خوب برادر اون کسی که پوشش های وب داشته باشه از خود های وب استفاده میکنه دیگه قیمتش هم ارزونتره دیگه چه کاریه رومینگ ، توی شهر هم اگه پوشش داشته باشه سرعتش از ایرانسل کمتره ، من قبلا تست کردم ، ولی در هر صورت دمت گرم که گذاشتی
خوب برادر اون کسی که پوشش های وب داشته باشه از خود های وب استفاده میکنه دیگه قیمتش هم ارزونتره دیگه چه کاریه رومینگ ، توی شهر هم اگه پوشش داشته باشه سرعتش از ایرانسل کمتره ، من قبلا تست کردم ، ولی در هر صورت دمت گرم که گذاشتی
تعرفه های ایرانسل متنوع و سرویس نامحدود با شرایط منصفانه هم داره گفتم شاید کسی بخواد از تعرفه ها و خصوصا نامحدودهای ایرانسل هم استفاده کنه که های وب نداره .
این سیم کارتای تی دی ایرانسل چه فرکانسهایی رو کلا ساپورت میکنن؟
باند 42 و 43 فرکانس های 3500 تا 3600 البته اینطوری که ایرانسل گفته . رومینگ هم که به اپراتور میزبان و توافق اون با اپراتور مهمان ربط داره و فکر کنم با رومینگ بشه به هر باند یا فرکانسی در شبکه 4g وصل شد . مثلا همین رومینگ روی فرکانس 800
از وقتی این باند ۴۳ رو فعال کردن سرعت روی مودم معمولی افتضاح شده حتی سرعت adsl بیشتر از اینه ، مجبورم برم i60 بخرم
درود صابر جان
آیا مطمعنی یعنی خودت تست کردی ؟
الان یه سیم td فعال گذاشتم رو مودم
تو پوشش های وب هستم و اینجا هم که td نداره ولی رومینگ نمیکنه
اصلا های وب رو پیدا نمیکنه
ولی با سیم همراه اول و ایرانسل های وب رو پیدا میکنم و سیگنال متوسطی داره
حالا بازم تست میکنم اگر شد اطلاع میدم همینجا دوستان هم در جریان باشند
سلام بله الان خودم باهاش وصل هستم . شما باید در پوشش های وب باشید و مودم شما یا فریمور مودم شما قابلیت در یافت باند 20 فرکانس 800 رو داشته باشه و با روشن کردن رومینگ و سرچ دستی شبکه ها و اشکار شدن شبکه های وب میتونید به این شبکه وصل بشید . شبکه ضعیف باشه ریجیستر نمیکنه یا در پوشش خوب خود tdd باشید باز ریجیستر نمیکنه . اینجا ما اصلا tdd نداریم و برا همین راحت اجازه ریجیستر و رومینگ رو میده و البته باید در پوشش خوبی از های وب باشید یا انتن نصب کنید برا تقویت سیگنال .
مودم که i60 با اخرین ویرایش فریمور خودتون که همه فرکانس هارو دارم
اینجا td هم که نداریم
سیگنال های وب من یکبار اینجا وصل شدم بهش متوسط بود
حالا گذاشتم رو mf910 جیبی یخورده جا به جا میشم ببینم ریجستر میکنه یا نه
رومینگ و همه چی هم فعاله
قفلش کردم رو 800 ببینم چی میشه تو تصویر اشتباه زدم
![]()
صابر جان مگر 43212 های وب نبود ؟
برا من ریجستر نمیکنه احتمالا سیگنالم اینجا ضعیفه
![]()
الان رومینگ tdd ایرانسل رو های وب من داخل شهر هستم و انتن دهی خوب نیست و اصلا در پوشش نیستم بازم اینطوری آورد البته با آنتن اکسترنال
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)