16 'گیگ ؟ چه خبره ؟ بس چه جوری دانلود کنم ؟؟؟
16 'گیگ ؟ چه خبره ؟ بس چه جوری دانلود کنم ؟؟؟
کی گفته 16 گیگ . حتی gta iv هم 16 گیگ نیست . اینجارو خوب بخون نوشته 1 گیگسلا م
بار ها گفتم من قصدسر کار گذاشتن و بد قولی نیستم دو ستان بازی تقر یبا تمو م شده و به زودی طر یقه تهیشو می گم احتما لا به دلیل اینکه حجم بازی نزدیک به 1.3 گیگا بایت شده و دلیلش هم اینکه باز یقابلیتهای آپدیت فر اوانی داره یعنی اینکه شما به راحتی می تونید با سایتی که بعدا معرفی می کنم در ار تبا ط با شید و با کمترین حجم دانلود تعقییر ات دلخواه تون رو به بازی بدید ....و ضمنا من قصد دارم تا داستان بازی رو هم تعقییر بدم که مقدمات این کار انجام شده و شما با داشتن این مد همنطور که گفتم به راحتی با در یافت فایل های کم حجم که بعدا طرز تهیشو بهتون می گنم داستان بازی رو هم تعقییر بدید ...کار بازی 98% تمام شده است و تمام کار ها شده ....
و ضمنا دو ستانی که اینقدر عجله دارند ببینید دوستان عزیز این پک استار تش تقر یبا 50 روز که خورده با این حجم ! من روی این پک شب و روز دارم کار می کنم باور تون نمیشه من روز ی 16 ساعت هم شده البته مفید ...وگر نه تا بیست سا عت هم داشتم .....
پس می بینید که نه سر کارید و نه من قصد کم کاری دارم دو ستانی هم که می خواهند فشار کار و یا سختی کار رو درک کنند خواهش می کنم یک تانک یا هواپیمای جدید طر احی کنید و به بازی اضا فه کنید یا حداقل یک قابلیت جدید بر ای بازی تعر یف کنید تا ببینید چه کار پر دردسر و وقتگیر یه ...
البته و صد البته حق با شماست که بی صبری کنید چون مدت آغاز این تایپیک خیلی زیاده ومن هم سر همین موضوع قصد شر و ع این کار رو کردم ....
سلام.
مرسی دوست عزیز من منظور بدی نداشتم...............
راستی تراوین بازی میکنی......؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس این آموزشا چی شد یا سرکاریم؟تکلیف چیه.راستی با چه نرم افزار هایی میشه تانک یا هواپیما ساخت تا برات بسازم یکمی واردم.
پس اونوقت ما چیکار کنیم که تو شهرستانیم
با سلامي دوباره.. gholam_hossein جان اصلا سر كار نيستييد . در ضمن منو ببخشيد كه ديروز نتوانستم اموزش بذارم .. در مورد ساخت تانك هم بايد بگم خيييييلي وقت گيره.. در مورد برنامه ها هم بايد بگم اينارو مي خواد (طبق نظر من) 3dsmax .... final big
.. راستي در مورد ديروز بايد بگم 3 تا ويندوز عوض كردم واسه همين وقت نشد ... ببخشيد. راستي ufo_alien جان جنرال 1 و 2 رو هم تو دي وي دي مد ايران بذار ... ممنون ............. الان اموزشا رو مينويسم......
خب شروع ميكنيم بدون مقدمه ... داخل فولدر بازي بريد و فايل texturesZH.big ______textures.big براي زيرو هور ) رو extract كنيد .( چگونگي اكستراكت كردن رو تو اموزش قبلي گفتم....
بعد به اين ادرس از پوشه ي جنرال خود برويد.\Art\Textures ... حالا برنامه ي dds convertor رو از همين جا (فكر كنم 2 صفحه پيش ) دانلود كنيد .................................................. .................................................. ............
حالا برنامه ي dds convertor را باز كنيد....و به پو شه ي جنرالز و ادرس داده شده در بالا \Art\Textures برويد و عكس هارا مشاهده كنيد .. هركدام را كه خواستيد به فرمت jpg تبديل كنيد و و با نرم افزار paint ويندوز اديت كنيد و انرا سيو كنيد حالا با همان dds convertor اين عكس را جاي عكسي كه به jpg تبديل كرديد قرار بديد .......... تمام .. ..............اگه هر جايي رو متوجه نشديد بگيد واضح تر توضيح بدم................
راستي ufo_alien .. براي ما هم كه توي شهرستانيم با پست پيشتاز بفرست .. لطفا ...بعد در عوض ما هم نفري 3500 يا 4000 تومان به پست چي بد ي م برات بياره .. البته اگه ميشه....
آموزش اسکریپ نویسی تری دی مکس رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
سلا م
دوستان قر اره کاری بکنم تا این بازی به تما م نقا ط ایر ان به را حتی بر سه صبر کنید در حال انجانم کار هاشم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)