوب اگه با ایترنت ( سیم لن) وصل هستید نوشته local area connection اگه هم usb هسید یه چیزه دیگه هست که الان یادم نمیاد !!
ریکاوری اصطلاح غلطی هست![]()
ولی در کل اینی که شما میخواید اینه که برید local area connection رو کلیک رایت کنید و بزنید disable بعد هم بزنی روی repair و دوباره enable کنی
من 3ماه پیش یه اشتراک 3 ماهه با امین نت بستم.از قطعی ارتباط،اشکال در اتصال و مشکلات احتمالی هر چی بگم کم گفتم.سرعت 64ش هم که ماهی 12تومن براش میگیرن.2gb محدودیت دانلود داره.حالا از ماه جدید نمیدونم از کجا بگیرم.اگه شما میدونین راهنماییم کنین
ممنون همين بود.(سيم لن)خوب اگه با ایترنت ( سیم لن) وصل هستید نوشته local area connection
حالا خوب خوب فهميدم و مشكلم حل شد![]()
در مجموع حرف هاي بچه ها به نظرم اكثرا از صبانت راضي هستند و در كل از همه سرويس دهنده هاي شيراز بهتر باشه.حالا از ماه جدید نمیدونم از کجا بگیرم.اگه شما میدونین راهنماییم کنین
كسي آرانيك استفاده كرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ نسبت به صبا نت چطوره؟این آرانیک چی ؟؟؟ هم نماینده شاتل هست که تو تهران اکثرا ازش راضیا هم سرویساش مناسبه 64 اون که کاملا نامحدوده میده ماهی 15800 البته بدون عوارض و مثلا 128 با 10 گیگ محدودیت و شب از 1 تا 7 صبح و روزهای جمعه مجانیه میده 24800 البته بازم بدون عوارض حالا نمیدونم واقعا خوبه این آرانیک یا اینکه آواز دهل از دور خوش است؟؟؟؟؟؟
ماشاله امروز صبانت در حد ديال آپ و ضعيف تر از اون سرعت داره !!!!!
آره .... من خیال کردم فقط مال خودم اینجوریه ....
البته سرعت امروز من End سرعت بود .... چه روزانه و چه شبانه
بدون شرح
مُردَم تا این عکس رو آپلود کردم
فکر کنم دیشب چون شب یلدا بوده همه داشتن از شبانه استفاده میکردن ( البته سوءاستفاده )
فکر کنم صبا ترکید
ای بر پدرشون ... ! ای ر . . . م به صبا نت عامو چیکار کنیم عجب غلطی کردیم Adsl گرفتیم ها
حالا ما بالاخره نفهمیدیم از کجا بگیری.یه عده میگن صبانت ولی بعضی ها تکذیبش میکنند......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)