تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 739 از 848 اولاول ... 239639689729735736737738739740741742743749789839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,381 به 7,390 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

سلام دوستان

میخواستم از پارس انلاین adsl بگیرم

چه مدارکی لازم دارن ؟ چقدر طول میکشه و مراجعه حضوری هم لازمه ؟

قیمت مودم هاشون در چه حدی هست ؟

من میخوام طوری باشه که بشه با موبایل و اینا هم وصل شد یعنی مودم وایرلس باشه
    در مورد مودمش نمیدونم، از نمایندگیش برام زنگ زد گفت عکس کارت ملیتو و مشخصاتت رو بفرست
    مراجعه حضوری نداشت و یا حتی تحویل حضوری مدارک.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

من چند ماه قبل داشتم، پینگ خوبی داشت و اکثرا زیر 100 یا 90 بود.
    حجم دزدی داره به نظرم، من با دیتا گوشی کار کردم شاید در حد چندم مگ اینور انور می شد ولی این گیگ مثل باد میره که تخلیش کردم رفت
    در طول روز قطعی خیلی کوتاهی گاهی وقتا داشت ولی انقد نبود که بخاد به چشم بیاد
    الان سرویس 8 مگ بخوام بگیرم با حجم 150 گیگ دانلودم زیاد ندارم چون کامپیوتر ندارم قبلا که داشتم گیم دان میکردم الان نه بگیرم 8 مگ خوبه چقدر حجم خوری داره یعنی 150 گیگ مص ف تلگرام یوتیوب داشته باشی تموم میشه چون من بیشتر استریم میبینم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

الان سرویس 8 مگ بخوام بگیرم با حجم 150 گیگ دانلودم زیاد ندارم چون کامپیوتر ندارم قبلا که داشتم گیم دان میکردم الان نه بگیرم 8 مگ خوبه چقدر حجم خوری داره یعنی 150 گیگ مص ف تلگرام یوتیوب داشته باشی تموم میشه چون من بیشتر استریم میبینم
    صد در صد به میزان مصرفت بستگی داره ولی اگر یک استفاده عادی داشته باشی مشکلی برنمیخوری
    150 گیگ در ماه ینی روزی 5 گیگ ولی فکر میکنم شما باید حدود 3 الی 4 گیگ در نظر بگیری.
    اگر روزی 3 گیگ کافی هست براتون که قطعا بس میکنه

4. 2 کاربر از mjavad205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام

دوستان ترافیکم تموم شده بود و سرویسم هم تقریبا چندساعت دیگه تموم میشه.سرعتم از 2 مگ شده بود 128 کیلو.دیدم اینترنت کند شده گفتم بذار سرویس جدید بگیرم ولی دیدم فعال نشده

یعنی باید صبر کنم سرویس فعلی کلا تموم بشه تا سرویس جدید فعال بشه؟؟خیلی مسخره است اینطوری

ویرایش:تو تنظیمات سرویس سوزاندن قرارداد فعلی و فعال شدن قرارداد رزرو داره که این گزینه ندیده بودم.
    Last edited by محمد7966; 17-12-2018 at 22:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام

دوستان ترافیکم تموم شده بود و سرویسم هم تقریبا چندساعت دیگه تموم میشه.سرعتم از 2 مگ شده بود 128 کیلو.دیدم اینترنت کند شده گفتم بذار سرویس جدید بگیرم ولی دیدم فعال نشده

یعنی باید صبر کنم سرویس فعلی کلا تموم بشه تا سرویس جدید فعال بشه؟؟خیلی مسخره است اینطوری

ویرایش:تو تنظیمات سرویس سوزاندن قرارداد فعلی و فعال شدن قرارداد رزرو داره که این گزینه ندیده بودم.
    وارد سایر موارد بشید و در بخش فعال سازی بسته رزرو رو انتخاب کنید از اونجا میتونید فعال کنید

7. 2 کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان ترافیک شبانه رو چطور بررسی کنیم چقدر مصرف شده!؟
    سرعت آپلود رو هم گفتن بالای 1 مگ نمی‌بندن. باید چیکار کنیم که بیشترش کنن!؟ (هر جا تماس میگیرم میگن دست ما نیست سیستم اجازه نمیده!)

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام ،اینکه میگن سیستم اجازه نمیده احتمالا به خاطر نویز خط،آپلود 2 مگ خیلی کم دیدم که دلیلش هم برمیگرده به نویز خطوط مخابراتی،حتی پهنای باند 16 مگ رو هم برای هر کسی نمی بندن چند روز مانیتورینگ میکنن تا برای کاربر روی 16 ببندن.

اما برای ترافیک شبانه برای من هم سواله:من الان سرویس 2 مگ دارم که 50 گیگ شبانه داره،این حداقل رو نوشته یا حداکثر یعنی حداقل 50 گیگ رو میتونم داشته باشم و حداکثرش میتونه هر عددی باشه مثلا 100 گیگ یا 150 گیگ و... یا نه منظورش اینه حداکثر 50 گیگ و بعد از 50 گیگ سرعت اسمی میشه؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

قیمت اینترنت همینه یا قراره گرون بشه ؟ چون من الان ماه به ماه تمدید میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

به من که هر سری بعد از تمام شدن قرارداد زنگ میزنن میگن که قراره گرون شه پیشنهاد میکنیم حداقل 3 ماهه یا 6 ماهه بگیرید :| که البته منم کار خودمو انجام میدم و ماهانه تمدید میکنم

12. 2 کاربر از STTIGER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اگه گرون هم نشه مطمئنا در اینده از حجم بسته ها کم میکنن... من خودم اواخر شهریور 8 مگ یک ساله رو با 1200 گیگ حجم گرفتم 300000 تومن الان همون طرح رو دوباره پارس انلاین برا پائیز گذاشته با همون قیمت قبلی ولی با 600 گیگ حجم
    Last edited by m123f; 20-12-2018 at 10:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •