تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 616 اولاول ... 246470717273747576777884124174574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام

من سال 3 دانشگاهم ، ميخواستم بدونم ميشه راحت خروجي گرفت براي سفر هاي تفريحي؟؟

آخه شنيده بودم اجازه خروج نميدن ( حتي با گذاشتن 15 مليون) جز براي مكه و سوريه و عراق يا اينكه نامه بياري يا مدركي كه كار علمي ميخواي بكني ولي الآن يه قانون گذاشتن كه اگه سال 2 دانشگاه تموم كرده باشي با گذاشتن 15 مليون براي سفراهاي تفريحي خروجي ميدن

حالا قضيه چيه؟؟؟ درسته؟؟

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

سلام دوستان
    من متولد نیمه ی دوم 68 هستم و امسال سال دومم هست که کنکور دادم و رشته ی مورد علاقم قبول نشدم
    و می خوام سال سوم بخونم
    باید چه کار کنم که بتونم
    آیا راهی هست معافیت تحصیلی یا مرخصی از نظام یا هر راه حل دیگه ای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان لطفا کمک کنید دارم دیونه می شم
    راستی دفترچه هم پست نکردم

راحی نداره که نظام وظیفه این یک سال را بهم مرخصی بده که من بتونم سال بعد تو کنکور شرکت کنم و بعد بدون مشکل وارد دانشگاه شم
    مثل یه معافیت موقت باشه
    اولا شما نمیتونی واسه سال سوم امتحان بدی(خودم همه جوره دنبالش بودم) یعنی یا نمیشه یا ریسکش بالاست چون نظام وظیفه یه قانون داره سنجش یه قانون
    معلوم هم نیست کدوم اجرا میشه
    دوما شما اصلا هیچ رشته ای نمیتونی بری و باید بری خدمت(با توجه به حرفات)
    چون باید قبل از این دفترچه پست میکردی و تاریخ اعزامت میفتاد بعد از کنکور
    حالا هم احتمال خیلی زیاد باید بری خدمت
    چون واسه ثبت نام تو دانشگاه ازت مدرکی میخوان که وضعیت نظام وظیفه ت مشخص باشه

داره خودمونی میشه amir_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من متولد نیمه ی دوم 68 هستم و امسال سال دومم هست که کنکور دادم و رشته ی مورد علاقم قبول نشدم
    و می خوام سال سوم بخونم
    باید چه کار کنم که بتونم
    آیا راهی هست معافیت تحصیلی یا مرخصی از نظام یا هر راه حل دیگه ای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان لطفا کمک کنید دارم دیونه می شم
    راستی دفترچه هم پست نکردم

راحی نداره که نظام وظیفه این یک سال را بهم مرخصی بده که من بتونم سال بعد تو کنکور شرکت کنم و بعد بدون مشکل وارد دانشگاه شم
    مثل یه معافیت موقت باشه
    با سلام.دوست عزیز اگه الان دانشگاه قبول شده باشید و ثبت نام کنید و برید دانشگاه و از معافیت تحصیلی استفاده کنید اونوقت طبق قانون جدید نظام وظیفه چون کمتر از 4 ترم از تحصیلتون در این دانشگاه میگذره میتونید در کنکور سال دیگه شرکت کنید و در صورت قبولی در رشته بهتر از اونجا انصراف بدین و در دانشگاه جدید ثبت نام کنین البته این رو هم بگم که اینها همش در صورتی قابل قبوله که شما غیبت نداشته باشید که اینجور که شما گفتین به نظر میرسه که غیبت خورده باشید.به نظر من بهترین کار مراجعه شما به نظام وظیفه شهرتون هست.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

با سلام.دوست عزیز اگه الان دانشگاه قبول شده باشید و ثبت نام کنید و برید دانشگاه و از معافیت تحصیلی استفاده کنید اونوقت طبق قانون جدید نظام وظیفه چون کمتر از 4 ترم از تحصیلتون در این دانشگاه میگذره میتونید در کنکور سال دیگه شرکت کنید و در صورت قبولی در رشته بهتر از اونجا انصراف بدین و در دانشگاه جدید ثبت نام کنین البته این رو هم بگم که اینها همش در صورتی قابل قبوله که شما غیبت نداشته باشید که اینجور که شما گفتین به نظر میرسه که غیبت خورده باشید.به نظر من بهترین کار مراجعه شما به نظام وظیفه شهرتون هست.
    قانون جدید نیست اما اختلافی که توی قانون نظام وظیفه و سنجش هست یه کم ریسکش رو بالا میبره
    چون نظام وظیفه میگه تا قبل از 4 ترم میتونی اینکارو انجام بدی
    اما سنجش میگه فقط یه بار میتونی توی کنکور شرکت کنی و اگه هر جایی قبول بشی دیگه نمیتونی کنکور بدی(توی دفترچه نوشته)
    ضمنا توی قسمت ثبت نام کنکور شما اصلا کد نظام وظیفه ای با این مشخصات نداری
    راستی این دوستمون غیبت هم داره
    فکر میکنم همین امسال هم ثبت نام نکنن(البته طبق قوانین)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ولی من که از مدیر یه مدرسه پرسیدم اول سنم رو پرسید بعد گفت مشمول نیستی . ( سنم: 15/4/71 )

و چندتا سوال دیگه
    کسی که کارت سبز و آموزش تکمیلی و بسیج فعال و گردان عاشورا و 1 سال جبهه پدر رو داشته باشه کلاً چقدر کسری خدمت میگیره ؟
    میگن کسی که کارت سبز داشته باشه آموزشی نمیره و 2 ماه هم کسری خدم میگیره این درسته؟
    و آخر اینکه پدر چند درصد جانبازی داشته باشه فرزندش معاف میشه ؟
    کسی نیست جواب ما رو بده ؟

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

ببخشید کسی در مورد معافیت با نمره چشم اطلاعی داره ؟

مثلا نمره چشم ها روی هم چقدر باید باشه تا معاف بشه ؟

ممنون

داره خودمونی میشه amir_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

قانون جدید نیست اما اختلافی که توی قانون نظام وظیفه و سنجش هست یه کم ریسکش رو بالا میبره
    چون نظام وظیفه میگه تا قبل از 4 ترم میتونی اینکارو انجام بدی
    اما سنجش میگه فقط یه بار میتونی توی کنکور شرکت کنی و اگه هر جایی قبول بشی دیگه نمیتونی کنکور بدی(توی دفترچه نوشته)
    ضمنا توی قسمت ثبت نام کنکور شما اصلا کد نظام وظیفه ای با این مشخصات نداری
    راستی این دوستمون غیبت هم داره
    فکر میکنم همین امسال هم ثبت نام نکنن(البته طبق قوانین)
    اولا ممنون از توضیختون و بعد اینکه قسمت اول صحبتتون را تایید میکنم.اما در رابطه با اونی که گفتین سنجش گفته فقط یه بار میتونی کنکور بدیا درست منطورتونا نفهمیدم چون من پارسال پیام نور قبول شدم و امسالم دوباره کنکور دادم و آزاد قبول شدم و هم به نظام وظیفه و هم به دانشگاهی که قبول شدم رفتم و هر دو گفتن مشکلی نداره و فقط باید از دانشگاه قبلی انصراف بدی.در رابطه با دوستمون هم من هم گفتم که اشون غیبت خوردن وبهتره خودشونم به نطام وطیفه یه سری بزنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام دوستان ممنون از این که جواب دادید
    ولی من الان تو ی اون 2 سال فرجه ی نظام وظیفه هستم و فکر نکنم غیبت غیر وجه بخورم
    من هم برای همون قانونی که amir_68 گفتند

6-مشمولان دانشجوي ورودي سال 86 به بعد كه با اخذ معافيت تحصيلي در دانشگاه هستند و از زمان ثبت نام كمتر از 4 نيمسال را سپري كرده اند در صورت شركت در آزمون و قبولي در رشته يا دانشگاه بهتر مجاز هستند كه از رشته يا دانشگاه قبلي انصراف داده و در رشته يا دانشگاه جديد تحصيل خود را ادامه دهند.

سوالم را مطرح کردم آخه طبق این بند اونجور که من فهمیدم می گه می شه در ضمن دوستان من سال سوم می خوام فقط آزاد شرکت کنم قانون های آزاد با وظیفه ی عمومی هماهنگ هست؟

اصلا راه نداره چون من شنیدم می شه ولی چجوری را نمی دونم
    نظام وظیفه ی شهرمون هم رفتم می گه با این قانونی که هست می شه رفت اگر برندارند رفتم دانشگاه آزاد گفت نمی شه قانون را نشونش دادم گفت نمی دونم
    بخاطر همین فردا می خوام برم نظام وظیفه ی تهران
    راستی نظام وظیفه ی تهران هم مثل شهر خودمون هست یا اتاق درست و حسابی برای پرسش و پاسخ داره ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

اولا ممنون از توضیختون و بعد اینکه قسمت اول صحبتتون را تایید میکنم.اما در رابطه با اونی که گفتین سنجش گفته فقط یه بار میتونی کنکور بدیا درست منطورتونا نفهمیدم چون من پارسال پیام نور قبول شدم و امسالم دوباره کنکور دادم و آزاد قبول شدم و هم به نظام وظیفه و هم به دانشگاهی که قبول شدم رفتم و هر دو گفتن مشکلی نداره و فقط باید از دانشگاه قبلی انصراف بدی.در رابطه با دوستمون هم من هم گفتم که اشون غیبت خوردن وبهتره خودشونم به نطام وطیفه یه سری بزنن.
    خواهش
    شما سراسری هم شرکت کردی؟
    منظور من پر کردن دفترچه برای سراسری هست که یه قسمتی داره به اسم وضعیت نظام وظیفه که باید یه کدی بدی
    و با این وضعیت دوستمون همچین کدی نیست
    دقیقا مثل من
    منم خیلی جدی میخواستم این کارو انجام بدم
    اما دیدم سر و ته نداره از همه چی میفتیم

10. این کاربر از mohsensoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

محسن جان تو دفتر چه یه بند داره نوشته برگ اعزام دارای تاریخ اعزام تمدید شده این یعنی چی ؟؟
    سروته که واقعا نداره ولی من راهی دیگه ندارم باید ریسکش را بپزیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •