تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام تیم برای قهرمانی شانس بیشتری دارد؟

راي دهنده
103. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ایران

55 53.40%
  • استرالیا

10 9.71%
  • ژاپن

23 22.33%
  • کره جنوبی

4 3.88%
  • عربستان صعودی

2 1.94%
  • چین

1 0.97%
  • کویت

5 4.85%
  • سایر تیم‌ها...

3 2.91%
صفحه 74 از 75 اولاول ... 2464707172737475 آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 750

نام تاپيک: »»» جـام مـلـتهــای آسـیـــا 2007: اخبار و نتایج

داره خودمونی میشه 3DCLUB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    IN AMERICAN WHITH SAM FISHER

پيش فرض

به به کم الله!
    عرض کنم خدمت دوستانی که درست برنامه رو ندیدن!
    mms://media.iransima.ir/tv3/tv3_13860508_020.wmv
    از قلعه نویی بی ادب و پر رو دفاع نکنن که عادل فردوسی پور سوادش هیکلشو میخره!
    فیلم رو ببینین
    یک تیکه آخر کار فروسی پور به قله گفت معمول اینه که این موقع ها استعفا میدن! بعد قله گفت یعنی چی و عادل گفت یعنی همین!!!!!!!!!!!!!!!
    و آخر کار ذوالفقار نسب که گفت امیدوارم مربی شایسته انتخاب بشه و موقع خداحافظی که عادل بلند جواب قله رو داد و با گریه رفت خونه! تا دیگه هوس کتمان حقیقت و در افتادن با باسواد تر از خودش نکنه و با بزرگتر از خودش درست حرف بزنه!
    با قدرت تایییید میشه

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

راستی من کل صفحات این تاپیک را نخوندم نمیدونم کسی گفته یا نه ، ولی خیلی جالبه اصلا کویت تو جام ملتها نبوده که اسمشو تو نظرسنجی گذاشتید !

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

راستی من کل صفحات این تاپیک را نخوندم نمیدونم کسی گفته یا نه ، ولی خیلی جالبه اصلا کویت تو جام ملتها نبوده که اسمشو تو نظرسنجی گذاشتید !
    همه فهميدن ...!

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

از اون جالبتر 5 نفر به کویت رأی دادن!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

از اون جالبتر 5 نفر به کویت رأی دادن!!!
    اينم گفتيم !‌«چشمك»

پروفشنال qaderi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    ديروز به مطلبي برخوردم با موضوع «افشاگری صورتی درباره فوتبالیست ها» که توجه من را بخودش جلب کرد. اين مطلب را که بقلم «کامران نجف زاده» هست عينا در زير قرار مي دهم:

پروفشنال qaderi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

قبل از جام جهاني بود.
    بالاخره آن روزها همه تشنه خبر بودند و هر سوژه اي بزرگ مي شد. در جلسه تمرين تيم ملي در هنگ كنگ، دو تيم به دو گروه تقسيم شدند كه يك گروه را ايويچ تمرين مي‌داد. درجريان بازي، "م" دو سه بار روي پاي "ا" محكم تكل رفت. بارآخر "ا" كه فكر مي‌كرد "م" زيادي خشن بازي مي‌كند، به سمتش هجوم برد.
    اين اول ماجراست. چندلحظه بعد صدايي شنيده شد. چيك چيك! اين صداي دوربين يك عكاس بي مزه هنگ كنگي بود كه از صحنه حمله‌ور شدن آنها به هم عكس مي‌گيرد. هرچه التماس مي‌كنند كه عكس را پس بده به گوشش نمي‌رود كه نمي‌رود. حتي مسئولان تيم مي‌خواهند او را تحويل پليس بدهند به جرم اينكه نبايد از تمرين ما بدون اجازه عكس برداري مي‌كرده! ولي پليس سرش شيره ماليده نمي شود.
    عكس ايكي ثانيه بعد در روزنامه‌هاي ورزشي خودمان چاپ مي‌شود. ريشه ماجرا به يک "دوست" مشترک بر مي‌گردد.
    چندماه بعد هم در اردوي تيم ملي علي و رضا به پاي هم مي پيچند. اول علي مقصر بود. رضا تكل مي‌رود. و علي به او مي توپد. رضا هم جوابش را مي دهد. ولي وقتي قرار مي شود دونفر روي هم را ببوسند و از هم معذرت خواهي كنند يكهو رضا با «كله» مي زند به... ماجرا به گلايه اي مربوط است که علي از رضا داشت. رضا مي داند بعد ازبازي ملبورن شب در اتاق هتل چه کرد که تمام آدم هاي به اصطلاح اخلاق‌گراي تيم ملي کرک و پرشان ريخت.
    داريوش از آلمان ديپورت مي شود. مسايل اخلاقي... "م" تيتر يک روزنامه بيلد مي‌شود. دختر يک پروفسور معروف آلماني مقيم آلمان عکسي از سونوگرافي و کودکي که ادعا مي‌کند فوتباليست ايراني پدرش است انتشار داده. همسر "م" تاپاي طلاق مي‌رود.
    شهلا از اعتياد وحشتناک معشوقه‌اش گفته و اينکه شب‌ها يواشکي در تراس اتاق خواب ناصر و همسرش مي‌خوابيد و تا صبح همسر خدا بيامرز ناصر را لعنت مي‌کرد... ناصر در اعترافاتش از خانه‌هاي تيمي بچه معروف‌هاي فوتبالي گفت...
    ... يا مثلاً شوخي دفاع بلندقدي با يك مهاجم در اردوي تيم ملي و خوراندن يك محلول سوزآور(!) به وي به جاي آب، باني كتك كاري مشتي ديگري شده بود پيش از اين.
    چندوقت پيش دکتردندانپزشکي که سرپرست تيم ملي شده بود و مي‌خواست دندانهاي شهوت رابکشد باحقايقي روبرو شد که ترجيح داد براي حفظ حيثيتش هم که شده استعفا بدهد...
    همه جاي دنيا همين است. بکهام را هم که دنبال مي کنند سر از راز و رمزهاي صورتي‌اش با مانکن‌هاي اسپانيايي در مي‌آورند.
    اما در فوتبال ايراني لااقل اگر فوتبال بازي کردن بلد نيستيم؛ لااقل اگر قرار نيست 11 تاملاصدرا از اين چمن سبز به جامعه تحويل بدهيم... ديگر خيلي خنده دار است که حتي حق نقد ژورناليستي حوزه‌هاي عمومي‌شان راهم نداشته باشيم. من اعتقاد دارم حوزه خصوصي آدم ها نبايد محل تازاندن پاپاراتزي‌ها بشود... بخاطر همين با اينکه اينها را ورزشي نويس‌ها بارها و سالها منتشر کرده اند باز دودل بودم.
    ¤ ¤ ¤
    مل بروكس فيلمي دارد به نام ترس از ارتفاع كه هجويه‌اي است بر سرگيجه هيچكاك، ما هم بدمان نمي‌آيد كه هجويه‌اي بنويسيم بر اين فوتبال شعبانقلي خاني!

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

مصاحبه‌ی فرضی(خیالی) با آقای قلعه‌نوعی...خيلي باحاله...

مصاحبه‌کننده: آقای قلعه‌نوعی! شما چرا از فریدون زندی، در پست ِمناسبی استفاده نکردید؟

قلعه‌نوعی: ببینید! به جان ِمادرم قسم که خیلی دوسش دارم، زندی رو در پستی گذاشتم که مناسب بود. می‌تونید ازش بپرسید. در‌ضمن، خیلی هم ازش راضی‌ام. خوب بازی کرد. حالا اگه بد بازی می‌کرد چی؟! می‌گفتید چرا بازیش گرفتید! اما البته، من همه‌ی باخت رو به گردن می‌گیرم.

مصاحبه‌کنند: خب چرا عنایتی رو در جایی بازی دادید که هر‌گز بازی نکرده‌ بود؟!

قلعه‌نوعی: نه عزیز من! شما درست به مردم اطلاعات بدین! به همون کعبه‌ای که رفتم، عنایتی، عالی بازی کرد. بابا! بنده ی خدا، دوازده کیلومتر دوید!! و این، نشونه‌ی موفقیت ِاونه. حالا اگه نوک میزاشتمش، می‌گفتید چرا نوک گذاشتید! اما خب؛ مسئول ِناکامی‌ها‌ی تیم ملی، فقط و فقط، منم و بس!

مصاحبه کننده: این یکی رو چی می‌گید آقای قلعه‌نوعی؟! مهاجمان ِما، یک گل هم نزدند؟! چرا؟!!

آقای قلعه‌نوعی: نه، ببینید! با افکار ِمردم، بازی نکنید لطفاً! مهاجمان اگه گل نزدن، عوضش دیگران زدن. به علی قسم، کل یوم، مهاجمان ِما خیلی دویدن! اما خب نمی‌ره تو دروازه! چیکار کنیم دیگه؟! شانسه بابا‌جان! شانس! حالا اگه دیگران هم گل نمی‌زدن و ما حذف نمی‌شدیم، در‌اون صورت، چه بلایی سرم می‌آوردید؟! اما انقدر معرفت دارم که اینو بگم فقط و فقط من مقصرم. بازیکنان هیچ مقصر نیستن! هیچ!

مصاحبه‌کننده: حالا همه‌ی اینا به‌کنار. سیستم ِتیم چرا انقدر متغیر بود؟!

قلعه‌نوعی: این حرفا چیه می‌زنید شما؟! به مردم درست اطلاعات بدین عزیز من! شما که کارشناس نیستین نباید این حرفا رو بزنین. چرا حرف، تو دهنم می‌ذارید؟!! کی گفته سیستم ِما، علی‌اصغری بوده؟! برید از کارشناسا بپرسید. به جان ِبچه‌ام نه، به جان ِبچه‌ی شما، سیستم ِما، اولاً یکی بود، ثانیاً اصلاً علی‌اصغری نبود! من چندین دهه هست که دارم رو این سیستم کارمی‌کنم. چرا مردم رو منحرف می‌کنین شما؟! حالا خوبه سیستم رو عوض کردم. اگه نمی‌کردم چه انتقادی می‌کردید؟!!!! با‌همه‌ی این حرفا، اونی که مسئول ِاین شکسته، خود ِمنم. سراغ. هیچکی نرید!!!

مصاحبه کننده: شما قبلاً گفتید این بهترین بازی ِایران بوده. درسته؟!

قلعه‌نوعی: کی گفته من اینو گفتم؟! نه؛ من گفتم این بازی، بهترین بازی ِتاریخ ِایران بوده.

مصاحبه کننده: خب منم همینو می‌گم دیگه.

قلعه‌نوعی: نه آقا‌جان! درست به مردم اطلاعات بدین! لطفاً وقتی چیزی از تاریخ نمی‌دونید، حرف از تاریخ نزنید! مردم، آگاهند و باهوش! خوب می‌فهمند چیه قضیه.

مصاحبه‌کننده: آقا‌ی قلعه‌نوعی! شما که دائماً گفتید و می‌گید مقصرید، پس چرا هر‌چی انتقاد می‌کنم، شما نمی‌پذیرید!! می‌شه لطفاً یکی ازاون تقصیراتتون رو که دائماً ازش یاد می‌کنید، بگید؟!

قلعه‌نوعی: من کی گفتم تقصیر‌کارم؟!! چرا شیطنت می‌کنید آقا‌جون؟! من فقط گفتم مقصرم عزیز ِمن! به همون کعبه‌ای که رفتم، من تقصیر‌کار نیستم؛ مقصرم؛ مقصر!!!

مصاحبه‌کننده: خب بابا‌جان! مگه من چی می‌گم؟!! منم همینو می‌گم دیگه. شما مقصر ِاین شکستید! اما الان، هر‌چی می‌گم، رد می‌کنید! این، چه جور تقصیریه آخه؟!!

قلعه‌نوعی: دوباره گفت تقصیر!! کل یوم، به‌جان مادرم، به کعبه‌ای که رفتم، از کار‌شناسا بپر‌سید! من مقصرم عزیز ِمن! چرا اطلاعات ِغلط به مردم می‌دید آخه؟! بسه دیگه بابا!! مردم ِما رو هنوز نشناختید شما! مردم، باهوش و هوشیارند. می‌فهمند من چی می‌گم!!!...

مصاحبه‌کننده: خب اگه مقصرید، چرا استعفا ندادید؟! این، توی دنیا رسمه که وقتی مربی، شکست می‌خوره، خودش استعفا می‌ده تا دست ِدیگران، باز باشه برای انتخاب ِبعدی.

قلعه‌نوعی: آخه عزیز من! ببینید شما! درباره‌ی استعفا دادن یا ندادن، مسئله ، اینه که اصلاً ببینید! من، نه تغییر دادم سیستم رو، و نه علی‌اصغری بازی کردم. این، حرف ِآخرمه. صلوات ختم کنید! والسلام!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مصاحبه‌ی فرضی(خیالی) با آقای قلعه‌نوعی...خيلي باحاله...

مصاحبه‌کننده: آقای قلعه‌نوعی! شما چرا از فریدون زندی، در پست ِمناسبی استفاده نکردید؟

قلعه‌نوعی: ببینید! به جان ِمادرم قسم که خیلی دوسش دارم، زندی رو در پستی گذاشتم که مناسب بود. می‌تونید ازش بپرسید. در‌ضمن، خیلی هم ازش راضی‌ام. خوب بازی کرد. حالا اگه بد بازی می‌کرد چی؟! می‌گفتید چرا بازیش گرفتید! اما البته، من همه‌ی باخت رو به گردن می‌گیرم.

مصاحبه‌کنند: خب چرا عنایتی رو در جایی بازی دادید که هر‌گز بازی نکرده‌ بود؟!

قلعه‌نوعی: نه عزیز من! شما درست به مردم اطلاعات بدین! به همون کعبه‌ای که رفتم، عنایتی، عالی بازی کرد. بابا! بنده ی خدا، دوازده کیلومتر دوید!! و این، نشونه‌ی موفقیت ِاونه. حالا اگه نوک میزاشتمش، می‌گفتید چرا نوک گذاشتید! اما خب؛ مسئول ِناکامی‌ها‌ی تیم ملی، فقط و فقط، منم و بس!

مصاحبه کننده: این یکی رو چی می‌گید آقای قلعه‌نوعی؟! مهاجمان ِما، یک گل هم نزدند؟! چرا؟!!

آقای قلعه‌نوعی: نه، ببینید! با افکار ِمردم، بازی نکنید لطفاً! مهاجمان اگه گل نزدن، عوضش دیگران زدن. به علی قسم، کل یوم، مهاجمان ِما خیلی دویدن! اما خب نمی‌ره تو دروازه! چیکار کنیم دیگه؟! شانسه بابا‌جان! شانس! حالا اگه دیگران هم گل نمی‌زدن و ما حذف نمی‌شدیم، در‌اون صورت، چه بلایی سرم می‌آوردید؟! اما انقدر معرفت دارم که اینو بگم فقط و فقط من مقصرم. بازیکنان هیچ مقصر نیستن! هیچ!

مصاحبه‌کننده: حالا همه‌ی اینا به‌کنار. سیستم ِتیم چرا انقدر متغیر بود؟!

قلعه‌نوعی: این حرفا چیه می‌زنید شما؟! به مردم درست اطلاعات بدین عزیز من! شما که کارشناس نیستین نباید این حرفا رو بزنین. چرا حرف، تو دهنم می‌ذارید؟!! کی گفته سیستم ِما، علی‌اصغری بوده؟! برید از کارشناسا بپرسید. به جان ِبچه‌ام نه، به جان ِبچه‌ی شما، سیستم ِما، اولاً یکی بود، ثانیاً اصلاً علی‌اصغری نبود! من چندین دهه هست که دارم رو این سیستم کارمی‌کنم. چرا مردم رو منحرف می‌کنین شما؟! حالا خوبه سیستم رو عوض کردم. اگه نمی‌کردم چه انتقادی می‌کردید؟!!!! با‌همه‌ی این حرفا، اونی که مسئول ِاین شکسته، خود ِمنم. سراغ. هیچکی نرید!!!

مصاحبه کننده: شما قبلاً گفتید این بهترین بازی ِایران بوده. درسته؟!

قلعه‌نوعی: کی گفته من اینو گفتم؟! نه؛ من گفتم این بازی، بهترین بازی ِتاریخ ِایران بوده.

مصاحبه کننده: خب منم همینو می‌گم دیگه.

قلعه‌نوعی: نه آقا‌جان! درست به مردم اطلاعات بدین! لطفاً وقتی چیزی از تاریخ نمی‌دونید، حرف از تاریخ نزنید! مردم، آگاهند و باهوش! خوب می‌فهمند چیه قضیه.

مصاحبه‌کننده: آقا‌ی قلعه‌نوعی! شما که دائماً گفتید و می‌گید مقصرید، پس چرا هر‌چی انتقاد می‌کنم، شما نمی‌پذیرید!! می‌شه لطفاً یکی ازاون تقصیراتتون رو که دائماً ازش یاد می‌کنید، بگید؟!

قلعه‌نوعی: من کی گفتم تقصیر‌کارم؟!! چرا شیطنت می‌کنید آقا‌جون؟! من فقط گفتم مقصرم عزیز ِمن! به همون کعبه‌ای که رفتم، من تقصیر‌کار نیستم؛ مقصرم؛ مقصر!!!

مصاحبه‌کننده: خب بابا‌جان! مگه من چی می‌گم؟!! منم همینو می‌گم دیگه. شما مقصر ِاین شکستید! اما الان، هر‌چی می‌گم، رد می‌کنید! این، چه جور تقصیریه آخه؟!!

قلعه‌نوعی: دوباره گفت تقصیر!! کل یوم، به‌جان مادرم، به کعبه‌ای که رفتم، از کار‌شناسا بپر‌سید! من مقصرم عزیز ِمن! چرا اطلاعات ِغلط به مردم می‌دید آخه؟! بسه دیگه بابا!! مردم ِما رو هنوز نشناختید شما! مردم، باهوش و هوشیارند. می‌فهمند من چی می‌گم!!!...

مصاحبه‌کننده: خب اگه مقصرید، چرا استعفا ندادید؟! این، توی دنیا رسمه که وقتی مربی، شکست می‌خوره، خودش استعفا می‌ده تا دست ِدیگران، باز باشه برای انتخاب ِبعدی.

قلعه‌نوعی: آخه عزیز من! ببینید شما! درباره‌ی استعفا دادن یا ندادن، مسئله ، اینه که اصلاً ببینید! من، نه تغییر دادم سیستم رو، و نه علی‌اصغری بازی کردم. این، حرف ِآخرمه. صلوات ختم کنید! والسلام!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ايول كلي خنديديم با حال بود

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

خوبه...
    چرا وقتي ضايع ميشي نميخندي؟ترسيدي جواب بدي...؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •