من سبزی ها رو توی گلدون کاشتم.
من سبزی ها رو توی گلدون کاشتم.
درخت انار چند روزی یه بار اب میخواد؟ علت ترکیدن انارهای نارس چیه؟
سلام
لطفا کمکم کنید
من یه گیاه حسن یوسف دارم.از وقتی خریدمش شروع کرد برگ هایش از پایین ریختن.الان دیگه فقط یه ذره برگ داره
اب به موقع بهش میدهم.اولش گذاشتم توی نورگیر خونمون.خانه ما کلا توی سایه قرار داره و تاریک هست.بعد گذاشتم پشت پنجره.بعد گذاشتم توی بالکن زیر سایه ولی خوب نشد که نشد.افت هم روی برگ هایش نیست.چکار کنم؟
با سلام
من سال گذشته سه نهال انجیر کاشتم ولی یکی از اونا شروع به ریزش برگ کرده نمیدونم علت چیه
کسی میتونه منو راهنمایی کنه
با تشکر
حسن يوسف هم در محيط پر نور و هم در محيط آفتاب سايه رشد خوبي داره
شايد گلدون خاك خوبي نداره ؟
يك سري كودهاي مايع هست كه از طريق برگ جذب ميشه . شايد كمكت كنه
درخت انجير بي رگ ترين درختي هست كه ديدم . تو باغچمون سالي يكي دو تا پاجوش ميزنه و شاخه تازشو كه جدا كني بذاري تو خاك در عين نا باوري ميگيره تنها آفتش سرماي زير15- درجس
---------- Post added at 02:46 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------
درخت انار باغستانها رو نميدونم اما در خونه هفته اي يك بار آبياري ميشه . نكته مهم اينه كه در محيط هاي شوره زار بهتر عمل مياد و البته بطور معمول يك سال خوب انار ميده و سال بعدش خيلي كم
سلام دوستان
من تو آپارتمانمون باغچه داریم. که 3 سال گذشته چیزی توش کاشته نشده و خالی و خشکه الان. با دیدن این فوروم کلی انگیزه گرفتم و یه سری وسایل باغبونی گرفتم و توی این سایت ثبت نام کردم. فقط نمیدونم تو این فصل سال چه گیاه هایی میتونم بکارم و کلا چه کارایی لازمه که انجام بدم؟ خیلی خیلی دوست دارم که یه باغچه زیبا و با طراوت درست کنم. ممنون میشم اگه از تجربیات و دانشتون به من هم کمک کنیدشاد باشید همگی
اول از همه باغچه رو يك بيل با حال بزن . تا حتي ميتوني عميق بكني چون بعضي از باغچه ها داراي خاك مرغوب نيستن و حتي ميبيني تو عمق 40 يا 50 سانتي متري خاك تبديل ميشه به نخاله هاي ساخت و ساز ساختمون !!!
در هر صورت اگر ديدي خاكت مرغوب نيست ميتوني يك وانت خاك خوب بياري و البته كود شيميايي يا دامي هم قاطي كني و بعد از تسطيح يه حالي بهش بدي .
به نظر من درخت خرمالو ، آلبالو ، به و انجير جزو بهترين درختاي باغچه اي هستن ( شته نميگيرن ، آفتشون كمه و انصافا سرسبزي و ميوه خوبي دارن ) از بابت گل هم كه الان فصلشه و ميتوني گل هاي متعددي بكاري . اگرم اهل سبزيكاري هستي ميتوني نعناع يا سوسن بكاري و چون حالت ريسه دارن خودشون تكثير ميشن. جديدا هم يك لامپاي خورشيدي مينياتوري اومده كه قيمتش 6 تومنه و حالت چراغ داره كه براي تزئين باغچه و نوردهي در شب قشنگه.
سلام
اسم اين حشره چيه كه زياد روي درختها ميبينم ؟ ضرر داره ؟ آيا آفته ؟
![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 14-08-2011 at 12:41.
تا سال اول هر 5 روزی
سال دوم هفته ای یک بار
سال سوم به بعد تا 15 رو یک بار هم میتونید آبیاری کنید .
علت ترکیدن انار حساسیت به تغییرات دمای شب و روزه . در طول روز نباید بذارید میوه های انار آفتاب بخورن ولی به طور کلی این مشکل برای انار وجود داره .
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
این سن هست . بزرگترین آفت گندمه . گندمی که سن بزنه فقط به درد مرغ داری ها میخوره و البته در این صورت تناژ تولید به شدت افت پیدا میکنه .
برای درخت آفت مهمی به حساب نمیاد .
بعضی از انواعش وقتی در خطر قرار بگیرن بوی خیلی بدی از خودشون خارج میکنن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)