ازيكن سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: تيم پرسپوليس شانس زيادي براي كسب عنوان قهرماني پيكارهاي فوتبال ليگ برتر و جام حذفي دارد .
" بهروز رهبري " روز سهشنبه با بيان اين مطلب گفت اگر اعضاي تيم پرسپوليس قدر اين فرصت را بدانند ميتوان اميدوار بود كه به ناكاميهاي چندين ساله اين تيم پايان داده شود.
رهبري فرد افزود: حذف تيمهاي استقلال و سايپا راه را براي رسيدن پرسپوليس به مرحله نيمه نهايي جام حذفي هموار كردهاست و بازيكنان اين تيم در صورتي كه بدون غرور مقابل دو تيم بسيج فارس و برق تهران به ميدان بروند ميتوانند راهي مرحله نيمه نهايي شده و در آستانه فتح جام حذفي قرار بگيرند.
در ليگ برتر نيز با توجه به بازگشت مصدومان پرسپوليس به تركيب اصلي مي توان اين تيم را يكي از مدعيان اصلي قهرماني دانست چراكه به اعتقاد من تيم سايپا نميتواند نتايج نيم فصل اول را دوباره تكرار كند.
رهبري فرد گفت: پرسپوليس نسبتا نفرات خوبي دارد و از يك مربي بزرگ مثل دنيزلي استفاده ميكند و اگر تيم كمي هشيارتر از نيم فصل اول عمل كند قطعا شانس زيادي براي قهرماني خواهد داشت.
كاپيتان سابق پرسپوليس تصريح كرد: ۱۳سال براي پرسپوليس بازي كرده ام و قهرماني اين تيم و خوشحالي هواداران آرزوي قلبي من است . من اميدوارم پرسپوليس در فصل جاري از فرصتها نهايت استفاده را ببرد و به ناكاميهاي چند سال گذشته پايان دهد تا هواداران ميليوني اين تيم سربلند و خوشحال شوند.
رهبري فرد درباره توافق مالي با باشگاه پرسپوليس گفت: ما اصلا دوست نداشتيم كارمان با پرسپوليس به شكايت كشيده شود اما برخي مسائل كارها را به اينجا كشاند. به هرحال بعد از جلسه با انصاري فرد و ضمن قبول كسر بخشي از مطالبات خود با دريافت چك حاضر به امضاي توافق نامه شديم و اميدواريم كه مشكلي هم پيش نيايد.