سلام
amiramirian جان من هم مثل شما فکر میکردم "برا تست هم که تست کنکور باید کافی و زیاد باشه" به نظر خودم غرور کاذبی کهآزمون های قلم چی به من می داد و حماقتخودم که فقط به نتایج آزمون های قلم چی اتکا کردم باعث شد خارج از چارچوب آبیهایقلم چیفکر نکنم.
قلم چی با آوردن تست های کتاب های آبی تو آزمونا درسته سطح آزموناشو با کنکور تنظیم میکنه ولی ضربه سنگینی به من و امثال من که از رو همون کتاب های آبی برای آزموناش تمرین میکنیم
میزنه.البته 80% تقصیر خودمه که می خواستم تستایی که می زنم تست کنکورباشه و تست تالیفی رو قبول نداشتم.انتظار خودم 75% بود.امیدوارم همچین اشکالی بره شما پیش نیاد. راستی امسال دارم مو به مو کتاب درسیهارو می خونم ولی اگه شما مطالب رو کامل نخوندی این کارو نکن (اگه پیش دانشگاهی هستین سعی کنین سال که تموم شدمو به مو کتاب درسی رو بخونین این طوری ازتون Time کمتری میگیره و همون استفاده رو داره)
Galaksi
وmahsa1469دستتون درد نکنه با راهنمای دقیقتون شرمندم کردین(منظورم گفتن رنگ کتابهاست). من قرار بودفقطکتاب های فیزیکانتشاراتاندیشه سازان رو تهیه کنمگرچه فیزیک1و2نبودولی موقع خرید کتاب"تمرین های تکمیلی و پرسش های چهارگزینه ای فیزیک - فرید شهریاری" رو هم دیدم و مسئله های مبحث مکانیکش واقعا زیبا بود و اون حالت خشک سوالات تستی دیگه رو نداشت پس اونم تهیه کردم.این کتابو به همه مفهومیخوانان درس فیزیک معرفی می کنم البته سطح سوالاتش زیادساده نیست.
راستی تاپیکتون خیلی up-to-date