خدا رو شكر![]()
به نظر من براي اين آموزشت به تاپيك جدا بزني افراد زيادي كه اطلاعات چنداني ندارند بهتر ميتونن ازش استفاده كنن
موفق باشيد
![]()
خدا رو شكر![]()
به نظر من براي اين آموزشت به تاپيك جدا بزني افراد زيادي كه اطلاعات چنداني ندارند بهتر ميتونن ازش استفاده كنن
موفق باشيد
![]()
کسی نیست یه کمکی به ما بکنه؟
بابا هک که دیگه قدیمی شده.کار به این آسونی رو دیگه اینقدر میپرسین.منم از روی همون توضیحات ساده این کارو انجام دادم.آخه مگه چی داره که هی کش میدین؟یکی بیاد این مشکل منو حل کنه!!!!
دوست عزيز
مشكل شما هيچ ربطي به اين تاپيك نداره![]()
واسه همين كسي جوابتو نميده![]()
![]()
![]()
بله.درسته.ولی اگه یه نگاه بندازی میبینی هر چی بخوای این تو پیدا میشه.فقط وقتی نوبت به ما میرسه ...
به هر حال مرسی!
پوزش من تمام كارهايي را كه براي افزايش صداي باندهاي w810 را كه آقا حميد زحمت توضيحشون رو كشيده بودند انجام دادم ولي در قسمت آخرش برام مشكلي پيش اومد يعني هرچي فريمور اصلي رو وارد برنامه ++xs مي كنم و گزينه ي فلاش رو مي زنم برنامه error ميده و كار رو انجام نميده حالا هم كه كابل رو از گوشيم جدا كردم و مموري و سيم كارت و باطري رو جازدم گوشيم روشن نميشه؟ لطفا راهنماييم كنين.
آقا يكي جواب مارو بده ممنون
گوشيم رو هوا معلقه چي كارش كنم؟
اگه سریال گوشیت چنجیه و فلشش کرده باشی یا با فار کار کرده باشی یه فلش بیرون افتادی البته یه قضیه پیش اومده که میگن سریال چنجی هم کار میکنه البته تا الان من خبر دقیقشو ندارم ولی تا قبل از این موضوع که گفتم همون باید بیرون با باکس فلش بشه
Last edited by aloalexa; 30-06-2007 at 20:36.
در ضمن آموزش تصویری کامل شد
این هم لینکش تو همین سایت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه دوستاني كه تو اين تايپك زحمت كشيدن تشكر مي كنم من گوشيم سريالش چنج شده ولي تو 6 ساعت و 46 دقيقه گوشيو حك كردم و هيچ مشكلي هم پيش نيومد صدا مثل w550 شده ولي با كيفيت توپ!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)