در مورد مودمش نمیدونم، از نمایندگیش برام زنگ زد گفت عکس کارت ملیتو و مشخصاتت رو بفرست
مراجعه حضوری نداشت و یا حتی تحویل حضوری مدارک.
در مورد مودمش نمیدونم، از نمایندگیش برام زنگ زد گفت عکس کارت ملیتو و مشخصاتت رو بفرست
مراجعه حضوری نداشت و یا حتی تحویل حضوری مدارک.
الان سرویس 8 مگ بخوام بگیرم با حجم 150 گیگ دانلودم زیاد ندارم چون کامپیوتر ندارم قبلا که داشتم گیم دان میکردم الان نه بگیرم 8 مگ خوبه چقدر حجم خوری داره یعنی 150 گیگ مص ف تلگرام یوتیوب داشته باشی تموم میشه چون من بیشتر استریم میبینم
صد در صد به میزان مصرفت بستگی داره ولی اگر یک استفاده عادی داشته باشی مشکلی برنمیخوری
150 گیگ در ماه ینی روزی 5 گیگ ولی فکر میکنم شما باید حدود 3 الی 4 گیگ در نظر بگیری.
اگر روزی 3 گیگ کافی هست براتون که قطعا بس میکنه
سلام
دوستان ترافیکم تموم شده بود و سرویسم هم تقریبا چندساعت دیگه تموم میشه.سرعتم از 2 مگ شده بود 128 کیلو.دیدم اینترنت کند شده گفتم بذار سرویس جدید بگیرم ولی دیدم فعال نشده
یعنی باید صبر کنم سرویس فعلی کلا تموم بشه تا سرویس جدید فعال بشه؟؟خیلی مسخره است اینطوری
ویرایش:تو تنظیمات سرویس سوزاندن قرارداد فعلی و فعال شدن قرارداد رزرو داره که این گزینه ندیده بودم.
Last edited by محمد7966; 17-12-2018 at 22:38.
وارد سایر موارد بشید و در بخش فعال سازی بسته رزرو رو انتخاب کنید از اونجا میتونید فعال کنید
دوستان ترافیک شبانه رو چطور بررسی کنیم چقدر مصرف شده!؟
سرعت آپلود رو هم گفتن بالای 1 مگ نمیبندن. باید چیکار کنیم که بیشترش کنن!؟ (هر جا تماس میگیرم میگن دست ما نیست سیستم اجازه نمیده!)
سلام ،اینکه میگن سیستم اجازه نمیده احتمالا به خاطر نویز خط،آپلود 2 مگ خیلی کم دیدم که دلیلش هم برمیگرده به نویز خطوط مخابراتی،حتی پهنای باند 16 مگ رو هم برای هر کسی نمی بندن چند روز مانیتورینگ میکنن تا برای کاربر روی 16 ببندن.
اما برای ترافیک شبانه برای من هم سواله:من الان سرویس 2 مگ دارم که 50 گیگ شبانه داره،این حداقل رو نوشته یا حداکثر یعنی حداقل 50 گیگ رو میتونم داشته باشم و حداکثرش میتونه هر عددی باشه مثلا 100 گیگ یا 150 گیگ و... یا نه منظورش اینه حداکثر 50 گیگ و بعد از 50 گیگ سرعت اسمی میشه؟؟
قیمت اینترنت همینه یا قراره گرون بشه ؟ چون من الان ماه به ماه تمدید میکنم
به من که هر سری بعد از تمام شدن قرارداد زنگ میزنن میگن که قراره گرون شه پیشنهاد میکنیم حداقل 3 ماهه یا 6 ماهه بگیرید :| که البته منم کار خودمو انجام میدم و ماهانه تمدید میکنم![]()
اگه گرون هم نشه مطمئنا در اینده از حجم بسته ها کم میکنن... من خودم اواخر شهریور 8 مگ یک ساله رو با 1200 گیگ حجم گرفتم 300000 تومن الان همون طرح رو دوباره پارس انلاین برا پائیز گذاشته با همون قیمت قبلی ولی با 600 گیگ حجم
Last edited by m123f; 20-12-2018 at 10:01.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)