اگه میتونی برو از شهرک غرب بگیر من خودم از اونجا گرفتم از رو بروی میلاد نورمن یه سوال دارم این بازی کمیابه؟
من تو شهروند بوستان (غرب) هرچی میگردم نیستش که![]()
اگه میتونی برو از شهرک غرب بگیر من خودم از اونجا گرفتم از رو بروی میلاد نورمن یه سوال دارم این بازی کمیابه؟
من تو شهروند بوستان (غرب) هرچی میگردم نیستش که![]()
سلام من بازي starcraft كه سه تا dvd هست رو خريدم بعد از ريختن اولين ديسك توي سيستم وقتي آدرس ديسك دوم رو بهش ميدم اين پيغام رو ميده:
you do nat have permission to save in this directory see the adminstrator to obtain permission
راستي داخل ديسك سوم يه اينستال وجود داره كه وقتي ميري توش هيچ كدوم از فايل هاي زيپ بازي رو شناسايي نميكنه.
اگه ميشه كمك كنيد
ممنون.
دو آپدیت 1.03 و 1.02
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بر همگی
من دوتا مشکل با این بازی دارم
یکی استفاده از مولتی پلیر که با دوسیستم با لن نمی شه بازی کرد ؟
و اینکه حالت اسکریمیش نداره؟ که بشه فری بازی کرد مثل نمونه قبلی؟
ممنون
فعلا لن نمیشه . چون پچی براش نیومده . ولی skirmish رو می تونی با کرک رازور بازی کنی . تو همین تاپیک بگر . لینک مستقیم هم گذاشتن حتی .
سلام
دوستان من بازی رو تموم کردم وبرا من 22 مرحله داشت
برا شما هم همین تعداد مرحله بود
اخره بازی برا من یه دمو نشون داد که مرده با اون زنه که پیدا کرد و گویا عشقه اون بنده خدا بود. داشت به سمت نامعلومی میرفت.البته اون بنده خدا تو بغله اقا هه رنجور و مریض و داغون بود
بله چون عاشقش بود و تونست از دست زرگ ها نجاتش بده
سلام
دوست عزیز نگفتی کلا چند مرحله بود؟
برای این بازی کلا 29 ماموریت موجوده که حداکثر میشه 26 ماموریته بازی رو تموم کرد (در 3 نقطه, حق انتخاب ماموریت دارین که بنابراین یکی از ماموریت ها انجام نمیشه) و حداقل میشه 11 ماموریته بازی رو به اتمام رسوند.
سلام لطفا لینک کرک برا اسکریمیش رو دوباره بذارید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)