تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 585 اولاول ... 246470717273747576777884124174574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 5841

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

?geforce8600GT bazie fear ro mitoone ba resoloutione bala (bedoone pareshe tasvir)ejra kone
    بله میتونه.

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مانتیور lcd میخوام بگیرم که کیفیت خوبی داشته باشه در حدود قیمت 300 حالا یکم بیشتر مشکلی نداره
    قبلش یه چند تا سوال دارم که اگه ممکنه یه نفر جواب بده
    کیفیت پخش dvi بهتره یا vga ؟ این طور که من شنیدم کابل dvi همراه مانیتور نیست و باید بخری میخواستم بدونم قیمتش چنده؟
    سوال بعدی که دارم اینه که نمیدونم 17 اینچ بخرم یا 19 ؟ایا موقع تماشای فیلم در مانیتور 19 اینچ تصویر کشیده می شه یعنی بد نشون میده یا نه؟در کل 19 بخرم یا 17 البته با 300 تومان مانیتور 17 در رده خوب (یا متوسط) می توم بخرم ولی 19 شاید در قیمت 300 رده خوبی نباشه؟
    سونی و ویو سونیک میگن گرونه نظر من سامسونگ هستش نظر شما چیه + مدل اونو بنویسید+قیمتش در حال حاضر+گارانتی سامسونگ چجوریه؟

داره خودمونی میشه ehsan_kabiri_33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The hell named ::: IRAN::::

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مانتیور lcd میخوام بگیرم که کیفیت خوبی داشته باشه در حدود قیمت 300 حالا یکم بیشتر مشکلی نداره
    کیفیت پخش dvi بهتره یا vga ؟ این طور که من شنیدم کابل dvi همراه مانیتور نیست و باید بخری میخواستم بدونم قیمتش چنده؟
    سوال بعدی که دارم اینه که نمیدونم 17 اینچ بخرم یا 19 ؟ایا موقع تماشای فیلم در مانیتور 19 اینچ تصویر کشیده می شه یعنی بد نشون میده یا نه؟در کل 19 بخرم یا 17 البته با 300 تومان مانیتور 17 در رده خوب (یا متوسط) می توم بخرم ولی 19 شاید در قیمت 300 رده خوبی نباشه؟
    سونی و ویو سونیک میگن گرونه نظر من سامسونگ هستش نظر شما چیه + مدل اونو بنویسید+قیمتش در حال حاضر+گارانتی سامسونگ چجوریه؟
    سلام
    اینکه 17 بگیری یا 19 نظر خودته
    من یک سامسونگ مدل bf1750 گرفتم. حدود 8 ماهه دارم. با lcd زندگی شیرین میشود مخصوصا اگر پاسخ زمانی 2 میلی ثانیه باشه(همین مدل که گفتم) جون میده واسه بازی.
    روی مانیتور هر دو کابل وجود داره. من که با هر دو تاش امتحانکردم ولی فرقی قابل احساس نبود.
    این که عرض کردم خدمت شما (bf1750) از زمانی که من خریدم تا الان افت قیمت محسوسی نداشته
    از تهران خریدم 264 هزار تومان تو اصفهان 285 هزار ( بسته داره که از کجا بخری)
    راجع به گارانتی زیاد نمیدونم ولی فقط بگم جنس خوب بخر و گول گارنتی و تبلیغ را نخور. کیفیت سامسونگ مه خودم دارم خیلی خوبه. ولی اگه مایه داری سونی بخر

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام دوستان
    نظر من +Samsung BW1931 هست. 19 اینچ واید. مشکل کشیده شدن تصویر هم نداره. 2 میلی ثانیه. کنتراست 2000:1 و قیمت 280 تومن. گارانتی سام سرویس.

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

این + Samsung BW1931 ساخت کجاست؟

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا به نظر شما 8800 يا 8600gts تا يه ماه ديگه قيمتش پايين مياد يا نه يعني ارزش صبر كردن داره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نظرتون درباره کارت گرفیک MSI8400gs چیه؟ و اگه تو این رنج قیمت چیز بهتری سراغ دارید معرفی کنید لطفا!

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مال کره که فکر نکنم باشه با این قیمت یا ماله اندونزیه یا مالزی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

حالا فرقش چیه ؟
    آقا به نظر شما 8800 يا 8600gts تا يه ماه ديگه قيمتش پايين مياد يا نه يعني ارزش صبر كردن داره.
    با اومدن 8800GT احتمالا قیمت 8600GTS پایین میاد. درباره 8800 نمیشه نظر داد.
    نظرتون درباره کارت گرفیک MSI8400gs چیه؟ و اگه تو این رنج قیمت چیز بهتری سراغ دارید معرفی کنید لطفا!
    کارت گرافیک خوبیه. البته نباید انتظار اجرای بازیهای DX10 رو ازش داشته باشید. من توی این رده Radeon HD 2400Pro رو پیشنهاد میکنم.

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

8800gt اومده قيمتش چقدره به نظرت ميرزه يك ماه صبر كني.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •