نوشته شده توسط mercedes
ميدوني كجا برگزار ميشه اگه ميدوني ممنون ميشم بنويسي ببينم تو اين دورها درباره بيدار شدن تو خوابهم بحث ميشه راستياي دورها كه گفتيد توي تلويزيون هم پخش ميشه
نوشته شده توسط mercedes
ميدوني كجا برگزار ميشه اگه ميدوني ممنون ميشم بنويسي ببينم تو اين دورها درباره بيدار شدن تو خوابهم بحث ميشه راستياي دورها كه گفتيد توي تلويزيون هم پخش ميشه
اگه پاره بشند چي ميشهنوشته شده توسط mercedes
آخه استاد از كجا گير بياريم
يعني تمرينهاي رسيدن به خلسه عميق را هم متوقف كنم
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام به همه عزيزان مرسدس جان من فقط به همين دليلي كه عنوان كردي دنبال استاد هستم چون دارم به اين نتيجه ميرسم كه بقيه راه يه كم مشكله و خطر داره البته من تا همين جاش خيلي راضيم وخدا رو شكر ميكنم كه تقريبا ارادي اين كارو انجام ميدم
خدمت اون دوست عزيزم كه خواسته بود روشمو توضيح بدم بايد عرض كنم كه قدم اول من در موفقيت كم شدن اشتياق شديدي بود كه داشتم يعني هول زدگي و عجله وشتاب مانع بزرگيه اگه أرامش داشته باشيد وعجله وشتاب نكنين بعد از يه مدت اولين تجربه رو خواهيد داشت من خودم اول از روش تلقين يادأوري خواب استفاده ميكردم
يه مدت همينجور بايد خوابها رو يادداشت كنين شب كه ميخواين بخوابيد اونا رو مرور كنين
اولين تجربه من حدود 40 ثانيه بود بعد حدود دو هفته خبري نشد تااينكه دوباره اين تجربه رخ داد بعد از اون دوباره دو هفته بعد دم صبح اينجور شدم اين بار 2 دقيقه اي شد دفعه بعد يك هفته بعد... همينجوري تا حالا هفته اي دو بار(يعني دو سري)واسه اينكه هر بار برونفكني حدود يك تا دو دقيقه اي ميشه و وقتي احساس ميكنم روح برميگرده تلا ش ميكنم كه دوباره پرواز كنه اخرين بار سه روز قبل بود كه تونستم 6بار پرواز كنم يعني 6 تا دو دقيقه
بهترين موقع هم دم صبح يه جاي خيلي خنك كه خواب مي چسبه و أدم گيج خوابه اون موقع تا ميتونين تلقين كنين كه وقتي به خواب رفتم هوشيار ميشم تا اين كه خوابتون ببره
در اين حالت احتمال برونفكني خيلي زياده تا شب
در موردلذتش هم بايد بگم حاضر نيستم با چيزي عوضش كنم تقريبا مثل وقتي ميمونه كه تازه موتور خريده بودم و تو مسير اصفهان زرين شهر با120تا سرعت حركت ميكردم
راستي از مرسدس عزيز خواهش ميكنم يه كم در مورد روش متعادل كردن چاكرا ها توضيح بده و درباره ازبين بردن انر ژي هاي اضافي يه بار أخر مديتيشن يادم رفت تخليه انر ژي اضافه رو انجام بدم عصرش سردرد و سينه درد شديدي گرفتم كه جونم ميخواست بياد بالا
مرسي ازهمتون
نوشته شده توسط mehd20_esf
از جوابتون ممنونم منم يبار وقتي نااميد خوابهاما مرور ميكردم اين افاق برام افتاد
اعياد شعبانيه بر همه بچه هاي تاپيك مبارك باشه
دوستان همگی سلام. امیدوارم که حالتون خوب باشه.
راستش من به کمک نیاز دارم.اوضاع روحیم خیلی ناجوره . می خواستم از همتون خواهش کنم اگه قابل دونستید برام دعا کنید. ممنون میشم.
یه سوالی هم دارم که امید وارم همتون برام جواب بذارین.می خواستم بپرسم اگه یه اشتباه بزرگ کنید که دودش هم تو چشم خودتون بره و هم تو چشم یکی دیگه و ندونید چطوری جبران کنید چیکار می کنید؟یا اینکه برعکس اگه یکی یه اشتباهی کنه که دودش تو چشم شما بره چی. ؟ اون وقت چیکار میکنید.
اگه هم خواستین برام میل بزنین. اینم آی دی من:hisss_5@yahoo.com
دعا یادتون نره. تا چهارشنبه خداحافظ.
.................................................. ....................................
عاشقان خدا چه کسانی هستند؟
فرشته ای در خیابان قدم می زد در دست راستش یک مشعل بود و در دست چپش یک سطل آب.
رهگذری از فرشته پرسید:با آب و آتش چه می خواهی بکنی؟
فرشته پاسخ داد: با آتش می خواهم خانه های مجلل بهشت را بسوزانم و با سطل آب می خواهم آتش جهنم را فرو نشانم.
آنگاه پی خواهیم برد که عاشقان واقعی خدا چه کسانی هستند. دنیا جای سوداگران نیست.
در صورت پاره شدن پرده چاکرا ها خصوصا آجنا فرد دچار سر درد های عصبی شده و بعضی مواقع هم اشکال عجیب غریب که همون غیر اورگانیک ها هستند رو میبینه همچنین پرده چاکراها مانی ورود این موجودات میگردنن مثلا پاره شدن پرده چاکرای شبکخ خورشیدی باعث بیماری های روانی میشه خوصوصا اعتیاد یکی از عوامل اسیب زننده به اون پرده ها میشه مثلا بیماری وسواس با ورود یک غیر اورگانیک و رد شدن از پرده چاکرا شروع میشه که برای درمان اون از انرژیهای بسیار قوی الکتریکه استفاده میشه یا برای ترمیم اونا هم همینطور.نوشته شده توسط zolgharnein
دود هم یک عامل دور کننده غیر اورگانیک ها و انرژی های موجود در محیط میشه مثلا در قدیم موقعی که یکی بیمار بود توی یه خونه مرتبا اسپند دود میکردند در هند از عود استفاده میکنند. استفاذه از عود یا اسپند در محیطهایی که انرژی سنگین یا منفی دارند میتونه مفی باشه
نمک هم خاصیت جذب و هم سوزاندن انرژیهای معیوب رو داره در قدیم هم برای جلو گیری از چشم زخم از نمک استفاده میکردند در مواقعی که بدن بسیار بیمار یا انرژی معیوب زیادی داشته باشه دوش اب نمک مفیده
در مورد کریستال انگشتر هم باید مراقب بود که نزدیک بودن سنگهای قوی به بدن مثل عقیق .... در طولانی مدت باعث بزرگ شدن چاکرای منگ مین میشه که زیاد بزرگ شدن این چاکرا باعش نوسان فشار خون میشه اگه دقت کرده باشید اکثر کسایی که انگشتر دستشون میکنند یه نوسان خونی هم دارند .یه خاصیت دیگه کریستال اینه که خاصیت ذیاد ذخیره کردن انرژی ها رو داره مثلا اگه شما موقع به بیماری یا ناراحتی عصبی انگشتری به دست داشته باشید تا مدت ها این انرژی کثیف توی اون باقی میمونه که میتونه آسیب برسونه . که با روشهایی باید اون کریستال تمیز و مجددا برنامه ریزی بشه توسط یه درمانگر.
ببخشید فرصت نکردم ادیت کنم چندتا غلط املایی داره.
سلام خادم زاده عزیزنوشته شده توسط khademzadeh
جواب در پیغام خصوصی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)