سلام:
واسه ما چیزی پیدا نشد .
سلام:
واسه ما چیزی پیدا نشد .
تو صفحه قبلي جوابتو داده بودم
موفق باشيد!![]()
سلام:
ببجشید ندیدم
ممنون از توجهتون
سلام
یه فریمور واسه K800
شاید دیده باشید که k800 اسم های مخاطبین فارسی رو که تو اس ام اس میبینید از آخر به اول مینویسه.
این مشکل چطوری برطرف میشه.
ضمناً من k800 هم دیدم که روی فیلم هاش که میری همون کوچیکش شروع میکنه به پخش شدن اگه میشه یه فریمور بدید که همچین خصوصیاتی داشته باشه
سلام دوستان یه کاستومایز مناسب برای w700 r1ca021 eu 1cr emaea-1فارسی هم داشته باشه
راستی بچه ها cdaگوشیم 12345 برای چی اینجوریه
كاستومايز برا w700 برات گذاشتم ولي فارسي نداره كاستوم هاي گوشي هاي ديگه هم گذاشتم امتحان كن فكر كنم به گوشيت بخوره مثل»»»w800.k750
برا cda نميدونم ولي مشكلي ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد!![]()
CDA گوشی رو از کجا پیدا کنم؟ من گوشیم بر اثر ریختن پچ خراب شده و مشکل GDFX پیدا کرده.برای همین در SETOOLS نمی تونم CDA رو ببینم.
برای این فریمور باید از چه کاستومایزی استفاده کرد.اگر هست لطفا اپلود کنید.گوشی هم k810 هست
K810_R6BC002_MAIN_GENERIC_SM_RED52.mbn
K810_R6BC002_FS_C_ASIA_RED52.fbn
برا فهميدن CDA تو ستول بايد Identify رو بزني بعد C رو بگيري و كابل رو به گوشيت وصل كني كل اطلاعات گوشي رو بهت نشون ميده
تو اين قسمت نگاه كني سيد گوشي معلوم ميشه
اينم كاستومايز:
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام:
دوست عزیز فایل کاستومایز رو برای w700 که فارسی رو هم ساپورت کنه لطف کنید برام معرفی کنید.
با سپاس
فارسي نداره ولي از كاستومايز هاي گوشي ديگه استفاده كن مثل W800!!!K750 شايد بخورهكاستوم اين گوشي ها هم گذاشتم
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)