تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 131 اولاول ... 246470717273747576777884124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برنده اسب چوبی و چند داستان دیگر
    ترجمه ی علی خزاعی فر
    کتاب باران( کتاب های جوانان نشر چشمه )

این کتاب از چند داستان کوتاه تشکیل شده که نقش های اصلی اون رو بچه های 11-12 ساله به عهده دارند...این کتاب علی رغم اینکه داستان هاش در مورد بچه هاست اما چون توسط نویسندگان بزرگی مثل ارنست همینگوی و ... نوشته شده داستان های فوق العاده قوی داره و موضوع داستان ها هم واقعا قشنگ و جذاب بودند...نثر کتاب روونه و موضوع های متفاوتی داره ، از اون کتاب هاست که قبل از خواب باید خوند....

داستان ها:
    یازده سالگی .... ساندرا سیسنراس
    یک روز انتظار .... ارنست همینگوی
    متشکرم خانم .... لنگستون هیوز
    تو به راه خود برو من به راه خود.... ویلیام یارویان
    خوش به حال آنها .... ایزاک آسیموف
    دستبند .... یوشیکا یوچیدا
    سیرک .... ویلیام سارویان
    دزدی .... لیسا اینترلو
    دیدار مادربزرگ .... ویلیام ملویل کلی
    قصه گو .... اچ اچ مونرو
    فاتح .... پرودنسیو دپرادا
    برنده ی اسب چوبی .... دی اچ لارنس

از بین این داستانها یک روز انتظار و متشکرم خانم واقعا محشر بود....برنده ی اسب چوبی هم خوب بود.

2. 6 کاربر از zooey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

يك افتضاح كامل بود اين كتاب به نظر من . تنها چيزي كه خوشم مي يومد خوش بودن همسايه هاي ساختمان بود كه يك جوري منو ياد خوشي و هرهر كركر اعضاي ساختمان خودمان مي انداخت .
    جدا ؟؟!
    فکر می کردم همه کتابای امیرخانی جذاب باشه...

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

آسوموار

امیل زولا
    فرهاد غبرائی

این رمان هفدهمین رمان از سری 20گانه خانواده روگن است و به بررسی فساد و تاثیر الکل در زندگی قشر طبقه کارگر می پردازد .
    ژروز زنی رختشوی است که همراه با معشوقه اش لانتیه و 2 فرزندشان به پاریس می ایند . بعد از مدتی لانتیه زن و بچه ها را می گذارد و می رود . ژروز تصمیم می گیرد زندگی شرافتمندانه ای داشته باشد و با پول رختشویی بچه ها را بزرگ کند . بعد از مدتی با مردی به نام کوپو که کارگر شیروانی کار و بسیار ساعی و مهربان است ازدواج می کند و حتی انقدر پیشرفت می کنند که مغازه ای برای خود دایر می کنند . اما روزی کوپو از روی شیروانی سقوط می کند و بعد از این اتفاق رو به الکل می اورد . کتاب عمق فساد و ذلالت در یک خانوده کارگر را نشان می دهد اینکه مرد بعد از الکی شدن تا چه حدی سقوط می کند .... کار زن به کجا می کشد و ......

این کتاب یکی از شاهکارهای زولاست که معروفیت زیادی براش به ارمغان اورد و جنجال زیادی هم به دنبال داشت . راستگرایان لحن کتاب را مستهجن می دانستند و چپ گرایان ان را اهانتی به طبقه کارگر و مردم .

کتاب خوبی بود . یعنی در حقیقت من به شخصه کارهای کلاسیک را زیاد دوست ندارم . یک جوری ساده ان انگار نه نویسنده کاری کرده و نه شما کاری دارید که بکنید . مفهوم ساده ای با یک چهارچوب تکراری اما تاریخچه کتاب و زمان نوشتن و اثراتش را که بخونید از شجاعت نویسنده ادم خوشش می اید و اینکه با وجود ساده بودن اما جذابیت هم داشت . کلا خوب بود که گیر نداده بود به ثروتمندها و فساد اخلاقی کارگرها را بررسی می کرد .

در مورد اسم کتاب هم در زبان فرانسه قرن نوزدهم آسوموار اصطلاحی رایج بوده است که اشاره به مغازه ای می کند که در آن مشروبات الکلی به قیمت بسیار پایین فروخته می شد. معنی لغوی آن چکش و بیحسی و گیجی نیز می باشد و کنایه از محلی است که در آنجا انسان با نوشیدن الکل غم های خود را به فراموشی می سپارد. موضوع اصلی کتاب بدبختی یک خانواده ناشی از افراط در مصرف الکل میباشد. اسوموار محله ای است که تمامی افراد این خانواده به آنجا می رفتند و روز به روز بیشتر در فقر خود فرو می رفتند. در آسوموار که زولا در کتابش اصطلاحا آن را هیولا نامیده است هر روز کمی از خوشبختی ژروز بلعیده می شود

5. 4 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سینوهه پزشک فرعون
    نویسنده : خود سینوهه

این یه کتاب عشقی تاریخی قوم شناسی جنگی سیاسی پزشکی است که یک پزشک هست که از دربار تا فقیرترین افراد جامعه با اون در ارتباط هستن. هرفرد تو زندگی حتما باید یه بار اونو بخونه.

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نامه به کودکي که هرگز زاده نشد!
    اوريانا فالاچي
    مترجم : يغما گلروئي

اين کتاب بيشتر در مورد نقد بشر و جامعه اي هست که نويسنده در اون زندگي ميکنه
    نويسنده صحبتاشو با کودک درون شکمش مي نويسه اما منظور و مخاطبش در کل خواننده هست
    لطافت ها و احساسات زنانه تو اين کتاب به خوبي احساس ميشه!
    . فالاچي به قدري زيبا احساسات يک مادر ، رابطه ي خودش با فرزندش
    نگراني ها و دلمشغولي هاش و شکايت هاشو بيان ميکنه
    و يه جاهايي م کودکشو به انسان بودن دعوت مي کنه چيزي که شايد ما اونو فراموش کرديم!!!
    البته اينم بگم که يغما گلروئي خيلي خوب و روان اين کتابو ترجمه کرده
    و در دلنشين بودن کتاب تاثير داره!

8. 5 کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

شکست

امیل زولا
    فرهاد غبرائی

شکست رمانی درباره شکست ارتش فرانسه در برابر ارتش آلمان و نهایتا سقوط امپراطوری ناپلئون سوم می باشد . رمان به بررسی مولفه های شکست جمعی و فردی در کنار هم پرداخته است .
    ناپلئون سوم کسی بوده که در زمان او صنعت و تجارت رونق می گیره و دوره سلطنت او را دوره سلطنت دوم می نامند . او برای فرو نشاندن قیام های توده ای فرانسه به فکر جنگ با دولت پروس می افتد . این جنگ در کمتر از 2 ماه با شکست فرانسه در سدان به انجام می رسد . در حقیقت ارتش فرانسه جنگ نمی کند انها بسیار متشنج و بی نظم هستند هر کس دستوری می دهد و تنها رویای افتخارات گذشته را دارند . در حالیکه آلمانی ها با نظم و قدرت پیش می روند . تصمیم به تسلیم گرفته می شود و جنگ با همین اشفتگی پیش می رود . در این میان که دولت المان دائم پیش روی می کند ، مردم نیز از فقر و گرسنگی به ستوه امده اند ف تسلیم را نمی پسندند و دولت را خائن می دانند . نهایتا در میان جنگ با دولت خارجی آلمان در پاریس مردم بر علیه دولت موجود نیز قیام می کنند و کمون پاریس که اولین حکومت مردمی دنیاست پایه گذاری می شود . دولت نیز از پاریس خارج شده و دوش به دوش پروسی ها بر علیه ملت می جنگد . فشار دولت فرانسه و پروس و اختلافات داخلی نهایتا باعث شکست کمون مردمی می شود .
    رمان شکست در حقیقت شاید رمان داستان گونه ایی هم نباشه . موضوع بحثش 2 تا سرباز هست . داستانی را دنبال نمی کنه فقط شرح زندگی این 2 سرباز در زمان جنگ را بیان می کنه و از این طریق سعی می کنه اتفاقات افتاده در زمان جنگ و بدبختی های اون را نشون بده همین . خیلی خیلی خوب می تونید مصیبت یک جنگ را درک کنید و اینکه مردم توی اون روزگار به چه وضعی افتاده بودند چون زولا از نظر من استاد وصف هست ، اما جنبه رمان گونه و جذابیتش ضعیفه یعنی دیگه زیادی کشش داده . توصیف زنگ توی کتابی 550 صفحه ای بدون موضوع مشخص یک مقدار زیاده. اوایل داستان ریتمش کنده زیاد جذبم نکرد اما اواخرش را چرا خیلی دوست داشتم چون به جز جنبه تاریخ رو بحث های روانی افراد هم کار می کرد . در هر صورت اطلاعات خوبی از اون جنگ در اختیارتون می ذاره . این رمان 19امین رمان از مجموعه 20گانه خانواده روگن-ماکار می باشد .

یک تیکه کوچیک عشقولانه قشنگ هم داره . پسری عاشق دختری هست و پدرش نمی ذاره باهاش ازدواج کنه بعد که پسر می ره و می یاد می بینه دختره از کارگرونش بارداره . خیلی می ریزه به هم دوباره می ذاره می ره و بعد از یک مدت بر می گرده از دختره می پرسه چی شد ؟ مجبورت کرد ؟ بهت تجاوز کرد؟
    دختره می گه نه تنها مردی که عاشقش بودم و هستم تو بودی اما نبودی رفتی خیلی بیچاره و تنها بودم خودم خواستم نمی دونم چرا . دروغ فایده ای نداره مجبورم نکرد . پسره هم می گذره از قضیه . خیلی ساده توضیحش دادم اما واقعا قسمت قشنگی بود ادم کاملا حس می کرد چرا دختره اون کار را کرد و چرا پسره بخشیدش .

10. 4 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

رویاهای انیشتن

آلن لایتمن
    مهتاب مظلومان

این کتاب در حقیقت نه رمان هست و نه یک کتاب علمی . کتاب از ساعت 6 بامداد شروع شده و در ساعت 8 و 6 دقیقه تمام می شود . در این کتاب نویسنده ، انیشتن را در روزهایی که هنوز به تئوری زمان دست نیافته تصور می کند .
    رویاهای مختلفی در مورد زمان انیشتن را محصور کرده اند و کتاب از فصل های مختلفی تشکیل شده که این زمان ها را شرح می دهد . هر فصل 2 یا 3 صفحه است .
    مثلا اگر زمان مثل یک حلقه باشه و تکرار بشه دنیا چه طور می شه ، اگه زمان از اینده به گذشته حرکت کنه ، اگه زمان تو مکان های مختلف فرق کنه ، اگه حرکتمون تندتر از زمان باشه ، از زمان به جای پیوسته بودن گسسته بشه ، اگه حرکت زمان کند بشه ، اگه جاهایی باشه که زمان متوقف بشه ، اگه بدونیم نقطه اخر زمان کجاست ، اگر گذشته از بین بره ، اگه اینده از بین بره .........همه کتاب همینه سناریوهای مختلف برای زمان و اینکه دنیا چه شکلی می شه. یک کتاب 100 صفحه ای کوچولو با حدود 30 تا سناریو برای زمان

فوق العاده قشنگ بود . من واقعا خوشم اومد . واقعا با هر فصلش ادم فکر می کرد چه بامزه می شه چه خوب می شه چه بد می شه ....... اما من به شخصه دلم می خواست می شد مثل یکی از سناریوهاش جاهایی که دلمون می خواد حرکت زمان را تند و کند کنیم عالی می شد

12. 5 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

چراغ ها را من خاموش می کنم - زویا پیرزاد

داستان زنی ارمنی به نام کلاریس است که در کنار دو دختر دوقلو، پسر و همسرش که در شرکت نفت کار می کند، در آبادان زندگی می کنند و بیشتر می شود گفت که پیرامون روزمرگی های کلاریس است و نویسنده واقعا دارد داستان تعریف می کند، تا تمام روزمرگی هایش!

زنی که با افراد کمی در ارتباطه و زندگی آرامی داره و کم کم اتفاقاتی می افته که باعث میشه به هم بریزه و زندگی اش رو دچار بحران کنه

بخشی از داستان که کلاریس متوجه میشه پسر نوجوانش عاشق شده و نمی دونست چه طوری با این قضیه کنار بیاد و چه طوری با پسرش برخورد کنه از بخش های زیبای کتاب بود.

به نظرم شخصیت ها بسیار خوب پرداخته شده بودند و هر کدوم جذابیت های خودشون رو داشتند. فرهنگ و مذهب و فضای داستان برام جالب بود
    این فکر کردن های مداوم کلاریس در میان انجام کارها و ور ِ ایراد گیر ذهنش هم از ویژگی های خوبش به حساب میاد!

در کل کتاب خوبی بود، دوستش داشتیم

14. 6 کاربر از karin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دختر پرتقالی

یوستاین گاردر
    مهوش خرمی پور

جرج پسر 15 ساله ایست که در 4 سالگی پدرش فوت کرده است . او 11 سال پس از مرگ پدر نامه ای از وی پیدا می کند که خطاب به او نوشته شده است . پدر که از مرگ نزدیک خود مطلع بوده طی نامه ای شرح آشنایی و عشق خود به یک دختر پرتقالی ( منظور میوه پرتقال است ) را بیان می کند . در نهایت به جرج می گه من ناراحتم که به دنیا اومدم تا وسط خوشیام از دنیا برم . جرج اگه تو موقع تشکیل جهان بهت می گفتن وقتی زمانش برسه می تونی بری دنیا را ببینی اما وقتی زمانش رسید باید بیای بیرون ازش هر وقت که می خواد باشه ایا دلت می خواست اصلا به دنیا بیای ؟

کل کتاب این سواله اگر حق انتخاب داشتید به دنیا می امدید ؟

قبلا دنیای سوفی را از این نویسنده خونده بودم از اینکه روند هر دو داستان از طریق نامه پدر به فرزند بود خوشم نیومد تکراری بود . تازه توی دنیای سوفی یک مطلبی بود که می گفت اگه کل افرینش یک روز باشه زندگی ما ثانیه هم نیست اهمیتی نداره و من واقعا بعد از خوندن سوفی موقع ناراحتی با یادآوری این مثال آروم می شدم اما باز اینجا همین رو گفته بود که خوشم نیومد از تکرارش . خیلی هم الکی داستان را کشش داده
    فلسفه کتاب هم با فلسفه من فرق داشت اون می گفت چون زندگی خوبه دلتون نمی خواد برین ازش پس حالا خوبه اومدین یک ذره اش را چشیدین یا اصلا بهتر بود نمی یومدین ؟ اما من واقعا عصبانی ام عصبانی ام که واسه به دنیا اومدن حق انتخاب نداشتم اما نه واسه اینکه دل کندن از خوشیاش سخته بلکه واسه اینکه خسته ام هیچ چیز جالبی نداره انتظار چیز جالبی را هم ندارم .
    اما واقعا فکر کردم خوب از نظر مامانم من بچه خوبیم زندگی خوبیم دارم به من هم افتخار می کنه راضیه از تولدم اما اگه بدونه من این قدر ناراضیم اگه برگرده به زمان تولدم حاضره از حس مادریش بگذره و به من زندگی نبخشه ؟!!!!!! خود شما اگه با کسی که عاشقش هستین ازدواج کنید . بدونید بچه شما در آینده از نظر کاری و درسی و اجتماعی و .... توی زندگیش کاملا موفقه و شما دوسش دارین اما خودش از به دنیا اودنش پشیمونه حاضرین از خیرش بگذرین؟

16. 2 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

كتاب سفرنامه ماژلان خيلي جالبه در مورد ماژلان اولين كسي كه با كشتي دور دنيا سفر كرد و چه اتفاقاتي كه براشون نيفتاد حتما بخونيدش مخصوصا كساني كه به كتابهاي تاريخي و ماجراجويانه علاقه زيادي دارند

18. این کاربر از حساموند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •